Nyligen får värdeförändelsen skolgång på hur man använder täckning

Vård- lagförkämpar, som hade fokuserat på att skriva in sig folk i försäkring nu, är undervisning dem hur man använder deras ofta-försvårade politik. Under Tiden förklarar en Hartford läkare därför han ska för att inte ta Obamacare planerar och tusentals intagen i en Cook County arrest undertecknar upp för försäkring.

New York Times: Nyligen Försäkrade, Vänder mot Många Nu Att Lära Buktar
Förkämpar av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, fokuserat, till nu de övertalar på folk köpsjukförsäkring, har rört till ett avgörande nytt att arrangera gradvis: se till de åtta miljon Amerikanerna som förstod så deras ofta invecklade politik och använde dem riktigt. De politiska insatserna är kicken, som service för den ska sjukvårdlagen förser med gångjärn åtminstone delvis på folk har huruvida goda erfar med deras nya täckning. Förkämpar av för lag något att sägaundervisningen också som det nyligen försäkrat hur man är smart sjukvårdkonsumenter kunde för- lagens centralmålet av att hålla, kostar besegrar, liksom vid nedslående akutmottagningbesök, stunder som förbättrar fortfarande omsorg (Goodnough, 8/2).

Kaiser Vård- Nyheterna: En Doktors Perspektiv På Obamacare Planera
På en ny eftermiddag på hans kontor i Hartford undersöker Anslutning., Dr. Doug Gerard tålmodigt klaga av gemensamt smärtar. Gerard en internist, kontrollerar henne ut, frågar henne att några ifrågasätter om henne tecken och beställer därefter några testar innan han överför henne på henne långt. För en typisk snabb besöknågot liknande kunde detta, Gerard få ersatte $100 eller mer från en privat försäkringsgivare. För det samma besök betalar Medicare mindre -; omkring $80. Och nu, med det nya privat planerar under den Som man har råd med Omsorgen Agerar, får Gerard något att säga som han skulle, något in - between men närmare den lägre Medicaren klassar. Det är inte något som han är villig att sätta upp med (Cohen, 8/4).

Chicago Tribune: Pil: Upp till 9,000 Intagen som Undertecknas Upp För Att Obamacare Ska Hjälpa Med Mental hälsaBehandling
Den Cook County SheriffTom Pilen som försöker att klara av med, vad han något att säga är en växande mental hälsakris bland intagen på den ståndsmässiga arresten, sade att upp till 9.000 folk som har spärrats in, har undertecknat upp för sjukförsäkring under den Som man har råd med Omsorgen Agerar i ett försök att få omsorgen som, de behöver. ”Systemically, över jaga av årtionden, har vi att sortera av sniden baksida alla mentalvård till peka var det finns detta ifrågasätter, har vi snidit den som är tillbaka till bredvid ingenting,”, sade Pilen på ”SöndagSnurrandet” på WGN AM-720. Sheriffen sade att det processaa av bokslutmental hälsainstitutioner under det målet av att sätta mentalt - dåligt in i gemenskap-baserad behandling har ledde till 3.000 av arrest 10.000 intagen som kräver behandling. Som ett resultat, sade han, kostar har ökat, och arresten bemannar har genomgått mer stor utbildning (Peterson, 8/4).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement