det nya onFocusSjukvårdteckenet avtalar för att utvidga kunden baserar för onFocus|epmsystem

onFocusen Sjukvård, Inc., den ledande familjeförsörjaren av lösningar för ledning för sjukvårdföretagkapaciteten för sjukvårdmarknadsplatsen som meddelas i dag, att den har undertecknat en serie av nytt, avtalar i första halvlek av 2014 som växer kunden baserar för dess onFocus|epm™programvara vid 152 sjukhus. De nya beställarna inkluderar två av den största nationen, för-vinst sjukhus kedjar; en regional akademisk medicinskt center; ettsjukhus, vård- system för icke-kommersiell gemenskap; och ettbaserat vård- system. onFocusen planerar för att utvidga dess service bemannar för att möta den ökande begäran.

OnFocusen|epmsystemet är en unik och kraftig webbaserad lösning för programvara för företag (epm)kapacitetsledning som planläggs för att tilltala en av de mest allmänningutmaningarna som i dag vändas mot av sjukvårdorganisationar: kapaciteten att se till snabbt, effektivt och effektivt utförande och att följa igenom på de bästa strategiska, kvalitets- och finansiella prioriteterna för deras organisationar. Genom att integrera och att automatisera strategiskt och fungerande planera, bearbetar med affärsintelligens, den dynamiska handlingen som planerar och realtidsframstegspårning och kapacitetsövervakning, onFocus|epmhjälpfamiljeförsörjare utför och tål insatserna för företag-sned boll kapacitetsförbättring, och modellerar beteende- ändringar för anställd som krävs lyckat att anpassa till den nya resultat-baserade ersättningen.

”Har förskjutningen från ”avgift-för-tjänste-” satt sjukhus under intensivt ekonomiskt, och kliniskt pressa för att uppnå higher jämnar av kapacitet, och fungerande effektivitet över deras företag,”, sade Steven J. Mason, Jr., President och VD av onFocusSjukvården. ”Behas Vi som ledande familjeförsörjareorganisationar för bransch liksom dessa är mer och mer roterande till onFocusen, som en nödvändig ledning bearbetar för att fungera deras kliniska företag effektivare.”,

Nu i bruk med mer än 400 sjukvårdfamiljeförsörjareorganisationar, onFocus|epmprogramvara låter sjukvårdledare definiera, anknyta, applådera och spåra kapacitet på alla deras organisatoriska mål, mål, nyckel- metrik och handlingsplaner i en singel, webbaserad applikation. När Du Använder onFocus skapar fri ”fodra-av-sikt” ansvarighet för handling, och resultat över hundratals anställda, lättheter som är tjänste- fodrar, avdelningar och klinik-att producera kapacitetsgenombrott i nyckel- områden som måste förhöjas clinically, ekonomiskt eller operativt.

”Prioritera, har att meddela och att spåra kapacitetsförbättringsaktiviteter blivit ett mer och mer komplext processaa,”, sade Joseph R. Landsman, president och VD av Universitetar av Tennessee Medicinskt center, en av onFocuss nya beställare. ”Med onFocus, spenderar våra ska chefer mindre annalkande data för tid, och spårningframsteg och mer tid som kör handlingen, portion oss, uppnår viktig förbättringsmålalltigenom organisationen.”,

KÄLLonFocus Sjukvård, Inc.

Advertisement