MD Anderson blir partner med med HIAE för att tilltala cancerbörda i Brasilien

Cancern Center för TexasuniversitetetMD Anderson har meddelat ett partnerskap med Sjukhuset Israelita Albert Einstein (HIAE) för att bana väg för tvärvetenskaplig tålmodig omsorg i Brasilien och för- beskickning för MD Andersons att avlägsna cancer globalt.

Det privata sjukhuset för 489 säng som lokaliseras i São ska Paulo, är den första kliniska f8orlängningen av MD Anderson i Latinamerika, och den första landskampmedlemmen av Cancer Network® för MD Anderson, en vald grupp av sjukhus och vård- system med tar fram till bäst övar, utbildnings-, forskning- och behandlingprotokoll som framkallas på MD Anderson.

”Utmanar Vår beskickning och vision oss för att vara singeln mest impactful institution i befriande bördan av cancer globalt, och vi kan uppnå denna, genom att fördjupa som är vårt, brännmärker av förhindrande, att bry sig, forskning och utbildning till något liknande-varade besvärad organisationar över hela världen,”, sade Ronald DePinho, M.D., president av MD Anderson. ”Känns igen Sjukhuset Israelita Albert Einstein för dess ovanliga läkare, statlig-av--konst lättheter och högkvalitativa omsorg, och vi kombinerar deras utmärkthet med vast cancersakkunskap för MD Andersons.”,

”Har Brasilien en cancerbörda av över halva miljon fall om året. Genom att utvidga vårt samarbete med Latinamerika ledande sjukhus, ämnar vi tilltala, att utmaningen genom att leverera avancerad och forskning-drivande tvärvetenskaplig omsorg,”, sade Amy Hö, vicepresidentet av näringslivsutveckling på MD Anderson. ”Tillsammans, ändrar vi canceromsorgleverans i Brasilien för gynna av tålmodig över regionen.”,

Som en förbunden medlem av knyta kontakt integreras ska HIAE operativt och clinically med MD Anderson över den hela canceromsorgoavbruten följd och avspeglar MD Andersons tvärvetenskapliga, forskning-drivande och tålmodig-centrerade omsorg.

Detta centrerar hjälpmedlet, som för den första tiden i Latinamerika, ska tålmodig har att ta fram till en tvärvetenskaplig multispecialty cancer med poliklinikpatientomsorg, avancerade behandlingteknologier, och ett fullt spänner av service servar alla i ett läge. Servar ska inkluderar läkarundersökning, utstrålning och kirurgisk oncology, såväl som patologi, laboratoriumet, att avbilda för diagnostik och annat understött kliniskt servar.

”Markerar Detta en ny era i canceromsorgleverans i Brasilien,”, sade att Deborah Kuban, M.D., professor i UtstrålningsOncology och MD kliniska Andersons leder i partnerskap. ”Är Denna en roman att närma sig till cancerledning i Latinamerika. Ska Tålmodig har mer än precis en att manipulera diktera omsorg. De ska gynnar från uppmärksamheten av ett fullt tvärvetenskapligt lag på det Albert Einstein Sjukhuset i Sao Paulo med servicen och erfar av MD Anderson i Houston.”,

MD ska Anderson ger HIAE med kliniskt omsorgförbiseende, beställer uppsättningar och behandlingalgoritmer. Den kliniska integrationen som också ska, inkluderar att planera och klinisk programservice, fakultet och bemannar utbildning, och utbildning, den kvalitets- mätningen och att anmäla bearbetar, tar fram till kliniska försök och forskar samarbeten. Ska HIAE-läkare konsulterar direkt med fakulteten för MD Anderson till och med tumor stiger ombord och besök och levererar omsorg som baseras på de samma protokollen och, övar normal förutsatt att på MD Anderson.

Partnerskap föreställer en historisk milstolpe i institution longstanding förhållande. HIAE blev den första formella systerinstitutionen för MD Andersons i 2002 och att leda till ett nummer av akademiska utbyten.

KÄLLA som Cancern för TexasuniversitetetMD Anderson Centrerar

Advertisement