Roundtablediskussion på heroin- och receptdrogmissbruk

Medicinskt center för Jersey KustUniversitetar varade värd en roundtablediskussion på Augusti 4, ledde vid Assemblywomanen Mary Passande Angelini, för att diskutera den fortsatte tillväxten i heroin- och receptdrogmissbruk i kustgemenskapen. Fora rymdes från 3:00 p.m till 5:00 p.m i LanceSalongen på den Jersey Kusten.

Lagstiftarear och experter från rättsskipningen, drogmissbruket sätter in, och den Vård- den medicinska gemenskapen, den inklusive Joseph Mjölnaren, Ph.D.en, den Företags Direktören, Neurosciencen, den Beteende- Vård- Ortopediska RehabiliteringMedicinen, Meridianen och Dr.en Ramon Solhkhah, chef av Psykiatri på Medicinskt center för den Jersey KustUniversitetar och familjer som påverkas av den drogmissbruk sammanfogade Assemblywomanen Angelini för att dela deras, beskådar och sakkunskap på detta växande problem.

Enligt Dr. Solhkhah, ”använder Heroin- och receptsmärtstillande medel, och missbruk har nett epidemi proportionerar i Monmouth och Havlän. Det är viktigt att våra samhällsledarear tilltalar krisen, och roundtablen ledde vid Assemblywomanen som Angelini g ett tillfälle för att ledare och caregivers ska diskutera lösningar. Som svar på krisen Hälsas för Meridianen erbjuder den Beteende- Återställningen Services för Böjelse omfattande barmhärtig omsorg för de i återställning och deras familjer. Vi ger också fortsatt medicinsk utbildning för läkare och caregivers, och understödja arbetet av våra gemenskaprådgivande kommittévolontärer, som lyfter medvetenhet om drogmissbruk skolar in, kyrkor och allaktivitetshus.”,

”Fortsätter Heroin- och receptdrogmissbruk för att växa på alarmera klassar i vårt område,” något att sägaAssemblywomanen Angelini. ”Behöver Vi att fortsätta komma med ledare tillsammans vem kan hjälpa att formulera hårdnar strategier för att tilltala denna försåtliga trend bland våra unga vuxen människa.”,

Angelini sammanfogades också av tekniker från DEAEN och Uppdelningen av KonsumentAngelägenheter, såväl som läkarundersökningen manipulerar och påstår och ståndsmässiga representanter.

”, Genom att komma med tillsammans dessa yrkesmässiga experter, var vårt mål för fora att framkalla några rekommendationer från en advocacy, utbildning, och preventativeperspektiv som stem denna drogmissbrukepidemi,”, tillfogar Assemblywomanen Angelini.

Källa: Medicinskt center för Jersey KustUniversitetar

Advertisement