Första Upplaga: Augusti 14, 2014

Dagens rubriker inkluderar en rapport om en uptick i VA-remisser till privata läkare.

Kaiser Vård- Nyheterna: SjukhusSökanden Att Hjälpa Konsumenter Med Obamacare Premiums
Julie Appleby för Kaiser Vård- Nyheternaredaktionsskribent rapporter: ”Undersöker Några sjukhus i New York, Florida och Wisconsin väg att hjälpa individer, och familjer betalar deras aktie av kostar av inhandlad regering-subventionerad politik fast vård- lagens marknadsplatsar - åtminstone delvis att garantera sjukhusen få betald när konsumenterna sökandenomsorg. Men sjukhus försök har att ställa in en konflikt med försäkringsgivarear, som oroar den högvärdiga ska skew för hjälp program deras enrolleetips, genom att utvidga numrera av mer sjuk folk, som behöver mer servar” (Appleby, 8/14). Läs berättelsen, som visades också på CNN-Pengar.

Wall Street Journal: Vård- Lag Sporrar SkrivbordsarbeteKnastrande
Hjälpare av sjukvårdlagnågot att säga som de rusar för att se till att det tiotusentals folket att ge mer dokument för att bevisa dem i U.S.et lagligt och berättigas därför till täckningen de erhöll till och med HealthCare.gov. Den Invandra förkämpenågot att säga klädde med filt de den Obama administrationen som var rörd hastily, i meddelande av Tisdag som den skulle sjukförsäkring för snittet av för upp till 310.000 folk, som undertecknade för planerar upp till och med on-line utbyten som kördes av federal regering, om de inte överför extra information i den nästa få veckavisningen de är U.S.-medborgare eller lagliga invånare (Radnofsky, 8/13).

Politico: Lösning av ett Obamacare Problem 2014 Skjuter Högvärdiga Vandringar I 2015
Den Obama administrationens försök att avsluta en politisk kris under den Obamacare första visning 2014 kan ha sått fröt av en annan tvist: potentiella tvåsiffriga klassar vandringar i 2015. Om försäkringsgivarear har deras långt, påstår några invånare i politiskt nyckel- lika Florida, North Carolina, och skulle Iowa vänder mot vandringar av 11 procent till nästan 18 procent -; avlägsen det okända som den genomsnittliga 7,5 procent förhöjningen i föreslaget klassar för mycket av landet (Normand, 8/13).

Los Angeles Times: SjukförsäkringJätten Wellpoint Byter Sig Namn På Hyllningssången
Ändringen förväntas för att äga rum av avsluta av året. Den är betvingar till en special shareholder röstar Nov. 5. Indianapolis-Baserade WellPoint, nation understödja-största vård- försäkringsgivare vid inskrivning, var en ha som huvudämnespelare under den initiala första visning av Obamacare (Terhune, 8/13).

Associatedet Press: VA-Remisser Till Privat Manipulerar På Löneförhöjning
Avdelningen av Veteran som Angelägenheter är markant ökande dess remisser av veteran till privat, manipulerar efter en skandal över långa tålmodiga väntande tider på många VA-sjukhus, och kliniker och falsified tidsbeställningsrekord, VA-Sekreteraren Robert McDonald sade Onsdag. McDonald talade till några hundra folk på regeln för AmerikanVeteranmedborgare. Han är planlagd att besöka stadens VA-sjukhuset på Torsdag (8/13).

Wall Street Journal Pharmalot: Sovaldi DebattMen Tar Fram För OpioidBehandlingTålmodig
Dusten över kosta av läkarbehandlingen för Sovaldi hepatit C kan förhindra ännu en segmenterar av befolkningen från behandling - folk som skriva in sig i opioidbehandlingprogram. Även Om drogen har visat bevisar av avvänjning nio av 10 lidande person, och märka för produkt inte föreslår att Sovaldi inte är kassaskåpet för dessa tålmodig, balking payers på att täcka medicinen för folk med en historia av en viktbruksoordning, enligt Alkoholism & DrogmissbrukWeeklyen (Silverman, 8/13).

NPR: Får Vem Första Dibs På Transplanterad Lever? Härskar MajÄndring
Hornbuckle och Wright är bland mer, än 12.000 Amerikaner väntar en levertransplantat, därför att deras eget missar, tack villkorar liksom hepatit, cancer eller cirrhosis. Men endast omkring 6.000 levrar doneras varje år. Så varje år, hundratals tålmodig fördriver den lika Hornbuckle och Wright matrisen att vänta. Och inte alla har samma att riskera för att få en lever. Det beror ett lott på var du bor (Stein, 8/14).

Associatedet Press: Mississippi: Statligt Frågar den Fulla Domstolen att Ompröva AbortAvgörandet
Mississippi frågar en federal vädjandomstol att försvara kräva för delstatslag manipulerar på abortkliniker för att erhålla privilegierar för att medge tålmodig till lokalsjukhus (8/13).

Kaiser Vård- News/Los Angeles Times: Kaliforniens Medi-Cal Explosion
Kalifornien är kommande vänder mot - - vänder mot med verkligheten av en av dess största Obamacare framgångar: explosionen i inskrivningen Medi-Cal. Numrerar -; 2,2 miljon enrollees efter Januari -; förvånada sjukvårdexperter och skapade oförutsedda utmaningar för delstatstjänstemän. Alldeles finns det nu omkring 11 miljon bidragsmottagare som Medi-Cal utgör nästan 30% av tillståndets befolkning (Gorman, 8/13).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement