Den Medicinska rådgivande panelen rekommenderar det nya lunginflammationvaccinet för pensionärer

Det experter uttryckta bekymmer, emellertid, som Medicare härskar, kan försvåra något folk från att få det nya vaccinet, om de har redan haft en äldre version. Också i drog utfärdar, några tålmodiga förkämpar anmäler att försäkringsgivarear balking på att betala för en dyr drog till festhepatit C, om tålmodina är i drogbehandlingprogram.

Reuters: U.S. Den Rådgivande Panelen Rekommenderar det Prevnar 13 Vaccinet För Åldring
En inflytelserik medicinsk rådgivande panel för U.S. på Onsdag rekommenderade att folk 65 och äldre ges det Pfizer Incs jättesuccéPrevnar 13 vaccinet som ska skyddas mot pneumococcal bakterier som kan orsaka lunginflammation och andra infektioner. Rådgivande kommitté på Immunisering Övar (ACIP), i en 13-2 röstar, rekommenderat att gammalare tålmodig tar Pfizer vaccin, om även de hade föregående vaccinerats med Merck & Cos det leda Pneumovax vaccinet. … Sade en Medicare representant som talar till panelen i Atlanta, att hans skulle byrå måste att ändra dess härskar för att kvalificera sådan tålmodig för ersättning, och att dess utvärdering skulle troligen fördjupa till Januari 2016 (Pierson, 8/13).

Wall Street Journal Pharmalot: Sovaldi DebattMen Tar Fram För OpioidBehandlingTålmodig
Dusten över kosta av läkarbehandlingen för Sovaldi hepatit C kan förhindra ännu en segmenterar av befolkningen från behandling - folk som skriva in sig i opioidbehandlingprogram. Även Om drogen har visat bevisar av avvänjning nio av 10 lidande person, och märka för produkt inte föreslår att Sovaldi inte är kassaskåpet för dessa tålmodig, balking payers på att täcka medicinen för folk med en historia av en viktbruksoordning, enligt Alkoholism & DrogmissbrukWeeklyen (Silverman, 8/13).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement