NeuroEM börjar studien att testa Transcranial Elektromagnetisk Behandling i åldriga primat

NeuroEM Terapi, Inc., ettBaserat medicinskt apparatR&D-företag som i dag meddelas att den har börjat en studie med en premiärforskninguniversitetar att testa dess Transcranial Elektromagnetiska Behandling (TEMT) i åldriga primat. ”Har Alla försök till fest Alzheimers till och med droger thus långt varit mycket misslyckade, så vår medicinska apparat föreställer en ny terapeutisk riktning,”, sade Dr. Gary Arendash, President och VD av NeuroEM Terapi.

”Åldrades primat (Rhesusapaapor) framkallar de samma onormala amyloidinsättningarna i deras hjärnor, som Alzheimers tålmodig och de blir också cognitively nedsatt under att åldras,” Dr. Arendash indikerade. Han och hans kollegor hade föregående funnit att deras patent-oavgjorda TEMT-teknologi vänder om både Alzheimers hjärnpatologi och sträng minnesförsämring i åldriga Alzheimers möss. Dessa möss hade genetiskt ändrats till insättningar för jordbruksproduktermänniskaamyloid, som tänks för att orsaka Alzheimers sjukdom.

Emellertid är primat mycket närmare människor i hjärna strukturerar och fungerar. Dessutom framkallar de spontaneously amyloidplattor i deras hjärnor under att åldras som är identiskt till de i människaANNONStålmodig. Ett terapeutiskt, som finnas för att vara välgörande till dessa åldriga primat, är rimligt att ge samma gynnar i Alzheimers tålmodig.

För studien administrerar forskare på NeuroEMs samarbetande universitetar TEMT till åldriga primat över flera månadstunder som övervakar kognitiv kapacitet, och hjärnan fungerar. TEMT är fullständigt non-invasive, betvingar så ska inte ens är medveten av den.

”Alla Är primaten som används i denna studie, väsentligen åldras, som har råd med oss ett unikt tillfälle att få viktiga Alzheimer's-Släkta data under behandlingperioden,” påstådd Dr. Arendash. Dr. Chuanhai Cao på Universitetar av Södra Florida, som hjälpte att framkalla TEMT-teknologi med Dr. Arendash, utför studie biochemical analyser.

TEMT har två väg att den anfaller direkt processaa Alzheimer'sens sjukdom. Först disaggregates den celler för insida och förutom för hjärnan för amyloidplattor både. Secondly fungerar den förhöjninghjärnämnesomsättning, genom att förhöja som är mitochondrial. Båda av dessa mekanism är unika till TEMT, däri som ingen drog som är kliniskt som testas mot Alzheimers, erbjuder dem.

”Om vår kollaborativa primatstudie är lyckad, kunde kliniska försök med TEMT-administrationen till Alzheimers tålmodig börja vid den nästa sommaren,” indikerad Dr. Arendash. ”Har den NeuroEM Terapin en projekterad tid att fodra för att kommersialisera dess medicinska apparat av under 5 år, som är mycket snabbare än för en Alzheimers drog,” sade Dr. Arendash.

NeuroEMs planläggs head apparat för Alzheimers behandling för att vara självständig för bekväm i-hem behandling och att låta färdig rörlighet. Företaget har flera oavgjorda patent för bruk av TEMT mot neurodegenerative sjukdomar. Talrika studier har visat teknologin för att vara kassaskåpet för människor. Den head apparaten skulle är endast tillgänglig till och med kvalificerade neurologists och andra vård- yrken för att diagnostisera Alzheimers Sjukdom.

Alzheimers affekter över 5 miljon Amerikaner, med U.S.et marknadsför att vara miljard $4-10 årligen för ett effektivt terapeutiskt.

KÄLLNeuroEM Terapi

Advertisement