Den Nya studien öppnar dörren till preventativebehandlingar för medfödd diaphragmatic bråck

Den Medfödda diaphragmatic bråcken (CDH) är inte så välkänd som muskulös dystrophy och cystic fibrosis, utan gillar dem som det är enhota födelse hoppar av och är precis som vanligt. Uppstå i en i 3.000 födelser, orsakar CDH innanmätet och levern för att sticka fram till och med en defekt membran och in i bröstkorghålet, var de störer med lungsna.

Även Om många genetiska mutationar har anknutits till CDH, Skolar en ny studie från Universitetar av Utah av Medicin är första som visar en sammanlänkning mellan genetisk variation och en fysiologisk mekanism, som ger löneförhöjning till, hoppar av i membranen. Forskningen pekar till en avgörande roll för connectivesilkespapper i CDH och i att vägleda det normalautveckling av membranen. Dessa ska rön publiceras Mars 25, 2015, i NaturGenetik.

Forskningnågot liknande detta kunde berätta läkare då och, hur CDH uppstår i foster- utveckling och att öppna dörren till preventativebehandlingar. ”Händer Vi som är lärda, som dessa hoppar av, egentligen tidig sort - mycket tidigare tänkte än föregående,” något att säga Gabrielle Kardon, Ph.D., den förbundna professorn av människagenetik och den främsta utredaren på studien. Hon som är stressad där, är för närvarande inga terapeutiska ingripanden som förhindrar CDH, och även med kirurgiskt lappa av membranerna dödar CDH ”tyst halvan av det upprört behandla som ett barn” - se till de 50 procentna dödlighet klassa med denna villkorar. Hon balanseras labbet för att testa huruvida droger kan förhindra födelsen hoppar av i djur modellerar.

Studien började med ett utvecklings- ifrågasätter: hur byggs membranen som embryot växer? Membranen är den enda nödvändiga skeletal muskeln. Det är nödvändigt för att andas och agerar som en barriär som avskiljer levern och innanmätet från hjärtan och lungsna. Stunder har det bekant att mognamembranen komponeras av en kupolformig muskel som omges av connectivesilkespappret som bilagor till senor och ben, hur membranen framkallar har varit en gåta. Forskarna märkte genetiskt olika cellbefolkningar i möss, en van vid teknik visualiserar hur cellerna kommer tillsammans att göra membranen. Förvånansvärt grundar de att cellerna för connectivesilkespappret är nyckel-: de överför molekylärt signalerar som berättar muskelcellerna hur man monterar riktigt.

Om connectivesilkespappret är viktigt för det normalautvecklingen av membranen, kan det är också involverat i CDH. ”Har Vi raddadata som föreslår, att CDH är tack vare genetiska mutationar,” något att säga Kardon. ”Men det finns inget fodrar att förbinda den genetiska mutationen till membranen hoppar av.”, Laget sågar det i möss, membranens cellerna för connectivesilkespappret uttryckte en gen, Gata4. Mutationar i denna samma gen har korrelerats starkt med CDH hos människor. Detta föreslogg att som genetiskt hoppar av inom det kan connectivesilkespappret, var en orsaka av CDH.

De testade deras hypotes, genom att tysta genen Gata4 i cellerna för connectivesilkespappret och att observera hur denna upprörda utveckling. I varje fall, som genen Gata4 ”knackades i ut,” framkallade musen en bråck i dess membran.

Men hur bildar bråcken? Förvånansvärt framkallade bråckarna inte från en spela golfboll i hål i membranen, som antogs. Utan Gata4 i connectivesilkespappret framkallar muskeln ofullständigt - skapa en lokaliserad region som helt göras av connectivesilkespapper. Som de växande leverpressarna på denna svaga fläck ger sig membranen slutligen långt, och levern sväller ut igenom.

Deras genetiska studier som bistås av datoren modellerar gjort i samarbete med bioengineers, visar att CDH framkallar endast, när en svagare region av connectivesilkespappret omges av starkare muskulöst silkespapper; counterintuitively framkallade membraner som helt gjordes av connectivesilkespapper, inte bråckar. Dessa resultat visar, som litet hoppar av i muskelutveckling som är bly- till bråckar, potentiellt danande som fixar det mer approachable bakomliggande problemet. ”Genom Att Använda vårt djur modellera av CDH, oss är i ett utmärkt placerar nu för att testa terapier och ge hopp för CDH-tålmodig,” något att säga Kardon.

Källa: Universitetar av Utah Skolar av Medicin

Advertisement