Forskare föreslår produkter för tobak och för alkohol för väguppehälle skadliga i väg från ungdomar

Som verklighetarna av den legalized marijuanatakehållen i fyra påstår och District of Columbia, kunde lagstiftarear och regulatorer lära ett lott från framgångarna -- och fel -- av tobak- och alkoholbranscherna, i att hålla deras skadliga produkter ut ur, räcker av barn och tonåringar.

Så Skolar något att säga tre Johns Hopkins Bloomberg av Allmän hälsaforskare i kommentaren publicerad Maj 4 i föra journal överPediatriken.

”Framlägger tidig sortdagarna av marijuanalegalization ett unikt fönster av tillfället att skapa en reglerande miljö som minimerar ungdommen tar fram,” något att sägastudieledare Brendan Saloner, PhD, en assistentprofessor i Avdelningen av Vård- Politik, och Ledning på Bloombergen Skolar. ”Bör States heed kurser som är lärda från tobak- och alkoholreglemente, som har bevisat mycket svårt att ändra illviljaforskning som anknyter svaga övervakning och lågpris till minderårigt bruk. Vårt numrera en prioritet måste att vara uppehället vår barnkassaskåp.”,

Väljare i Colorado, Washington, Oregon, Arizona och D.C. har passerat lagar som legalizing fritids- marijuana, och extra påstår kunde följa. Ett nummer av påstår debatterar aktivt förslag att decriminalize fritids- marijuana. När marijuanabruk legalizeds för vuxen människa - alla av strömlagar gör det lagligt endast för folk över åldern av 21 - den normaliserar uppförandet och kan sätta drogerna in i räcker lättare av ungdomar, forskarenågot att säga.

Saloner något att säga forskar in i hur tobak- och alkoholreglementet gör eller inte skyddar barn från de produkter är robustt.

Honom och hans co-författare -- Colleen Barry, PhD, MPP och Beth McGinty, PhD, MS, -- föreslå fyra strategier för att förhindra marijuanabruk bland minderårigar.

Först bör de något att säga, regulatorer använda den skattpolitikuppehället prissätter kick. ”Forska har visat, att ungdomaren är prissätter bestämt känsligt och ansar för att förminska cigarettbruk på higher klassar, än vuxen människa efter prissätter förhöjningar,” något att säga McGinty, också en assistentprofessor i Avdelningen av Vård- Politik, och Ledning på Bloombergen Skolar.

Understödja återförsäljnings- tillgänglighet av marijuana bör stramt regleras, dem något att säga. Illviljaåldersgränsbegränsningar, många tonår är kompetent att erhålla alkohol och tobak i diversehandel. Detta kunde mildras av starkare framtvingande av existerande lagar, inklusive reviderar mer överensstämmelse och mer styv straff. States bör också reglera lägen av marijuanaåterförsäljare, liksom att hålla dem i väg från lekplatser och skolar, som forskning har visat kan förminska riskerar av ungdombruk. De föreslår också att förbjuda diversehandel som säljer andra produkter från att sälja marijuana.

Third behöver de något att säga, försök att göras för att förhindra skadorna av tillfällig intagande av föda av barn, genom att reglera det utseendemässigt av matar som innehåller marijuana och förminskande beloppet av THC (marijuanas huvudsakliga vara besvärad-förändrande ingrediens) i dessa matar. Tobakprodukter, som presenterar godisen, eller fruktanstrykningar uppmuntrar experimenterande, stamgästbruk och böjelse bland ungdom, dem något att säga.

”Behöver Regulatorer att vara speciellt medvetna av, hur appellera marijuana-snörde åt godisar och kakor ser till barn och tonåringar,” något att säga Barry, en förbunden professor i Avdelningen av Vård- Politik, och Ledning på Bloombergen Skolar.

Också barnsäkert kan paketera förhindra tillfällig intagande av föda, som har visats för att vara effektiv för receptdroger. Klart märka av marijuanaprodukter kan också förhöja kapaciteten av vuxen människa att identifiera skadliga produkter.

I Juni 2014, härskar Staten Washington antagit nöd- att förbjuda avbildar av tecknad film, föreställer toys och annan den vädjan till ungt barn på marijuana-infused livsmedelsprodukter, och Colorado reglerar barn-kassaskåp att paketera av marijuanaprodukter.

Fourth föreslår de att att marknadsföra av produkter bör vara inskränkt. Exponering till alkohol- och tobakadvertizingen är tillhörande med förhöjningar i ungdombruk, studier har visat.

Stilla Saloner något att säga, skapar ska marijuana dess egna uppsättning av utfärdar som går det okända vad har uppstått med tobak och alkohol. Till exempel kan marijuana vara fullvuxet hemmastatt, och det är mer hård att reglera vad går på i folkets trädgårdar.

”Har Vi en rigorös vetenskap för radda som informerar oss att om hur till den framåt flyttningen men oss ska måste att lära på - - flugan och att vara böjlig tack vare dessa nya utmaningar,” han något att säga.

”Var PolitikStrategier som Förminskar Fritids- MarijuanaBruk för Ungdom”, skriftliga vid Brendan Saloner, Emma McGinty och Colleen Barry.

Källa: Den Johns Hopkins Universitetar Bloomberg Skolar av Allmän hälsa

Advertisement