LaVision BioTec meddelar de första LandskampAnvändarena' som Möter på deras UltraMicroscope

LaVison BioTec, bärare av avancerade microscopylösningar för vetenskaperna om olika organismers beskaffenhet, meddelar att daterar och venuen av första landskampanvändares möte på deras ljusa UltraMicroscope täcker microscopyprodukter.

Det första ska Mötet för den LaVision BioTec UltraMicroscopeAnvändaren äger rum på det Max Planck Institutet för Molekylär Biomedicine i Münster, 21-22 September. Deltagare är hjärtligt inbjudna att sammanfoga med all aktiv, och presumtiva UltraMicroscopeanvändare i ett fora på de senaste utvecklingarna i ljust täcker microscopy.

Den LaVision BioTec UltraMicroscopen II

Den LaVision BioTec UltraMicroscopen II

Med denna vetenskapliga sammankomst vårdar erfar beskådar LaVision BioTec utbytet av tankar, och på detta dyka upp, och mycket sätter in aktivforskning. Mötet ska vetenskapliga samtal och diskussioner för sammanslutning med praktiska demonstrationer och seminarier. Syftet är att skapa ett uppehälle knyter kontakt mellan användare och de som intresseras i sätta in. Något av det mest utmana ifrågasätter angående tar prov förberedelsen, maskinvara, och ska databruk tilltalas av attendeesna.

En landskampgrupp av ska högtalare ger ryggraden för mötet som ska består av tre vetenskapliga perioder. Ska Dessa inkluderar Professorn Vance Lemmon från Universitetar av Miami som ska diskuterar hans applikationer. Hans grupp är delen av Miami Projekterar för att Kurera Förlamning, och att ha visat användbarheten av ljust täcka styrkamicroscopy för den omfattande bedömningen av optisk nervregeneration som ger djupgående analys av den axonal trajectoryen och pathfinding. Betvinga av tar prov röjning, och den ska förberedelsen tilltalas av två leda förkämpar: Dr Ali Ertürk från LMU Munich och Dr Pablo Ariel från den Rockefeller Universitetar i New York. Den ska finalperioden täcker programvara och data - bearbeta och ska är ledde vid Professorn Friedemann Kiefer av MPIEN Muenster. Andra bekräftade högtalare på tid av handstil kommer från institut i Danmark, Frankrike, Tyskland, Storbritannien och Singapore.

Inget användaremöte skulle är färdigt utan omfattande seminariumpracticals. Således ska dessa koncentrat på väg till bäst frambringar data på de olika UltraMicroscopeplattformarna för det brett sätter in av applikationer som producerades för närvarande. Att registrera och motta mer specificerar på mötet, frågas deltagare att kontakta LaVision BioTec av e-post på [email protected] eller genom att kalla +49 (0) 521 9151 390.

Den nya UltraMicroscopen II från LaVision använder sex tunna ljust täcker för att upphetsa tar prov stunder som fluorescencen avkänns lätt med ett sCMOS utrustat mikroskop, som är den monterade perpendicularen till den plana belysningen. Vid flyttning som ta prov till och med det ljust täcker en, frambringar en 3D avbildar bunten på cell- upplösning. För mer specificerar om den LaVision BioTecs UltraMicroscopen, och dess applikationer, behar besök webbplatsen: www.lavisionbiotec.com.

Källa: www.lavisionbiotec.com.