Gåendeanalys kunde leda till förminskande nedgångar, skador i folk med glaucoma

Stat WashingtonUniversitetarforskare har framkallat a långt försiktigt för att analysera en persons gående med avkännare, en innovation, som kunde leda till förminskande nedgångar och skador i folk med glaucoma, leda för understödja orsakar av blindness i Förenta staterna.

Ledde vid Hassan Ghasemzadeh, Skolar assistentprofessorn i WSUEN av Elektrisk Iscensätta och Datavetenskap, och den doktorandYuchao Modern, forskarna framlade deras resultat för gåendeanalysstudien på för Konferensjumbon för ACM den Trådlösa Vård- veckan i Bethesda, Md.

Arbetet med en grupp från Universitetar av Kalifornien, Los Angeles, har de börjat kliniska försök. Se en video på https://www.youtube.com/watch?v=IJPbV1xb7G4.

”Diagnostiseras Glaucoma vanligt sent,”, sade Mor. ”Bara tidigare upptäckt av gåendestörningar kunde göra en skillnad.”,

Föregående studier har visat att glaucomatålmodignedgången som deras visuellt hjälpmedelförsämring fortskrider oftare. De går långsammare, svänger, knuffar till in i hinder och har olika att kliva placering av deras fot. Emellertid diagnostiseras mest tålmodig inte, tills de lider från okulärt förorsakar obehag, som uppstår vanligt mer sistnämnd i sjukdomen, när den är mindre behandlingsbar.

Forskarna framkallade en avkännande plattform som ha på sig på sakkunnig, skor för att mäta, filtrera och analysera information om gående. Forskninglaget kan avkänna och undersöka specifika särdrag av gåenden, liksom kliva längden, rättvisa mellan fot, och evenness av kliver. I de kliniska försöken jämför kontrollerar forskare gåendearna av glaucomatålmodig och grupper.

Forskarna hoppas för att använda teknologin someday för att diagnostisera sjukdomen tidigare och utanför laboratoriuminställningar som tillfogar till strömmen, öva av att avbilda, eller en visuellt hjälpmedel sätter in testar.

UCLA-gruppen rekryterar deltagare i olikt arrangerar av glaucoma för det nästa arrangerar gradvis av forskning för att ge en mer omfattande look på hur glaucoma får effekt gående.

Källa: Stat WashingtonUniversitetar

Advertisement