Tippar sakkunniga aktier för Stenig BäckMedicin för att minimera halsbrännan under feriesäsong

Feriesäsongen är på oss, och mest ska dygn fylls med läckra festivities! Emellertid med miljoner av Amerikaner som lider från halsbränna, kan skräck uppsättningen i, när den förutser dessa berömmar.

Tillfälliga episoder av ”halsbrännan” är allmänningen; det är den brinna förnimmelse i bröstkorgen, som 40% åtminstone av Amerikaner erfar en gång innehålla för mål för månad som normalt efter är fettigt, eller stekte matar, alkohol, eller choklad-som nästan 95% av folk med halsbrännan anknyter deras tecken till en särskild mat. Frekventera, ihärdigt eller var tillhörande med ”larmtecken” liksom väger förlust, När tecken blir mer, eller svårigheten som sväljer, en konsultation med en läkare, är nödvändig beträffande att utvärdera för sjukdomen för gastroesophageal reflux (GERD) och tillhörande komplikationer.

Smart val på feriepartier och på matställen bordlägger ska ser till att du spenderar mer tid med vänner och familjen och mindre tid på den kabinett sökande efter lättnaden för medicinen. Under GERD MedvetenhetVecka November 22 - 28, Juan Carlos Bucobo, MD, Direktör av Endoscopy på det Steniga BäckUniversitetarSjukhuset delar några spetsar för att följa under feriesäsongen för att minimera brännskadan och för att tycka om våra festliga favoriter.

1.Nibble hamstrar inte: Overeating och att äta fastar för ska förhöjning riskerar av halsbränna, om du göras mottaglig. Mindre portionr avskild ska minskning riskerar med tiden dig ska brännskadan i dödskamp. På det huvudsakliga målet pläterar försök som använder ett mindre, och långsamt äter.

2.Identify gärningsmännen: Bestämda matar är mer rimlig att försämra GERD och halsbrännan. Dessa inkluderar fettiga matar, kryddiga matar, lökar, vitlök, koffeinet, choklad, citrusfrukter och fruktsaftar och mints. Se till Så att passera på den djupa stekte kalkonen.

3.Kick vanan: Det finns inget resonerar till väntan för att Nytt År ska starta dina upplösningar och att stoppa att röka. Nikotin förminskar pressa av muskeln mellan esophagusen, och den ökande magen sannolikheten av syrlig reflux amongst annat deleterious verkställer.

att ligga 4.Avoid besegrar efter ett mål: Även Om mythen om kalkonen som orsakar sleepiness, kan ha slagits sönder, är overeating och alkohol säkra att göra dig att önska att ta sig en lur efter ett feriemål. Motstå driften att ligga besegrar inom 3 timmar av att äta, som den är rimlig att försämra din halsbränna.

5.Skip eggnogen: Alkohol speciellt i stort antal och bestämt rött vin, har blandats in för att försämra halsbrännan. Om du går att dricka alkohol, gör så i moderation (och inte kör naturligtvis!),

6.Seek ut hjälper: Det finns flera kategorier av över - kontra tillgängliga läkarbehandlingar för att lindra brännskadan. När tecken blir frekventerar, är ordinerar mer än, 2-3 tider per veckan som besöker en manipulera, viktiga, i upprättande av diagnosen och den effektivaste behandlingen.

Källa: Stenig BäckMedicin

Advertisement