Moodoordningexperter ifrågasätter effektivitet av metyraponedrogen

Banbrytande forskning av moodoordningexperter på den Newcastle Universitetar har ifrågasatt effektiviteten av metyraponen, en drog möjlig till festfördjupningen.

Det känns igen väl att spänningen kan leda till en episod av den deprimerande sjukan och några tålmodig har lyftt jämnar av spänningshormonet, cortisol, i deras förkroppsligar, som en indikering av mental hälsa villkorar.

Nu har den största studien av dess sort visat att en drog som kvarterproduktionen av spänningshormonet inte hjälper rutinmässigt, i att behandla fördjupning. Rönet har publicerats i föra journal överLancetPsykiatrin.

Studien undersökte verkställa av metyraponen - en drog som kvarter produktionen av cortisol - i tålmodig som inte hade reagerat till åtminstone två konventionella lyckodrogdroger.

Rönet avslöjer att vanligt bruk av anti-cortisol droger är ineffektivt för tålmodig som inte har reagerat till traditionella behandlingar, och det finns ett behov att bära på sökande för att bättre behandlingalternativ ska handla med villkora.

Dr Hamish McAllister-Williams, Avläsare i Klinisk Psychopharmacology, var en av blytaket av den tre år studien som spearheaded av Newcastle Akademiska Vård- Partners.

Han sade: ”Har Vår forskning visat att i befolkningen av utstuderade deprimerade tålmodig, metyraphonen är otillräcklig och därför inte bör rutinmässigt rekommenderas som ett alternativ för resistent fördjupning för behandling.

”Kan Vi inte härska ut, emellertid det kan det är några tålmodig med bestämt hög nivå av cortisol som kan hjälps av anti-cortisol behandling - men denna behöver specifikt att testas i ett kliniskt försök.”,

Fördjupningen är ett allmänningmental hälsaproblem, och folket med villkora kan erfara intensiv ångest, tillsammans med känsla av hopelessness och själv-avsky. En i 10 folk ska påverkas av fördjupning i deras livstid.

Experter från det Nordligt Centrerar för MoodOordningar på den Newcastle Universitetar och Northumberland, Tyne och Ha på sig sammanfogade styrkor för NHS-Fundamentet Förtroende med kollegor från Universitetar av Manchester, Utslagsplatser, Esk och Ha på sig FundamentFörtroende för Dalen NHS, Förtroende för Fundament för Bradford OmrådesOmsorg NHS och Leeds och Förtroende för Fundament för York Partnerskap NHS, för att bära ut forskningen.

En slutsumma av 165 deprimerade tålmodig, behandlas av GPs eller psykiater från platser i Nordliga England, tilldelades på måfå till en period av behandling med endera metyraphonen eller en placebo (attrapptablet) förutom deras pågående konventionella lyckodroger.

Syftet av Lyckodrogaugmentationen med metyraphonen för den resistent fördjupningsstudien för behandling (TILLFOGAStudien) var att undersöka effektiviteten, tolerabilityen och säkerheten av metyraphonen som ett realistiskt terapeutiskt alternativ i dagligt kliniskt övar.

Forskare på det Nordligt Centrerar för MoodOordningar har visat föregående in tjaller att lyftta spänningshormon kan förminska effektiviteten av lyckodroger. Detta har ledde till ett nummer av lilla studier genom att använda droger som kvarteret verkställa av cortisol eller förhindrar dess produktion som behandlingar för fördjupning. Några av dessa visade realitetresultat.

Emellertid ifrågasätter TILLFOGAstudien bruket av sådan behandlingar rutinmässigt i kliniskt övar. Den föreslår också att fördjupningen är mer komplex än vara enkelt en följd av hög nivå av spänningshormonet.

Dr McAllister-Williams tillfogade: ”Kan Stundspänningen välla fram lek en roll i utvecklingen av fördjupningen i några individer, genom att använda en drog till minskning som den potentiella negationen verkställer av spänningshormon i de, vars fördjupning inte har reagerat till konventionella lyckodroger inte fungerar.

”Föreslår Vårt rön det i folk som inte har reagerat till flera konventionella lyckodroger och har varit deprimerat för någon tid, endera spänningslekar mindre av en roll i utvecklingen av deras fördjupning, eller dessa verkställer ha på sig av med tiden.”,

Forskningutmaningen är nu att identifiera, om olika grupper av skulle deprimerade tålmodig reagerar till droger som agerar på deras spänningshormonsystem, såväl som identifierar behandlingar som uppsätta som mål olika system inom hjärnan för tålmodig som inte reagerar till konventionella lyckodroger.

Newcastle är Ha på sig Akademiska Vård- Partners - vem bar ut TILLFOGAStudien - ett samarbete av den Newcastle Universitetar, Northumberland, Tyne och NHS-FundamentFörtroende och Förtroende för Fundament för Newcastle Sjukhus NHS.

Den Newcastle Universitetar och Northumberland, Tyne och Ha på sig NHS-FundamentFörtroende har kommit tillsammans att bilda det Nordligt Centrerar för MoodOordningar (NCMD).

En nyckel- beståndsdel av NCMDEN är ett stort ForskningRegister av båda tålmodig, och sunt betvingar vem är villiga att ta del i forskning.

NCMD framkallar en omfattande bilda portfölj som siktas på sjukvårdprofessionell och, ger utbildning och stöttar också för de som önskar att framkalla deras forskningexpertis eller att förfölja en universitetskarriär.

Dr McAllister-Williams sade: ”Agerar ska NCMD som en fokusera för utvecklingen och genomförandet av spjutspetsterapier. Vårt syfte är att förbättra omsorgen av tålmodig över Norden av England till och med forskning.”,

Källa: Newcastle Universitetar

Advertisement