Cornell Mat och Brännmärker Labbforskare framkallar on-line Globalt Sunt Väger Registrering

Om det finns ett ting som undviker, när pröva att förlora, eller att underhålla ett sunt väga, är det ett restriktivt bantar! I stället kan enkla rutinmässiga uppföranden vara nyckel-.

Att utgjuta lätt på de vård- uppförandena av de, som underhåller ett sunt, väga, Cornell Mat och Brännmärka Labbforskare framkallade ett on-line Globalt Sunt Väger Registreringen (som namnges förr det Slankt av DesignRegistrering). Vuxen människa av sunt väger var inbjudna att underteckna upp för registreringen, och därefter att svara ifrågasätter bantar, övar omkring, och dagligen rutiner (se att det infographic för mer specificerar om registreringsdeltagare).

Forskare analys av 147 vuxna Registreringsdeltagare avtäckte några rutinmässiga uppföranden för allmänning av de som det slankt staget som är sunt och. Namely vägde sig 96% anmäld ätafrukost, 42% övade tider 5+ i veckan och 50% åtminstone veckovis. Även Om 74% aldrig eller sällan bantat, 92% anmälde att vara medveten av vad de åt. Som del av deras vanor, som leder för att väga, kontrollera, 44% anmälde åtminstone en non-restriktiv strategi (liksom att lyssna till inre stickrepliker, att laga mat hemma och att äta högkvalitativa non-bearbetade matar).

Vad stod ut mest i dessa rön enligt studie co-författare, Brännmärker Brian Wansink, PhD, direktören av Maten och Labbet, och författare av boka som var Slank vid Design, var det: ”Använder Mest slankt folk inte restriktivt bantar, eller det intensiva vård- styrestaget på ett sunt väger. I stället övar de lätta vanor gillar hoppande over den inte frukosten och att lyssna till inre stickrepliker. Om du kämpar med, väga, försök som tillfogar dessa enkla, övar till ditt rutinmässigt, dig kan förvånas hur lätt det är att vara sunt!”,

Källa: Cornell Mat & Brännmärker Labbet

Advertisement