Studiefynd gynnar av att dricka slätten bevattnar

För folk, som önskar att kontrollera deras, väga eller förminska deras intag av socker, natrium, och genomdränkt fett, klapp bevattnar kan vara vad manipulera beställde.

En ny studie, som undersökte de dietary vanorna av mer, än 18.300 U.S.-vuxen människa grundar majoriteten av folk som ökade deras förbrukning av slätten bevattnar - klapp bevattnar eller från en kylare och att dricka springbrunnen eller buteljerar - vid 1 procent förminskade deras sammanlagda dagstidningkaloriintag såväl som deras förbrukning av genomdränkt fett, socker, natrium och cholesterol.

Bemanna vem ökade deras förbrukning av bevattnar vid en, två eller tre kuper minskade dagligen deras sammanlagda energiintag vid 68 till 205 kalorier dagligen och deras natriumintag vid 78 till 235 gram, enligt ett pappers- vid Universitetar av Illinois kinesiology och den vård- professorn Ruopeng för gemenskapen. De konsumerade 5 gram till nästan 18 gram mindre socker och minskade också deras cholesterolförbrukning vid 7 till 21 gram dagligen.

”Bevattnar få effekt av slätten intag bantar på var liknande över racen/etnicitet, utbildning, och inkomst jämnar och förkroppsligar väger status,”, Ett said. ”Indikerar Detta som finner, att den kan är tillräcklig att planlägga och att leverera universella näringingripanden och utbildningsaktioner som främjar totalt, bevattna förbrukning i utbyte av drycker med kalorier i olika befolkningundergrupper utan djupsinniga bekymmer om meddelande- och strategicustomization.”,

Undersökta data från fyra vinkar (2005-12) av den Vård- Medborgare, och NäringUndersökningsGranskningen som föras av Medborgare, Centrerar för Vård- Statistik. Deltagare frågades att återkalla allt dem åt eller drack över jaga av två dagar som var tre till 10 dagar ifrån varandra.

Som beräknas beloppet av slätt, bevattnar varje person som konsumeras av deras dietary dagstidning, bevattnar procentuellt intag från kombinerade mat och drycker. Drycker liksom unsweetened svart tea, växt- tea och kaffe räknades inte, som källor av slätten bevattnar, men deras bevattna nöjt var inklusive i Beräkningar av deltagares sammanlagda dietary bevattnar förbrukning.

I genomsnitt kuper deltagare som konsumeras om 4,2, av slätt bevattnar på en dagstidningbas som redogör för litet mer, än 30 procent av deras sammanlagda dietary bevattnar intag. Deltagares var genomsnittligt kaloriintag 2.157 kalorier, inklusive 125 kalorier från socker-sötade drycker och 432 kalorier från godtyckliga matar, som är låg-näring, kalori-täta matar liksom efterrätter, bakelser och mellanmålblandningar, som tillfoga variation till, men inte är nödvändiga för ett sunt bantar.

Ett litet men statistiskt den viktiga 1 procenten förhöjning i deltagares förbrukning av slätten bevattnar dagligen var tillhörande med en minskning för 8,6 kalori i dagstidningenergiintag såväl som förolämpningförminskningar i deltagares intag av socker-sötade drycker och godtyckliga matar tillsammans med deras förbrukning av fett, socker, natrium och cholesterol.

Fördriva funnen, att minskningarna var mer stor bland manar och bland unga och medelåldersa vuxen människa, honom föreslogg att de kunde ha varit tillhörande med dessa grupp högre intag för dagstidningkalori.

Källa: Universitetar av Illinois på Urbana-Champaign

Advertisement