Deprimerade moms inte physiologically ”i synkronisering” med deras barn

Fostrar med en historia av fördjupningen är inte physiologically ”i synkronisering” med deras ungar, enligt en ny studie från den Binghamton Universitetar. Stundforskare har bekant för en stund, att fördjupningen är tillhörande med mellanmänskliga problem med andra, denna är den första studien att undersöka huruvida detta är också tydliga physiologically.

”När folket påverkar varandra, ibland är du precis känselförnimmelsenågot liknande dig i synkronisering med någon, och du vet att växelverkan går egentligen brunnen och du tycker om konversationen. Vi är prövas att figurera ut, på den jämna förkroppsliga, benämner in av din physiology, dig ser denna synchrony i moms och deras ungar, och därefter hur är det som fås effekt av fördjupning?”, said Brandon Gibb, professor av psykologi på den Binghamton Universitetar och direktören av MoodOordningarna Instiftar och Centrerar för Affective Vetenskap.

Binghamton klassar forskare mätt hjärta variability, ett fysiologiskt mäter av social koppling, i barn som åldras 7-11, och deras fostrar (44 med en historia av fördjupningen, 50 med ingen historia av fördjupningen) stunder dem som är förlovade i realitet- och negationdiskussioner. I den första diskussionen parar fostra-barnet planerade en dröm- semester tillsammans; i understödjadiskussionen parar tilltalat ett nytt ämne av Stundmoms för konflikten dem emellan (e.g läxan, genom att använda TV:N eller datoren och att vara i rätt tid, problem på skolar, att ligga, Etc.), med ingen historia av fördjupningen visad fysiologisk synchrony (liknande förhöjningar eller minskningar i hjärta klassar variability), som deras barn under negationdiskussion, deprimerade moms var inte i synkronisering med deras barn. Dessutom fostrar barn och vem var mer ledsen under växelverkan var mer rimlig att vara ut ur synkronisering med en another. Enligt forskare ger dessa resultat förberedande åtgärd bevisar att synchrony under växelverkan avbryts på det fysiologiskt jämnar i familjer med en historia av den maternal fördjupningen och kan vara ett potentiellt riskerar dela upp i faktorer för den intergenerational överföringen av fördjupningen.

”Grundar Vi som fostrar vem hade ingen historia av fördjupningen matchade egentligen deras barns physiology i ögonblicket,”, leder sade doktoranden och författare av studien Träig Mary. ”Sågar Vi mest ögonblick-till-ögonblick som matchar i konfliktdiskussionen, som de talade i om något negationen som går på i deras liv. I denna svåra diskussion ser vi denna kommande skyddande fysiologiska mekanism ut. Eftersom med fostrar med en historia av fördjupningen och deras ungar, ser vi motsatsen -- de oöverensstämmelse faktiskt. Som en person får mer förlovad, drar den annan personen bort. Så var de egentligen saknade varje annat däri ögonblick och gå i väg från det känsliga ledset för diskussion.”,

Källa: Binghamton Universitetar

Advertisement