Urolithin A som finnas i pomegranates, kan förbättra muskelstyrka och uttålighet under att åldras

Amazentis SA, ett innovativt vetenskaperna om olika organismers beskaffenhetföretag som applicerar vetenskapliga genombrott i näring för att klara av vård-, villkorar anknutit till att åldras som i dag meddelas en kollaborativ publikation i NaturMedicin med Écolen Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) som visar att Företagets den bly- produktkandidaten, urolithin A, förbättrar mitochondrial och muskeln fungerar och att resultera i förhöjd muskelstyrka och uttålighet under att åldras. Amazentis utvärderar just nu urolithin A i ett kliniskt försök för den första människan med resultat som förväntas i 2017.

Urolithin A frambrings av gutmicrofloraen som en naturlig metabolite av ellagitannins, en klassificera av tokiga sammansättningar som finnas i pomegranaten och andra frukter och. ”Är Vi upphetsada att publicera de första datan som visar verkställer av denna gutmetabolite på mitochondrial, och muskeln fungerar,” kommenterade Johan Auwerx, Professor på Écolen Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), Schweitz och leder författare. ”Tror Vi denna forskning är en milstolpe i anti-åldras försök för strömmen, som har föregående fokuserat på traditionella farmaceutiska modaliteter, och illustrerar tillfället av rigorously testade näringsrika bioactive medel som vi betraktar att ha utstående potentiellt för den vård- människan.”,

Urolithin A: en potent gutmetabolite som föryngrar mitochondria och som vänder om att åldras för muskel

Den Muntliga administrationen av blytak för urolithin A till ett förbättrat mitochondrial fungerar genom att stimulera mitophagy, ett processaa vid vilka skadada mitochondria återanvänds till tillstånd en förnyande med sunda mitochondria.

”Går ned Mitophagy i celler, som vi åldras, och förminskningen i mitochondrial fungerar i musklerna av åldringen tänks för att vara en av de huvudsakliga orsakar av ålder-släkt muskelförsämring. Vi tror vår forskning som avtäcker det vård-, gynnar av urolithin A, håll lovar, i att vända om åldras,” påstod Patrick Aebischer, co-författare för muskeln på artikeln, EPFL-Presidenten och Ordföranden och co-grundaren av Amazentis.

Resultaten anmälas i strömmen utfärdar av NaturMedicin i en betitlad artikel, ”framkallar förlänger Urolithin A mitophagy och lifespan i C.-elegans, och förhöjningmuskeln fungerar i rodents”.

Ålder-Släkt muskelnedgång: tvinga marknadsför tillfället för urolithin A

Gå Ned den skeletal muskeln samlas, och den resulterande förlusten av styrka är kännemärkear av att åldras. Dessa ändringar kan bli debilitating och bly- till en villkora som benämnas sarcopeniaen, som tänks för att påverka 30% av de över 60 gammala år och mer stor än 50% av individer över 80 år. Strömbedömningar i Förenta staterna projekterar där ska är mer stor än 75 miljon vuxen människa över 60 år vid året 2020.

De resulterande förminskningarna i livskvalitet och självständighet som ett resultat av muskelnedgång utgör en växande sjukvård utfärdar i den åldras befolkningen. Det finns inte för närvarande några farmaceutiska terapier till fest som ålder-släkt nedgång i muskel fungerar och sarcopeniaen. Näringsrika strategier har haft inskränkt att få effekt hitintills, och nya scientifically validerade lösningar behövs urgently.

På förbrukning av pomegranatefruktsaft besegrar bekant sammansättningar, som ellagitannins är brutna, i magen och därefter omformat av inälvs- bakterier in i urolithin A. Denna biotransformation har visats för att variera brett över individer, med någon låg omvandling för visning kick eller klassar, har är stunder andra olika sammansättningar av microfloraen och oförmögna att utföra omvandlingen. Därför och att komplettera individer med produkter planlade att leverera försiktigt kalibrerade doser av urolithin A kan betaget denna naturliga mångfald i gutmicrofloraen som finnas i den allmänna befolkningen.

Amazentis har etablerat en teknologiportfölj och en ägareknowhow runt om urolithin A och att möjliggöra tillverkningen och utvecklingen av avancerade näringprodukter för muntlig leverans.

Chris Rinsch, Ph.D., enförfattare och en VD och co-grundaren av Amazentis som kommenteras, ”Baserat på den rigorösa vetenskapen som publiceras i NaturMedicin, har vi avancerat vår bly- produkt som levererar urolithin A in i kliniska försök. Vi tror att denna upptäckt ska öppet dörren till ett nytt att närma sig för att klara av muskelnedgång genom att föryngra mitochondria. Vår vision är att översätta vetenskapliga upptäckter för genombrott i näring in i clinically validerade vård- produkter för konsumenten som tilltalar dagens unmet behov i en åldras befolkning.”,

Källa: Amazentis SA

Advertisement