Sydneys nya kärn- flyttningar för medicinlätthet framåtriktat in mot avslutning

Den medicinska gemenskapen för landskampen håller ögonen på nära Sydneys den Sutherland Grevskapet, som en av världens nyaste och mest avancerade kärn- medicinproduktionlättheter, flyttningar framåtriktat in mot avslutning.

På Lucaset Heights nearing Sydney, universitetsområde av den Australiensiska Kärn- Vetenskapen och TeknologiOrganisationen (ANSTO), konstruktion av den Kärn- Medicinväxten för ANSTO nu avslutning.

Ska hjälp för ANSTO (ANM) ser till den Kärn- Medicinen tillförsel av Molybdenum-99 (Mo-99), som landskampbegäran växer från 40 miljon doser om året, men reaktorerna, som jordbruksprodukter ett stort proportionerar för närvarande av denna tillförsel som snart ska, stänger av.

Mo-99 är förälderisotopen som används i sjukhus, och läkarundersökningen centrerar för att leverera Technetium-99 (Tc-99m) - den bred-mest använda kärn- medicinen - för att diagnostisera hjärta villkorar lungen och muskulöst skeletal, såväl som en variation av cancer.

Den Jayne Pensionären har varit nu bestämd den nya Generalen Chef av för MedicinPty för ANSTO (ANM) den Kärn- AB, att ha uppsikt över projekterar rörelse från den fungerande readinessen arrangerar gradvis in i full fungerande status.

”Är Detta ett mycket stort, intressant, och utmana projektera, som kan potentiellt möta upp till en inkvartera av världens begäran av Molybdenum-99 (Mo-99),” sade Pensionären.

Pensionären är en forskare, genom att utbilda, som har fungerat i forskningutrymmet för flyttning in i reklamfilmsektoren. Hon mest ny föregående roll var som Generalen Chef av Genetik Australien.

ANM levereras gemensamt av ANSTOS laget för fungerande readiness som körs av Michael Druce, ett konstruktionslag som klaras av av Andy Garcia, och politik bemannar framkallande landskamp- och reklamfilmöverenskommelser.

”Har Vi olika tre beväpnar av ANSTO-arbete nära tillsammans för att se till att ANM levereras så snabbt, som möjligheten, stunden som uppnår alla relevant överensstämmelse och reglerande milstolpar,”, sade Pensionären.

Som konstruktion av byggnaden nears avslutning, och hoade celler installeras nu för att behandla och behandla radioaktiva produkter från den kärn- reaktorn för OPALEN, är Pensionären ordnar till för rampen börjar upp till.

Komplex tillförsel kedjar ska ledning är en nyckel- utmaning i detta utrymme, och Pensionären sade att hon ska drar på all henne erfar för att göra projektera en reklamfilmframgång.

”När den är övre och rinnande, ska den logistical utmaningen är att få Mo-99 från A att peka B, för den förfaller för mycket och stopp som är radioaktiva - en komplex uppgift, när ` B' är i en annan halvklot,”, sade hon.

”Ner när Du Ser Till produkten dess destination med maximum som radioaktiv aktivitet är avgörande till vårt avslutar - användare, som behöver det att föra liv-besparing tillvägagångssätt.

”Med 40 miljon doser av kärn- medicin använde globalt varje år, 10 miljoner av som förväntas för att komma från ANM av avsluta av 2017, effektivitet i transporten från Sydney till den ska världen är nödvändigt.”,

Leverera till USEN och ska någon annanstans påverkas, Då den Kanadensiska leverantören av den kärn- medicinen stängde av från Oktober 2016. ANM ska hjälpmeet som global begäran.

”Finns Det mycket stark motivering för denna projekterar, i att producera ett nyckel- del- av potentiellt liv-besparingen läkarbehandlingen,”, sade Pensionären.

”Räknar den medicinska gemenskapen för landskampen på denna projekterar att lyckas, och Jag har stor optimism om de kommande månaderna, som vi slår nyckel- milstolpar, och räkningen besegrar för att bo produktion.”,

Pensionär utbildning inkluderar två Filosofie Magister Examen, i Genetik och Bio-Aeronautics från UK-universitetar.

Källa: http://www.ansto.gov.au/

Advertisement