Ny Kliven Omsorg Modellerar för potentiella Pain Ledninghåll för att förbättra kroniskt smärtar omsorg

I Förenta staterna smärtar har ledningen av kroniskt i primär omsorg blivit överväldigande för primära omsorgfamiljeförsörjare (PCPs) och ineffectual för tålmodig. Nu ger en ny studie som publiceras i Föra Journal över av Pain Forskning bevisar att genomförandet av en Kliven Omsorg Modellerar för Pain Ledning (SCM-PM) har det potentiellt till tillräckligare kronisk fest att smärta.

Det finns över 100 miljon folk i USEN med kroniskt smärtar, majoriteten av som sökandenhjälp från en primär omsorgfamiljeförsörjare som redogör för en third besöker allra, till primär omsorg. Emellertid smärtar det kvalitets- av omsorg återstår fattigt, efter primära omsorgfamiljeförsörjare motta inskränkt smärtar omsorgutbildning, och uttryckligt lågt förtroende i deras kapacitet att klara av smärtar effektivt. Modellerar för att förbättra smärtar resultat har framkallats, men inte formellt genomfört, var smärta, är bestämt vanligt.

SCM--PMappellerna för individualized att närma sig till att klara av smärtar i tre kliver. I Kliva 1, identifierar diskuterar clinicianen och tålmodign smärtar bekymmer och framkallar en behandling planerar fokusering på själv-ledning och primära omsorg-baserade ingripanden. Kliva 2 gäller extra resurser och kollaborativ behandling, den inklusive beteende- vård- bedömningen och ingripanden, läkarbehandlingen och konsultationer med specialister. Kliva 3 fokuserar på tålmodig med kroniskt smärtar kräva markant mer omsorg och medverkan från andra medlemmar av ett smärtaledninglag.

I deras studie berättigad ”smärtar Att Förbättra omsorg till och med genomförande av den Klev Omsorgen Modellerar på en vård- multisite gemenskap centrerar,” författarna, från det Weitzman Institutet, och Universitetar av Connecticut, USA, uppsättningen ut som utvärderar få effekt av att genomföra SCMEN-PM på det kvalitets- av, smärtar omsorg över ett stort fjäll - över 25 primära omsorgfamiljeförsörjare, smärtar däribland 7.742 tålmodig med kroniskt (posta-ingripande 3.357 pre-ingripande och 4.385) att bry sig för på Gemenskap Vård- Centrera Inc. Data samlades från det elektroniska vård- rekordet och kartlägger granskar, och granskningar administrerades till primära omsorgfamiljeförsörjare för att bedöma kunskap, inställningar och förtroende.

De grundar att genomförandet av SCMEN-PM resulterade i clinically viktiga förbättringar i många som var kvalitets- av smärtar omsorgresultat. Familjeförsörjare smärtar kunskapsställningar ökade ett genomsnitt av 11%, och själv-klassat förtroende i kapacitet att klara av smärtar också ökande. Viktiga förbättringar noterades i dokumentation av smärtar, smärtar behandling och smärtar uppföljning. Remisser till beteende- vård- familjeförsörjare för tålmodig med smärtar ökande av 5,96%.

Studie sade bly- författareDr Anderson, ”finns Det ett tvinga behov att förbättra ledningen av smärtar i primär omsorg. Denna insats fokuserade tungt på familjeförsörjareutbildning och protokoll-drivande omsorg och visade blygsamma men viktiga förbättringar i kunskap, själv-effektivitet och adherence till anvisningar. Dessa rön, om tålt, kan översätta in i förbättrade tålmodiga resultat.”,

Funderare för Dr Anderson, som ändrar kommit med in av SCMEN-PM, kunde gå vidare än smärtar precis ledning bara. Han fortsatte, ”, mönstrar Realitetändringar i remiss, och att ordinera för opioid föreslår att strukturerade förbättringsinsatser som baseras på data och effektivt begreppsmässigt modellerar kan leda inte endast till det ökande kunskapsförvärvet, men också applikationen av den kunskap i väg som har att rikta, få effekt på tålmodig omsorg. Dessa ändringar är rimliga att resultera, i förminskande, smärtar, förbättrad tålmodig säkerhet, och säkrare, mer kunnig tillfredsställda sjukvårdlag.”,

Källa: DuvaLäkarundersökningPress

Advertisement