U.S. kedja restauranger som inte förbättrar näringsrikt kvalitets- av barns menyer, studiefynd

U.S. kedja restaurangdeltagande i en insats för MedborgareRestaurangAnslutning att förbättra det näringsrika kvalitets- av deras barns menyer har gjort inga viktiga ändringar som jämförs med deltagande för restauranger inte i programet, enligt en ny studie, ledde vid Harvard T.H. Chan Skola av Allmän hälsa. Bland båda grupper grundar forskarna inga meningsfulla förbättringar i beloppet av kalorier, genomdränkt fett eller natrium i unge menyofferings under de första tre åren efter barkassen av den UngeLiveWell insatsen i 2011.

De grundar också, att sugary drinkar stillar gjord upp 80% av barns dryckalternativ, illviljaindividen som restaurangen förpliktar för att förminska deras prevalence.

Den ska studien publiceras on-line Januari 11, 2017, i Amerikanen Förar Journal över av Förebyggande medelMedicin.

”Även Om några mer sund alternativ var tillgängliga i valda restauranger, finns det inget bevisar, att dessa frivilliga löften har haft ensned boll att få effekt,” sade den bly- författare Alyssa Moran, en doktorand i Avdelningen av Näring på Harvard Chan Skolar. ”Som allmän hälsapraktiker, behöver vi att göra ett bättre jobb av kopplande in restauranger, i att erbjuda och att främja sunda mål till ungar.”,

I 2011 och 2012 konsumerade mer än en i tre barn och tonåringar snabbmat varje dag, enligt studien. För ungar är att äta mer restaurangmat tillhörande med högre dagstidningkaloriintag från ökat socker och genomdränkta fett.

Denna är den första studien att se trender i det närande nöjt av unge mål bland medborgare som restaurangen kedjar i sänder då många var frivilliga löften för danande att förbättra kvalitets-. Vid 2015 kedjar mer än 150 med 42.000 lägen i U.S.et var deltagande i Ungar LiveWell--vilket kräver det åtminstone ett mål och ett annat objekt på unge näringsrika anvisningar för menymeet.

Genom Att Använda data erhållande från näringfolkräkningen MenuStat, kedjar de forskare undersökta trenderna i det närande nöjt av 4.016 drycker, entrees, sidodisk, och efterrätter som erbjuds på barns menyer i 45 av nationen, överträffar snabbmat 100, fastar tillfälligt, och dentjänste- restaurangen mellan 2012 och 2015. Ut ur ta prov var 15 restauranger UngeLiveWell deltagare.

Forskarna grundar som fördriver några restauranger erbjöd mer sund unge menyalternativ, de genomsnittliga unge överskridda rekommendationerna för entréestillbilden långt för natrium och genomdränkt fett. Unge efterrätter innehöll nästan så många kalorier och nästan två gånger beloppet av genomdränkt fett som en entrée. Och även om sodavatten hade tagits bort från barns menyer, byttes ut den med andra sugary drycker liksom smaksatt mjölkar och sötade teas.

Den författare skulle något liknande som ser restaurangbranschen klibba till frivilligt bidraglöften och betrakta arbetet med statligt verk, forskare och allmän hälsapraktiker för att applicera bevisa-baserade näringanvisningar över ett mer bred spänner av unge menyobjekt. De föreslår också att spåra restaurangförpliktelser att bestämma huruvida deltagande för restauranger för närvarande i Ungar LiveWell förbättra det näringsrika kvalitets- av deras offerings med tiden.

Källa: Harvard T.H. Chan Skola av Allmän hälsa

Advertisement