Tulane forskaresyften att förbättra hormonutbytesterapi för posta-menopausal kvinnor

Ny forskning på Tulanen Skolar av Medicin ser en estrogenreceptor som kunde vara en plats för riktad hormonutbytesterapi i posta-menopausal kvinnor.

Det är viktigt att finna bättre behandlingar för kardiovaskulär sjukdom, som mer kvinnor bor år och även årtionden longer, något att säga Sarah Lindsey, en forskare med Tulanes Avdelning av Pharmacology, som tilldelades för en tid sedan ett lån $1,9 miljoner från MedborgareHjärtan, Lungen och BlodInstitutet under MedborgareInstituten av Vård- som förar estrogenstudien.

Föregående forskning har visat förlusten av kardiovaskulärt skydd i posta-menopausal kvinnor, och även kan hormonutbytesterapi inte ge tillbaka det skyddande verkställer förutsatt att av estrogen.

”Ett århundrade sedan hade vi inte detta problem. Vi behöver att figurera ut hur man ger säkert estrogenbaksida till syltlivskvalitet i kvinnor som bor nu trettio eller mer förgångna klimakterium för år,” Lindsay något att säga.

”Finns Det något som är saknat, det är inte gjorda korrekt, när vi ger estrogenbaksida,” Lindsey tillfogar. ”En långt är vi prövas att svara att ifrågasätta är, kan oss specifikt figurera ut, som bindande platser för estrogen är de viktiga och kan oss precis få till de platser och inte aktivera allt i förkroppsliga som reagerar till estrogen?”,

Genom Att Använda en mus modellera, Lindsey, och hon laget uppsätta som mål en bekant receptor som har identifierats, som viktigt till det kardiovaskulärt verkställer av estrogen.

En Annan del av studien ser få effekt av att åldras på receptoren. Receptorminskningarna som mössna åldras, danande det som är svårare att uppsätta som mål. Lindseys lag är pröva att figurera ut därför det händer, och om fungera av receptoren kan återställas genom att använda riktade terapier.

Källa: http://news.tulane.edu/pr/tulane-researcher-awarded-19m-improve-menopausal-hormone-therapy

Advertisement