Kirurgiskt att närma sig kan avlägsna pseudoparalysis i tålmodig med irreparabla rotatormanschettrevor

Forska framlagt på det Ortopediska Samhället för Amerikanen för SportMedicin (AOSSM) Dag för Specialty i rekonstruktion för kapsel för San Diego shows arthroscopic överlägsen (SCR), att närma sig kan ett kirurgiskt till för rotatormanschetten för fest irreparabla revor, avlägsna pseudoparalysis, och markant att förbättra knuffa fungerar.

”Visade Våra data att 26 av 27 (96,3%) tålmodig med dämpar pseudoparalysis och 14 av 15 (93,3%) med den återvann stränga pseudoparalysisen vinkar i deras knuffar,” den noterade bly- författare Teruhisa Mihata, MD, PhD, från Osaka den Medicinska Högskolan i Osaka. ”Total-, knuffar alla förbättrade tålmodig som visas, fungerar och stabilitet efter kirurgi.”,

En slutsumma av 90 tålmodig som var valbara för studien, delades in i tre grupper av jämnt av pseudoparalysisen före kirurgi - ingen, dämpar, eller strängt, baserat på deras grad av beväpna höjden. Tålmodig genomgick MRIs på 3, 6 och 12 månader efter kirurgi, såväl som en serie av läkarundersökning testar för att bestämma framgång.

”Kan Rotatormanschettrevor resultera in smärtar, och förlust av fungerar i knuffa,” kommenterade Mihata. ”Visar Vår senaste forskning att detta kirurgiskt att närma sig är en tillgång till portionen dessa tålmodig inte endast att avlösa smärtar, utan går tillbaka hopefully mycket för att knuffa vinkar och en aktivlivsstil.”,

Mihata och hans lag, inklusive Professor introducerade De Q. Lee, från det Ortopediska BiomechanicsLaboratoriumet, Vårdsystemet för VA Long Beach och Universitetar av Kalifornien, Irvine, först SCREN i 2007.

Källa: http://www.sportsmed.org/aossmimis/Members/About/Press_Releases/SD2017ReleaseE.aspx

Advertisement