Komjölkminskningar huvuddelens kapacitet att absorbera den muntliga thyroidhormonläkarbehandlingen

Ta allmänningen muntlig levothyroxine för thyroidhormonläkarbehandling med ett exponeringsglas av minskningar för komjölk markant huvuddelens finner kapacitet att absorbera drogen, en förberedande åtgärdstudie. Resultat ska framläggas Söndagen på ENDO 2017, EndocrineSamhälle 99th årsmöte i Orlando, Fla.

”Stöttar Dessa rön den föregående forskningvisningen, som calciumtillägg kan störa med levothyroxineabsorbering,” sade den främsta utredaren Deborah Chon, M.D., en endocrinologykamrat på UCLAEN David som Geffen Skolar av Medicin och den mer Stora Los Angeles Vårdsystemet för VA (VeteranAngelägenheter), Los Angeles, Calif. ”Minskade absorberingshjälpmedel att tålmodig inte kan få den fulla dosen av thyroidhormonet att de ordineras.”,

Även Om det gör avkänning, som mjölkar, som innehåller calcium, störer har styrkan med levothyroxineabsorbering, ingen studie bevisat, att den gör till nu, enligt Chon.

Levothyroxine ordineras för tålmodig med en underactive thyroid, kallat hypothyroidism, för att byta ut den naturliga thyroidhormonthyroxinen (T4) som är för låg, eller för tålmodig med thyroidcancer, att dämpa deras stimulerande hormon för thyroiden jämnar. I 2014 var levothyroxinen den mest gemensam ordinerade läkarbehandlingen i U.S.et, en granskning från IMS-Institutet för funnen SjukvårdInformatics (nu QuintilesIMS).

Chon och för med- utredare utstuderade 10 vuxen människa (sex manar och fyra kvinnor), med en genomsnittsålder av 33,7 år, som hade ingen bekant thyroidsjukdom och hade det normalathyroidhormonet att fungera på starten av studien. Ingen var allergisk till komjölk eller levothyroxinen, och inga av kvinnorna var gravida eller genom att använda födelsekontrollpills.

Deltagare fastade över natten för varje av två studiebesök, görat mellanslag en månad ifrån varandra. På ett besök tog deltagare 1.000 micrograms av muntlig levothyroxine bara, och på det annat besök, tog de den samma dosen samtidigt med 12 uns av 2 procent mjölkar. För dosera och en, två, fyra och sex timmar efter intagande av föda av levothyroxinen gav deltagare blod tar prov för mätning av deras slutsumma T4 jämnar. Chon sade att de testade med den generiska levothyroxinen, som mest av deras tålmodig tar.

Utredarna mätte levothyroxineabsorberingen som koncentrationen av slutsumman T4 i blod som konspirerades på ett grafiskt, buktar mot tid efter drogadministrationen som kallades område under bukta. Över sex timmar efter deltagarna tog levothyroxine, mjölkar de, som konsumerade, samtidigt, som medicinen hade markant, fäller ned sammanlagd absorbering T4 än, då de tog drogen bara: genomsnittligt område under bukta av 67,3 kontra 73,5.

Producenten av en brännmärka av levothyroxinen rekommenderar, att läkarbehandlingen tas helst på en tom mage, 30 till 60 noterar innan att äta mat eller den tar andra läkarbehandlingar eller vitaminer.

”Är det huvudsakliga meddelandet av denna studie att tålmodig som klaras av med terapi för thyroidhormonutbyte bör vara kloka att undvika att ta levothyroxine samtidigt med komjölk som ges dess störning,”, sade Chon.

Källa: http://www.endocrine.org/news-room/current-press-releases/cows-milk-interferes-with-absorption-of-thyroid-supplement-levothyroxine

Advertisement