Den Nya drogsammansättningen kunde klippa numrerar av hoade spolningar i menopausal kvinnor

Kvinnor som by besväras, frekventerar hoade spolningar under klimakteriumet kunde klippa numrera av spolningar vid nästan tre-inkvarterar, tack till en ny drogsammansättning.

I ett försök bar ut på den Imperialistiska Högskolan London, visade forskare, att kvinnor, som led sju, eller mer hoade spolningar om dagen kunde förminska numrera by så mycket som 73 procent, såväl som förminskande deras stränghet och att få effekt.

Laget hoppas att denna lyckade tidigt stadiumstudie som publicerades, i Lanceten och att gälla en drog, som uppsätta som mål receptors i hjärnan, kunde ge hopp för kvinnor som påverkas av spolningar, och, som hormonutbytesterapi är (HRT) endera olämplig eller inte föredragen för av den tålmodig tack vare, säkerhet angår.

Professorn Waljit Dhillo, en NIHR-ForskningProfessor från Avdelningen av Medicinen på Imperialistiskt, sade: ”Om en kvinna har mer, än sju spolningar om dagen och drogen får rid av tre-inkvarterar av dem, är det nätt liv-ändra.

”För dag till daguppehället och arbete, det äger rum ett viktigt får effekt på livskvalitet. Om vi kan förminska att spola vid 73 procent, är det enchanger för de tålmodig.”,

Klimakteriumet är när kvinna perioder stoppar och hon är ej längre kompetent att ha barn naturligt. Som jämnar av oestrogennedgång, typisk omkring 45 till 55 myndiga år, leder det till ett nummer av läkarundersökningändringar, inklusive menopausal spola och översvallande svettas.

För många kvinnor kan dessa hoade spolningar vara lite mer, än ett obekvämt besvärar. Frekventera stränga episoder kan leda till kläder, och sängen täcker görat genomvåt i svett såväl som oavlåtligt vakna från sömn som får effekt deras arbete, samkväm och hemliv, Men för något.

HRT kan vara en effektiv behandling för några kvinnor men kan inte vara passande för alla. Terapin, som gäller att ta stamgästoestrogentillägg för att avlösa tecken, kan förhöjning släktingen riskera av bröstcancer och kan förhöjning riskera av blodproppar. Detta hjälpmedel som många kvinnor inte kan ta HRT för att avlösa deras menopausal tecken.

I den senaste studien, som betalades av MRCEN och NIHREN och ledde vid Professorn Dhillo, gavs 28 kvinnor med strängt spola en ny drogsammansättning som kallades MLE4901, ursprungligen framkallat av AstraZeneca och licenserat till Millendo Terapi, försök att avlösa deras tecken.

På hjärtan av att närma sig blockerar en kemisk kallad neurokinin B (NKB). som Föregående studier i djur avslöjde, som ökade jämnar av det kemiskt orsakade ett spola svar i svanarna av tjaller liknande till en menopausal spolning.

I humanstudier jämnar analys av hjärnsilkespappret från posta-menopausal kvinnor som avslöjs höjde, av NKB i deras hjärnor. Det Imperialistiska laget har föregående funnit det som ger NKB till mer ung kvinnor i ettkontrollerat rum som orsakas att spola.

Komma med tillsammans alla dessa strandar ledde forskarna till funderare att att blockera handlingen av det kemiskt kunde potentiellt ha motsatsen att verkställa och vara en ny effektiv behandling för menopausal spola.

Att testa idén, frekventerar kvinnliga volontärer med att spola var administrerade MLE4901 som kvarter receptorsna NK3 av hjärnan, var NKB agerar, som dämpar handlingen av det kemiskt.

I randomised, dubbelblint, rekryterades detkontrollerade försök, menopausal kvinnor som åldras mellan 40 och 62 gammala år - och vem erfor sju eller mer hoade spolningar om dagen och inte hade haft en period i åtminstone 12 månader - på Imperialistiska sjukhus för Förtroende för HögskolaSjukvården NHS.

Deltagare valdes på måfå till endera först mottar en dos för mg 80 dagligen av drogen eller en placebo över jaga av en fyra vecka period, innan du kopplade som mottar den annan tableten för extra fyra veckor. Detta såg till att kvinnorna som ageras som deras eget kontrollerar under studien, och verkställer av drogen var klart.

Forskarna grundar att sammansättningen MLE4901 förminskade markant i genomsnitt uppgå till sammanlagt numrerar av spolningar under fyra-veckan behandlingperioden såväl som deras stränghet som jämfördes till, då tålmodina mottog placeboen för fyra veckor. Den hjälpte också att förminska få effekt av spolningar på kvinna liv som förbättrar sömn.

Dr Julia Prague, första författare av studien som kommenteras: ”Lider Illviljan faktumet, som för miljoner av kvinnor deras menopausal tecken är outhärdliga så, många i tystnad, därför att det är ett tabu betvingar, och behandlingalternativ begränsas. Den var så spännande att se att liven av de som deltog i studien, blir omformade när deras förbättrade spolningar ta en gång den nya drogen. De kunde sova till och med natten och generas mindre i dagen; de berättade mig att de klädde med filt ”människa igen”.”,

Den Elaine Inkastaren som åldras 61, en av deltagarna i studien, sade att ”Jag hörde härom studien och intresserades i deltagande. Jag klädde med filt att, om studien fungerade den skulle är av bruk till menopausal kvinnor nu och för framtida utvecklingar.

”Var Jag en lidande personstillbild av dagstidningen, och nightly skulle hoade spolningar och något, som kunde förbättra det kvalitets- av mitt liv, är meningsfulla. Då att ta tabletsna min spolningar förminskade märkbart, och Jag vaknade mindre ofta på natten, och mitt kvalitets- av sömn förbättrade.

Behandling med en blocker för receptor NK3 kunde vara ideal för kvinnor, som inte kan ta hormonutbytesterapi (HRT), ökade tack vare riskerar av bröstcancer, eller koaguleringar eller de, som föredrar att inte ta den på grund av säkerhet, angår.

Professorn Dhillo tillfogade: ”Väljer kvinnor för en radda att inte ta HRT, därför att den oestrogen-baseras. Denna nya drog är en pill som kvarter receptoren NK3, så det ska för att inte ha biverkningarna som var tillhörande med oestrogenen.”,

Professorn Dhillo avslutade: ”Var bevisar Detta ett motståndskraftigt av begreppsstudien och att en NK3R-blocker, MLE4901, förminskar markant menopausal spola vid 73 procent under envecka behandlingperiod.

”Är Dessa spännande rön som kunde öva-ändra. Planera är nu att finna ut, om NK3R-blockeren, MLE4901, kan vara som kassaskåp och effektivt över en långsiktig period i en större grupp av tålmodig.”,

Källa: http://www3.imperial.ac.uk/newsandeventspggrp/imperialcollege/newssummary/news_3-4-2017-15-6-16

Advertisement