Forskarestudien gynnar av vitaminet B12 i Marmite

Den Nya studien visar, att Marmite kan öka hjärnan driver och kunde även hjälpa att slåss av demens.

Forskare från den York Universitetar sade, att kickkoncentrationen av vitaminet B12 i de savoury spridda förhöjningarna jämnar av GABA-kemikalieer i hjärnan, som tänks för att skydda mot neurological oordningar som är inklusive Alzheimers, epilepsin, och fördjupningen.

Vitaminet B12 är specifikt bekant för dess roll, i att producera sunda belopp av röda blodceller som krävs för att leverera syre till huvuddels celler och silkespapper. B12 har bevisats att hjälpa att förminska tiredness och att trötta ut såväl som bistå koncentration och minne.

Vitaminet B12 är också ökänt svårt att absorbera vid guten, och brister i den har anknutits till en vara värd av neurological oordningar.

Emellertid om du föredrar till att inte ta en dagstidning som sked-är full av nation mest skilja spridning, räcker vård- banbrytarear som BetterYou är på, för att hjälpa med deras Vitamin B12 Ökar Muntlig Sprej.

Precis fyra sprejer av den innovativa formeln ger en dagstidningdos av mg 1.200 av livsviktig B12, erbjudande bekvämlighet och garanterad absorbering, som traditionella tablets eller kapslar inte kan enkelt.

Forska vid den fann Cardiff Universitetar att supplementationen B12 förbättrades vastly om besprutat på den inre kinden. Resultaten är viktiga, därför att, som endast en procent av B12 behålls från, banta bara, dem visar för den första tiden, hur vitaminet B12 absorberas snabbt av förkroppsliga via det rika systemet av åder inom munnen, bestämt den inre kinden.

Andrew Thomas, grundare och disponent på BetterYou, sade:

B12 är ett livsviktigt närande, och, genom att ta det, i sprej bilda orally ser till att vitaminet absorberas direkt in i bloodstreamen. Denna leveransmekanism gynnar från det toppna absorberande mjuka silkespappret av det mucosal membranet inom munnen och närheten av ett rikt kärl- system.”,

”Krävde Vår dagstidning intag för vård- underhåll är förhållandevis liten, however få matar fångar rika röda meats för källor (och offal är ha som huvudämne källor), och mer skyddsområde bantar utelämnar dessa. I tillägg är B12 ett mycket svårt vitamin som ska absorberas, och vår digestivkexeffektivitet är förminskande snabbt.

”Är Supplementationen passande mer av en nödvändighet för oss, och när du använder en sprej i munnen kopplar förbi digestivkexsystemet och att se till optimal absorbering.”,

Källa: BetterYou