Tilltala unmet behov i prostatacancer

insights from industryDr. Catherine TaylorTherapy Area Lead HaematologyJanssen EMEA

En intervju med Dr. Catherine Taylor, Bly- Haematology för TerapiOmråde, Janssen EMEA förade vid April Cashin-Garbutt, MODERN (Cantab)

Är Vad de huvudsakliga unmet behoven i prostatacancer?

Prostatacancer är understödja - mest diagnostiserad cancer globalt med över miljon manar som över hela världen diagnostiseras.

Vi är gynnsamma däri bättre diagnostiska tekniker och förbättrar medvetenhethjälpmedel att manar ofta diagnostiseras tidigare, som ger dem som, ett bättre riskerar av att kureras.

Tyvärr för andra, kan deras diagnos komma för sent, och de dör ibland från sjukdomen.

Den Sena diagnosen är en ha som huvudämneutmaning, men även i scenariot, var sjukdomen fångas, resonerar tidig sort, för inte bekant, tålmodig erfar återfall av cancern och detta blytak till deras död.

Därefter även om föregående behandlingar har varit lyckade, slutligen kör motstånd till behandlinguppsättningar in och tålmodig ut ur behandlingalternativ.

göras vad för närvarande för att tilltala dessa utmaningar?

Mellan den akademiska världen och partnerskap för pharma och ofta också den akademiska världen- och pharmafinns det ett enormt belopp av forskning som ut bärs i prostatacancer. Inte endast i terapi, men också i biomarkers, som fungerar in mot att finna den högra tålmodig för den högra drogen, och i diagnostik, överenskommelse den molekylära basen av motstånd.

Såväl som naturligtvis, forskning för bättre och tidigare behandlingar, så att vi kan kurera denna cancer indefinitely.

I framtiden som förhindrar även prostatacancer från att uppstå i första, förlägga, som kan vara många år från nu, bara ett stort mål för att köra in mot.

Hur jämför läget i UKEN till andra länder, i Europa eller Americasna?

Ta Fram till prostatabehandlingar är stilla ett stort utfärdar i UKEN. Janssen har fungerat nära med TREVLIGT och UK-payersna att få förbättra resultat för tålmodig, men det kan ibland ta en lång tid, och det är tiden som folket för en radda inte har.

I benämner av tar fram till kliniska försök som saker förbättrar. Men är tålmodigt deltagande en av saker som kommer på efterkälken i några av Européländerna. _ This may be due to an innate cultural conservatism, the last statistics I saw stated that around 5 percent of the patient population go into studies, although for cancer patients this can go up to 20 percent, we need to be a lot better than that.

Vad ser du för prostatacancerbehandling i framtiden?

Även Om immuno-oncology har varit omkring på länge, är det endast det sist årtiondet som det har blivit igenkänt, som en viktig behandlingenhet och prostata var ett av de första sjukdomområdena med en specifik cancerimmunotherapy som långvarig överlevnad. Det var en av de första immun-oncology för den nya utvecklingen drogerna som fick folk upphetsad, emellertid den kom aldrig till Europa på grund av den logistical komplexiteten.

Är Vad Janssens vision inför framtiden?

Det är om segrar över cancer, så är inte endast oss som går att göra cancer medgörlig, är våra ambitioner inför framtiden att kurera den och ha en värld utan cancer - som är vad vi kör in mot.

Var kan avläsare finna mer information?

http://www.janssen.com/emea/health/oncology

Om Dr. Catherine Taylor

Dr. Catherine Taylor, Bly- TerapiOmråde, Haematology, Janssen Europa, Mellanösten och Afrika (EMEA)

Catherine rymmer en MD från Konung Högskola London och är en medlem av den Kungliga Högskolan för UK av Läkare. Före att sammanfoga den farmaceutiska branschen, utbildade övade hon och i Klinisk Oncology i London för sju år.

Hon rymmer ett Diplom i Farmaceutisk Medicin och har avslutat också henne UK-specialtyutbildning i Farmaceutisk Medicin.

Advertisement