Resurser och information som kan hjälpa tålmodig att navigera den tuffa vägen av astma

Om du lider från astma, kan du funderare som du är ”på ditt eget”, när det kommer till att figurera ut hur man kontrollerar tecken och startar. Du kan för att inte realisera där är tillgängliga resurser och information att hjälpa dig att navigera den tuffa vägen av astma.

Maj är Astma- och AllergiMedvetenhetMånaden,” något att sägaallergisten Stephen Tilles, MD, presidenten av AmerikanHögskolan av Allergin, Astma och Immunologi (ACAAI). ”Är Det ett tillfälle att göra folk medvetent av användbart bearbetar för att hjälpa att kontrollera astma. Ett av målen av astmabehandling är att ha en det normala, den sunda livsstilen som inkluderar övar. Allergists utbildas special för att fungera med tålmodig för att ne mål som hjälper dem bättre andedräkt och skapar mer sund livsstilar.”,

Är Efter information ACAAI önskar att du ska vara medveten av, som du fungerar in mot att kontrollera din astma:

Biologics: den nya gränsen i astma - Något folk, som lider från sträng astma, har försökt varje tillgänglig behandling, men ingenting fungerar. Biologicsen är personifierade behandlingar, som uppsätta som mål närmare detalj, individbanor som startar de värst tecknen. Ganska än befriande tecken, anfaller terapin källan av astman på cellerna som leder till allergisk inflammation.

Lagar som begagnat förbjuder, röker - Folket vet att röka är dåligan för dig, om speciellt du har astma. Men många realiserar inte att gynnar av att bli i väg från begagnat röker. En ny studie i Annaler av Allergin, Astma och Immunologi, vetenskapliga ACAAI förar journal över, visat akutmottagningar i gemenskaper med inomhus att röka förbud hade en 17 procent minskning i barn som behöver omsorg för astmaattacker. Föregående forskning som visas ungar, är mer rimlig att hospitalizeds för astma, om de är utsatta begagnat att röka hemma. Denna nya studie visar att även kort stavelseexponeringar som secondhand röker i lika restauranger för offentliga utrymmen kan påverka astma signalljus-ups.

Känn Igen teckenet, när din astma inte kontrolleras - Många folk som funderare deras astma är kontrollerar under, när den inte är. Ett besök till allergisten kan hjälpa dig att identifiera vilka ändringar kan är nödvändiga att förbättra dina tecken.

Den Uppehället ”Härskar av Twos” i åtanke för att hjälpa att förstå, om din astma inte är under att kontrollera:

 • Har använder du astmatecken eller din snabba lättnadsinhaler mer än två tider i veckan?
 • Vaknar du upp på natten med astmatecken mer än två tider per månad?
 • Fyller på du din snabba lättnadsläkarbehandling mer än två tider per år?

Notera Också, om dig:

 • Har haft enhota astmaattack.
 • Ha tecken som är ovanliga eller hårda att diagnostisera.
 • Ha hösnuva- eller bihålainfektioner som kan försvåra astma.
 • Har medgetts till ett sjukhus på grund av astma.

Identifiera experter som vet hur man hjälper - det är kritiskt Att Få den högra behandlingen för din astma till att bli sunt. Allergists utbildas special till festastma och förstår kliver att vad, är nödvändiga uppehälletecken kontrollerar under. I faktum visar studier det, när en allergistfestastma, resultat är:

 • En 77 procent förminskning i tid som är borttappad från arbete eller, skolar.
 • En 45 procent förminskning i sjukt omsorgkontor besöker.
 • En 77 procent förminskning i akutmottagning kostar.
 • Förbättrad emotionell och läkarundersökning som brunn-är och mer stor tillfredsställelse med din läkare och med det kvalitets- av din medicinsk vård.

Om du är osäker, om du har astma, eller du önskar att finna ut, om dina tecken är under, kontrollerar, kontrollera ut den Rikstäckande Astman som Avskärmer Program. Till Och Med programet spårar allergists i gemenskaper över rastreringarna för astma för landserbjudandet de fria som hjälper dig att upptäcka, om din andning är på. Inga rastreringar i ditt område? Finna en allergist på ACAAI-websiten.

Källa: http://acaai.org/

Advertisement