Nytt modellera kan ge livsviktiga inblickar in i liv-besparingen behandling för CMV infektion

På-Riskera tålmodig, liksom de med HIV, eller transplantatmottagare, kunde gynna från liv-besparingen studien som ut bars av en Universitetar av Surrey, ledde potentiellt gruppen av landskampforskare.

Forskningen, ledde vid ProfessorVince Emery, Global Strategi för Vice verkställande direktör (och Koppling), och Professorn av Translational Virology på Universitetar av Surrey, har framkallat en modellera att ska ge livsviktig inblick in i hur man hjälper tålmodig med infektion för Cytomegalovirus (CMV), bestämt de som har genomgått organtransplantation.

CMV kan vara allvarlig, om tålmodigns immunförsvar inte fungerar fullständigt, som i transplantattålmodig på immun-suppressant droger, eller för HIV-tålmodig i det avancerat arrangerar av AIDS. I dessa fall kan CMV orsaka ha som huvudämne hälsoproblem som påverkar en spänna av organ och bidrar till tidig sort död, som gör självfallet den livsviktig för att förstå hur man kontrollerar viruset.

Stöttepelaren av terapi för CMV har varit en antiviral drog som kallas Ganciclovir, som efterapar de byggande kvarteren av DNA och stoppar viruset från att reproducera. I strömstudien använde forskarna information från ett stort kliniskt försök av Ganciclovir för behandlingen av CMV sjukdomen i tålmodig, som hade genomgått fast organtransplantation, för att bedöma mönstrar av virus- svar sedd efter terapi.

Denna är den första tiden som ett omfattande modellerar har framkallats, som förklarar det fullt spänner av posta-terapi virus som, nedgång mönstrar. Den ger livsviktig inblick in i hur till bäst hjälptålmodig med CMV infektion, efter speciellt fasta organtransplantat och är potentiellt utsträckbar till tålmodig för transplantat för stemcellen.

Forskarna har identifierat unika fyra mönstrar av svar och har därefter använt denna för att framkalla ett sofistikerat matematiskt modellerar som kan exakt redogöra för dessa mönstrar av nedgång.

Forskarna fungerar gynnar också tålmodig, genom att leda långt, framåtriktat till den personifierade medicinen och ska gör det möjlighet för att förutsäga den rimliga varaktigheten av terapi som behövs för en tålmodig med CMV infektion för att göra klar viruset.

ProfessorEmery sade: ”Ledde Jag den mycket stolt förmiddagen som ska has, denna livsviktiga forskning, som den ska förbättrar det vård- och livskvaliteten av tålmodig med CMV infektion. CMV är en medlem av herpesvirusfamiljen och släkt till viruset som orsakar kalla skav; dessa virus är utbredda och vanligt oskadliga.

”Men i något på riskera fall, liksom, när tålmodinas immunförsvar inte fungerar fullständigt, det kunde betyda skillnaden mellan liv och död. ”Är Den livsviktig att förstå hur viruset reproducerar sig i människasystemet och hur vi kan kontrollera det med antiviral terapi, så vi kan klara av CMV lämpligt och att se till dess verkställer kan minimeras eller fullständigt förhindras.”,

Källa: Universitetar av Surrey

Advertisement