Terapi för fagocyt för Forskarebruk ny till tålmodigt infekterat för fest med denresistent bakterien

Forskare och läkare på Universitetar av Kalifornien San Diego Skolar av Medicinen, arbete med kollegor på U.S.-MarinMedicinsk forskning Centrerar - Biologisk FörsvarForskningDirektörsbefattning (NMRC-BDRD), den Texas A&M Universitetar, en San Diego-Baserade biotech och någon annanstans, har lyckat använt en experimentell terapi som gäller bacteriophages -- virus, som uppsätta som mål och konsumerar, närmare detalj anstränger av bakterier -- till fest en tålmodig near död från enresistent bakterie.

Det terapeutiskt att närma sig, som har sänts till jämlike-granskad förar journal över, är planlagd att presenteras i en muntlig presentation i morgon på den Hundraårs- Berömmen av BacteriophageForskning på Institutet Pasteur i Paris av Biswajit Biswas, MD, en av fallstudie co-författare och chefen av fagocytuppdelningen i AvdelningsGenomicsen och Bioinformatics på NMRC-BDRD. April 27 är Dagen för MänniskaFagocytTerapi som designeras för att markera 100 år av klinisk forskning som lanseras av Felix d'Herelle, en Fransk microbiologist på Institutet Pasteur som krediteras med co-upptäckande bacteriophages med den Brittiska bakteriologen Frederick Twort.

Författarenågot att säga som fallstudien kunde vara en annan katalysator till att framkalla som var nytt, botar till det växande globala hot av antimicrobial motstånd, som Vård- de ska Organisationsbedömningarna för Världen dödar åtminstone 50 miljon folk per år vid 2050. Baserat på framgången av detta fall, i samarbete med NMRC, undersöker Uc San Diego alternativ för ett nytt centrerar till för- forskning och utveckling av bacteriophage-baserade terapier.

”Då det blev frikänden som varje antibiotikum hade missat, kunde den Tom dö, sökte vi en nöd- investigational ny drogapplikation från de FDAförsökbacteriophagesna,”, sade att den bly- författare Robert ”Gå i flisor” Schooley, MD, professor av medicinen, Skolar chefen av Uppdelningen av Smittsamma Sjukdomar i Ucet San Diego av Medicin och primär läkare på fallet.

”Till vår kunskap, är han den första tålmodig i Förenta staterna med förkrossa, systemic infektion som ska behandlas med denna, att närma sig genom att använda intravenösa bacteriophages. Från att vara i en koma nära död har han återställt väl nog för att gå tillbaka att fungera. Naturligtvis är detta precis en tålmodigt, ett fall. Vi förstår inte ännu fullständigt det potentiellt -- och begränsningar -- av klinisk bacteriophageterapi men den är en aldrig tidigare skådad och anmärkningsvärd berättelse, och givet det globala vård- hot av multidrug-resistent organismer, en som vi bör förfölja.”,

Infektion på semester

Berättelsen börjar i late-2015. Tom Patterson, PhD, en årig professor 69 i Avdelningen av Psykiatri på Uc San Diego Skolar av Medicin, och hans fru, Steffanie Strathdee, PhD, chefen av Uppdelningen av Globala Allmän hälsa i Avdelningen av Medicinen, spenderade Tacksägelseferien i Egypten, då Patterson blev dåligt, wracked av buk- smärtar, feber, nauseaen, att spy och ett tävlings- hjärtslag. Lokalen manipulerar diagnostiserad pancreatitis -- inflammation av bukspottkörteln -- men standard behandling hjälpte inte.

Pattersons villkorar försämrat, och han medevacked till Frankfurt, Tysklandet Dec. 3, 2015, var manipulerar upptäckte en bukspottkörtel- pseudocyst, en samling av vätska runt om bukspottkörteln. Vätskan tömdes, och tillfredsställer kultiverat. Patterson hade blivit infekterad med ettresistent anstränger av Acinetobacterbaumannii, en opportunistic och ofta dödlig pathogen. Bakterien har bevisat bestämt problematiskt i sjukhusinställningar och i Mellanösten, med många sårada veteran och soldater som går tillbaka till U.S.et med ihärdiga infektioner.

Initialt verkställer de enda antibiotikummarna med några bevisat att vara en kombination av meropenem, tigecycline, och colistinen, en drog av räddningsplankan, därför att den orsakar ofta njureskada, bland andra sidan verkställer. Pattersons villkorar stabiliserat tillräckligt för att honom airlifteds Dec. 12, 2015, från Tyskland till IntensivvårdEnheten (ICU) på det Thornton Sjukhuset på Vård- Uc San Diego. På ankomst upptäcktes det att hans bakterie- isolat hade blivit resistent till alla dessa antibiotikummar.

På det Thornton Sjukhuset nu började delen av den Jacobs Medicinskt center, Patterson att återställa, flyttningen från ICUEN till en stamgäst avvärjer. Men dagen, för planlagt, urladdar till en långsiktig akut omsorglätthet, en inre avrinning planlade att lokalisera hans infektion och uppehälle som den på fjärden halkade och att spilla bakterier in i hans mage och bloodstream. Patterson chockar omgående erfor septic. Hans hjärta började tävlings-. Han kunde inte andas. Han blev den febriga och skulle därpå nedgången in i en koma som skulle sist för mest av de nästa två månaderna. Han var, verkställer in och att dö.

”Som är en period av mitt liv som, Jag inte minns,” återkallade Patterson. ”Fanns Det så mycket smärtar att det är nästan det okända din kapacitet att klara av. Mig förmiddag som är lycklig att inte minnas.”,

Strathdee hans fru, är ingen främling till skräck av sjukdomen. Som en smittsam sjukdomepidemiologist och direktör av Uc San Diego det Globala Vård- Institutet har hon fungerat runt om världen, från Indien till Afghanistan till Mexico som är pröva för att fälla ned HIV-infektion, och dödlighet klassar.

”Kom Det en peka, då han fick svagare och svagare, och Jag önskade inte att förlora honom. Jag skulle inte ordna till för att låta honom gå och, så Jag rymde hans räcker och sade, ”Honung, gör de allt som de kan, och det finns ingenting som kan döda detta buggar, så om du önskar att slåss, du behöver att slåss. Önskar du att jag ska finna några alternativa terapier? Vi kan lämna ingen sten unturned. ””,

Tom återkallade ögonblicket: ”Minns Jag oklart dig ordstävet, ”önskar du mig försök eller, inte därför att det går att vara en tuff tid, och det inte är bestämt att det ska arbete. ”Minns Jag din sammanpressning för att räcka, men den var precis ett pråligt i den processaa helheten.”,

Strathdee började att göra forskning. En kollega nämnde att en vän hade rest till Tblisi, villkorar hade Georgia som genomgår ”fagocytterapi” för ett svårt och ”miraculously miraculously kurerats.”, Strathdee hade lärt av bacteriophagesstunder som hon var en deltagare, men de var inte delen av den konventionella medicinska doktrinen. Hon vände till främlingar i fagocytforskninggemenskapen, och till henne Gå i flisor kollegan Schooley för hjälp.

Bacteriophages är allestädes närvarande virus som finnas, wherever bakterier finns. Den har beräknat att det finns mer än 1031 bacteriophages på planet. Det är tio miljon triljontriljon, mer än varje annan organism på Jord, inklusive bakterier som kombineras. Varje evolveds för att smitta ett specifikt bakterie- varar värd för att reproducera -- utan att påverka andra celler i en organism.

Idén av att använda dem är therapeutically inte ny. Beskrev ett århundrade sedan, var villkorar fagocytterapi populär i 20-tal och 30-tal till festmultipeltyper av infektioner och, men resultat var det inkonsekventa och saknade vetenskapliga godkännandet. Uppkomsten av antibiotikummar i 40-tal skjutna fagocytterapin åt sidan, undantar i delar av Eastern Europe och före detta Sovjetunionen, var det återstod ett ämne av aktivforskning.

Med att förminskas alternativ, gick Strathdee, Schooley och kollegor att söka efter hjälp. De grundar många villiga forskare för att hjälpa. Tre besatt passande fagocyt för lag som var aktivet mot Pattersons särskilda bakterie- infektion: den Biologiska FörsvarForskningDirektörsbefattningen av NMRCEN i Frederick, MD; Centrera för FagocytTeknologi på den Texas A&M Universitetar; och AmpliPhi, ett San Diego-Baserat biotech företag som specialiserar i bacteriophage-baserade terapier. Ett forskninglag på den San Diego Delstatsuniversiteten som var hövdad vid den mikrobiella ekologSkogen Rowher, PhD, renade fagocyt tar prov för kliniskt bruk.

Med nöd- godkännande från Maten och DrogAdministrationen g varje källa fagocyt anstränger till Uc San Diego manipulerar till fest Patterson, med ingen garanti att något av anstränger skulle faktiskt arbete. Erfara,”, ”Som är en av den anmärkningsvärda saker som kommer ut ur detta helt, sade Schooley, ”det oerhörd och forsamarbetet bland folks spridda runt om världen. Det var en desperat tid, och folket klev egentligen upp.”,

Fagocytterapi administreras typisk topically eller orally. I Pattersons fall introducerades fagocyna till och med catheters in i hans buk- hål, och intravenously att tilltala en mer bred systemic infektion, som inte hade gjorts i den antibiotiska eraen i U.S.et ”, Som gör dem effektivare,” sade Schooley. ”Är handlingen på ha kontakt av den tålmodig och organismen.”,

Med tweaking och justeringar -- hans läkare läde på - - flugan -- Patterson började att förbättra. Han dök upp från hans koma inom tre dagar av starten av DROPPfagocytterapi. ”Vaknade vände sade Tom upp, till hans dotter och, ”Mig älskar dig”,” återkallade Schooley. Patterson avvandes snart av av respirator och blodtryckdrogerna.

”Som en behandling manipulerar, var det en utmaning,”, sade Schooley. ”Vanligt vet du vad doseringen bör vara, hur ofta till fest. Att Förbättra livsviktigt tecken är en goda långt som vet att du fortskrider, men, när du gör den för den första tiden, har du inte något att jämföra den till.

”Fungerades ett lott egentligen ut, som vi gick along och att kombinera föregående litteratur, vår egna intuition om hur dessa skulle fagocyt cirkulerar och fungerar och råder från folk som hade varit tänkande härom på länge.”,

Behandling specificerar

Vid tiden airlifted Patterson till det Thornton Sjukhuset på Vård- Uc San Diego, honom var i förfärlig svårighetar. Hans mage hade svällde, distended av pseudocysten som vimlar med mång--drog resistent A. baumaunnii. Hans räkning för vitblodcellen hade soared -- en underteckna av våldsam infektion.

Doctors försökte olika kombinationer av antibiotikummar. Han framkallade respiratoriskt fel och hypotension som krävde ventilation och recurrent nöd- behandling. Han blev mer och mer yrande. Då han förföll in i en koma i mitt--Januari, hölls han i grunden vid liv på livservice. Slutligen sade Schooley att det inte fanns några antimicrobial medel som lämnades försök. Strathdee återkallade kollegor att undra aloud, om hon var förberedd för att Tom ska dö.

Hon var inte. Bacteriophageterapi började Mars 15, 2016, med en coctail av fyra fagocyt förutsatt att av Texas A&M och det San Diego-Baserade biotech företaget AmpliPhi som pumpades till och med catheters in i pseudocysten. Om behandlingen inte dödade honom, Pattersons förkroppsligar medicinska lag som planeras för att injicera Marin fagocyt intravenously och att översvämma hans bloodstream för att ne infektionen rasa den hans alltigenom. , som Pattersons manipulerar, visste Så långt, sådan behandling aldrig hade försökts för.

På Mars 17, injicerades Marinfagocyna intravenously. Det fanns skräck om endotoxins som producerades naturligt av fagocyna. Inget visste vad för att förvänta, men Patterson tolererade behandlingbrunnen -- sannerligen det fanns inte några motsatt biverkningar -- och på Mars 19, vaknade kände igen han plötsligt och hans dotter.

”Har Ett av NMRCS mål med hänsyn till bacteriophagevetenskap git smittade militära medlemmar med extra antimicrobial alternativ för multidrug-resistent organismer, så vi erfors, och brunn-placerat för att ge en effektiv fagocytcoctail för Dr. Patterson,”, sade Theron Hamilton, PhD, huvud av Genomics och Bioinformatics på Marin den Biologiska Direktörsbefattningen för FörsvarForskning. ”Självfallet, hänföras hoppas vi med resultatet och denna fallförhöjningmedvetenhet av möjligheten av att applicera fagocytterapi till den tuffa fallnågot liknande denna.”,

Följande behandling, skulle emellertid för att inte vara lätt. Lära buktar var brant och omärkt. Det fanns anfallar av sepsis -- enhota komplikation som orsakas av massiv infektion. Illviljaförbättring, Pattersons villkorar återstående bekymmersam. Doctors upptäckte, att bakterien framkallade slutligen motstånd till fagocyna, vilken skulle Schooley karakterisera som ”den återkommande Darwiniandansen,” bara laget som kompenserades av ständigt tweaking behandling med den nya fagocyt anstränger -- några som NMRCEN hade härlett från kloak -- och antibiotikummar.

I tidig sortMaj togs Patterson av av antibiotikummar. Efter Juni 6, fanns det inget bevisar av A.-baumannii i hans förkroppsligar. Han urladdades hem- Augusti 12, 2016.

Posta-Behandling och det okända

Återställningen har inte varit slätar och stöder helt. Det har finnas bakslag som är unrelated till fagocyna. En förr robustt man, Patterson hade matats intravenously för månader i sjukhuset och hade borttappada 100 dunkar, mycket av den muskeln. Han har krävt intensiv läkarundersökningrehabilitering för att återvinna styrka och rörelse. ”Är Den inte lik i filmerna, var du vaknar precis upp från en koma, se runt om och poppa ut ur säng,” Patterson sade. ”Upptäcker Du att ditt förkroppsliga inte fungerar rätt anymore.”, Han sade att han kunde känselförnimmelsedelar av hans kommande tillbaka vid liv för hjärna.

Icke desto mindre beskrev Patterson erfara som mirakulös. Även comatose, då han brottades ofta med föreställda demoner, återkallade han utfrågning, och känna igen uttrycker och realisera att det okända hans mörker, där var liv och hopp.

Och det okända honom, hoppas han hans erfar ska översätter in i nya behandlingar för andra: ”Har fagocytterapin egentligen varit ett mirakel för mig, och för vad det styrkamedlet som miljoner av folk som kan kureras från multidrug-resistent infektioner i framtiden. Den har varit sorterar av en privilegiera.”,

Schooley sade att Patterson var lycklig. Hans fru var en utbildad forskare och beslutsam att finna en bota -- och de båda som fungeras på Uc San Diego, Skolar av Medicin: ”Var Han gynnsam att vara i en förlägga som hade alla av resurser, och kurage som var nödvändig att stötta honom stunder denna innovativa terapi, framkallades, som var i grunden en hem- brygdcoctail av virus som är fallen föra en desperat sjuk individ. Mig funderare som en radda annan förlägger skulle har tvekat. Jag funderare svaret, som han hade clinically, har varit mycket glädjande och talar till styrkan av en multidimensional medicinskt center med alla av lappar dig behov.”,

Stilla, sade Schooley någon bred framtida godkänd applikation av fagocytterapi vänder mot olika förgångna behandlingar för grundutmaningar. ”Vad FDAEN är van vid, är ordstävet ”Detta är en antibiotikum. Vi vet att vad som är dess strukturera, är och hur du kan ge den till multipelfolk. ”Med bacteriophageterapi, skulle FDAEN handlar med en att närma sig som manipulerar i skulle måste att framkalla fagocytcoctailar för varje tålmodig anpassad till deras smitta organismer. Det är den ultimat personifierade medicinen.”,

Den bra nyheterna, sade är Schooley, som nytt molekylärt bearbetar, robotics och andra framflyttningar gör den personifierade medicinmöjligheten i den var långt inte 10 eller 15 år sedan. ”Därefter, skulle har den varit omöjlig att beskåda. Det finns stillbilden mycket forskning som ska göras, men I-funderare som ska där, är kliniska applikationer för en radda var denna att närma sig kan vara mycket välgörande till tålmodig.”,

Mer om bacteriophages

Härlett från Greken uttrycker den menande ”bakterieeateren,” är bacteriophages forntida och överflödande -- bevattna in, inom några bildar av att härbärgera för liv som är deras, uppsätta som mål, funnit på land. Enligt Rowher på den San Diego Delstatsuniversiteten och kollegor i deras boka Liv i Vår FagocytVärld, orsakar förstör fagocyt en triljontriljon som lyckade infektioner per understöder, och upp till 40 procent allra bakterie- celler i hav varje dag.

Tusentals variationer av fagocyt finns, varje evolved för att smitta endast en typ eller några typer av bakterier. Gilla andra virus, kan måste de inte reproducera vid dem, utan ta ut till militärtjänst det reproduktiva maskineriet av bakterier. Att göra så, fäster sätter in de till en bakterie och deras genetiska materiellt. Lytic fagocyt förstör därefter cellen som delar den som är öppen för att frigöra nya virus- partiklar för att fortsätta det processaa. Som sådan, kunde fagocyt vara ansedda den enda ”drogen” 'som var kapabel av multiplikation; när deras jobb göras, utsöndras de av förkroppsliga.

Källa: https://health.ucsd.edu/news/releases/Pages/2017-04-25-novel-phage-therapy-saves-patient-with-multidrug-resistant-bacterial-infection.aspx

Advertisement