Outdated vård- myths som övades av storslagna föräldrar, kunde posera allvarligt riskerar till ungt barn

Många morföräldrar som lyfter deras barnbarn, övar outdated vård-, och att uppfostra myths, som kunde potentiellt posera allvarligt, riskerar till ungt barn, enligt upplysande ny forskning vid Northwell ett Vård- pediatriskt.

Studien, en av en trio ledde vid den höga utredaren Andrew Adesman, MD, är planlagd för presentation på de Pediatriska Akademiska Samhällena som Möter att rymmas i San Francisco från Maj 6-9. Dr. Adesman, Chefen av Utvecklings- och Beteende- Pediatrik på Cohen Barns Medicinskt center i Ny Hyde Park, fokuserade hans forskning på de särskilda svårigheterna som vänder mot morföräldrar som lyfter endast deras offsprings barn.

”När morföräldrar kliver upp till plätera, kan kan den vara underbar för barnbarn men också posera utmaningar benämner in av livsstil, finanser och mentalt och läkarundersökningen som är vård- till en något äldre eller gammalare cohort,”, sade Dr. Adesman. ”I deras frågeformulär, tar prov ett ganska stort storleksanpassar av morföräldrar klädde med filt dem gjorde ett bra jobb, men bekräftat hade de inte servicen som de behövde ofta, och det deras roll kunde alienera in, benämner av deras egna jämlikegrupp.”,

Mer än 7 miljon barnbarn i Förenta staterna lyfttes endast av deras 2,7 miljon morföräldrar i 2012, enligt US-Folkräkningsbyrån. Factors som bidrar till detta växande fenomen, inkluderar opioidepidemin, sade föräldra- fängslande eller problem med förälder läkarundersökning eller mental hälsa, Dr. Adesman.

I årtiondena, sedan morföräldrar lyftte deras egna barn, övar den bestämda barnuppfostran, och vård- troar har evolved - fånga några omedvetna morföräldrar och hota potentiellt deras grandchildrens säkerhet. Till exempel i en av studier för Dr. Adesmans, ”Riskerar Potentiellt Vård- till Barn, När Morföräldrar som Lyfter Deras Barnbarn, Prenumererar till Ut-Daterade Vård- Troar,” 44 procent av de 636 morföräldrarna som avslutade ett specificerat frågeformulär som troddes felaktigt att ”isbad är en goda långt som ska kommas med besegrar mycket en kickfeber.”, I faktum poserar isbad en hypothermia riskerar.

En-inkvartera nästan av dessa morföräldrar visste inte, att ”spädbarn bör sättas för att sova på deras baksida, inte på deras mage eller sida” - en ha som huvudämne riskerar dela upp i faktorer för plötsligt begynna dödsyndrom, Kanske notably (SIDS).

Pediatricians kan hjälpa morföräldrar som lyfter deras barnbarn, genom att uppdatera dem på strömsjukvårdtroar, och uppfostra metoder, sade Dr. Adesman. ”Är Det viktigt att pediatricians att inte göra missförstå av att ta för beviljat, att, därför att dessa morföräldrar har lyftt barn redan, de har visheten av åldrarna,” honom tillfogade.

I hans två andra släkta studier granskade Dr. Adesman och hans lag 774 morföräldrar som identifierar som den primära caregiveren av en eller flera barnbarn. Ett frågeformulär siktade att karakterisera dessa morförälder källor av service, och att utvärdera deras få effekt såväl som identifiera unmet behov för service.

Studien, ”, Adequacy av Psychosocial Service för Morföräldrar som Lyfter Deras Egna Barnbarn,”, visade, att man i 10 morföräldrar anmälde dem inte hade några servicesystem på tiden de svarade granskningen, fördriver en extra 12 procent sade att deras servicesystem inte mötte deras viktigaste behov. I tillägg anmälde 71 procent att deras barnuppfostranansvar hade begränsat deras kapacitet att umgås med vänner, och nästan indikerade en-tredje att det när du lyfter deras barnbarn hade påverkat deras spouse eller förhållande unfavorably.

Många uttryckta svaranden intresserar i hälerirådgivningen (43 procent) eller deltagande i en stödgrupp (61 procent), och de som saknade ett adekvat servicesystem var mindre rimliga att anmäla allmänt lycklig känsla (54 procent vs. 86 procent).

”Ha som huvudämne En takeawayen från denna studie är det för morföräldrar, som lyfter barnbarn, deras barnuppfostran kan ofta ta en avgift benämner in av deras egna läkarundersökning och emotionella vård-, och stödgrupper kan göra en skillnad,”, sade Dr. Adesman som noterar att grandparenting stödgrupper kan finnas in mest ha som huvudämne städer.

Erfar Själv-Märkte den resterande studien för Dr. Adesmans, ”Uppfostra och BarnuppfostranKapaciteter av Morföräldrar som Lyfter Deras Egna Barnbarn,” som den dolda barnuppfostran erfar, själv-föreställningar, utmaningar, och annan dela upp i faktorer påverka dessa morföräldrar. Forskning visade att nästan en-tredje anmälde att ha ett medicinskt problem som störde med deras kapacitet att att bry sig för deras barnbarn. Dessutom sade många att att välja att uppfostra deras barnbarn hade negativt påverkat deras egna emotionellt (40,3 procent) eller den vård- läkarundersökningen (32,4 procent).

”Behöver frågar Jag funderarepediatricians också att utvärdera inte precis det vård- och brunn-att vara av barnet, men egentligen om läkarundersökningen och det sociala vård- av morföräldern, som har antagit ansvar för att lyfta det barn som väl,” Dr. Adesman föreslogg. ”Därför Att, även om morföräldrarna som väljs ofta för att ta på denna roll, det inte är något, de planerade för och, den kan föreställa en utmaning i många områden. Många morföräldrar är upp till utmaningen, men den kan komma med bestämt kostar.”,

Källa: Vård- Northwell

Advertisement