Nytt finna kunde leda till effektivare behandlingbeslut för mer ung colorectal cancertålmodig

mer Ung koloncancertålmodig verkar att ha mer än tre tider så många mutationar i deras tumors, som äldre tålmodig, som kunde leda till effektivare behandlingbeslut, något att sägaforskare på Georgetown Lombardi Omfattande Cancer Centrerar.

I den nya studien grundar de, att tumormutationen laddar, eller TML, såväl som genmutationar, som leker en viktig roll i DNA reparerar, var mer dominera i de mer unga tålmodina.

Utredarna företa sig deras analys i sänder, när klassa av nya colorectal cancer i tålmodig åldras 45, eller mer ung är ökande. Abstrakt begrepp som beskriver arbetet, var utsläppt i dag. Extra specificerar ska framläggas på AmerikanSamhället av det Kliniska Oncologyårsmötet den nästa månaden i Chicago.

Enligt Mohamed E. Salem, M.D., assistentprofessor av medicinen på Georgetown Lombardi och den höga utredaren för studien kan att beskåda hög nivå av mutationar i tumors som en realitet verka counterintuitive, men det kunde vara viktigt till att figurera ut vilka skulle terapier fungera bäst. Huvudsakligen noterade han att immunotherapies fungerar, genom att ta bromsar av immunförsvaret; mer mutationar som en cancercell har, mer främlingen den visas till destridighet cellerna som jagar för celler, som inte hör hemma.

I en del av deras studie reproduceras forskarna in som ses en bekant biologisk mekanism, som mismatchen reparerar, som uppstår, när en DNA strandar, och det felt baserar sätts in i en stranda som kopieras. Om det finns, reparerar mutationar i generna, som riktar mismatchen, då mer tumors kan uppstå.

I den annan delen av studien såg utredarna TML, som är en räkning av mutationar i DNA. Band av tvåna dela upp i faktorer är tillsammans extraktet av deras finna, som ett mer stor numrerar av mismatch reparerar genmutationar kan bidra till en kick TML, och kicktumormutationen laddar sågs i mer ung än gamla människor i studien.

Utredarna zeroed in på biologin av distala tumors grundar i delen av kolonet som är mest nära till ändtarmen; distala tumors inkluderar också fann de i ändtarmen. Distala tumors är på löneförhöjningen i mer ung tålmodig och framför typisk bättre överlevnadodds än proximal tumors, som uppstår vidare upp kolonet.

Forskarna såg avancerade distala tumors från 229 colorectal cancertålmodig, som var en median- ålder av 40, och jämförde dem med distala tumors från 503 tålmodig som var en median- ålder av 71. Mest colorectal cancer visas efter ålder 60.

Genom Att Använda avancerade genordnande i viss följdtekniker, tar prov katalogdde de beslutsamma forskarna TMLEN för varje silkespapper och vilka gener muterades vanligast i de tar prov. Fördriva forskarna grundar en bred samling av muterade gener, många av som leker viktiga roller i olika typer av cancer, där var ingen statistiskt viktig skillnad i klassar av mutation i många cancer-orsaka gener i mer ung och äldre tålmodig.

Det fanns, emellertid muterades några gener vanligare i mer ung tålmodig: HER2, NF1 och DNA-mismatchen reparerar gener MSH6, MSH2 och POL. De något att säga som DNA-mismatchen reparerar mutationar, kan förklara den högre TMLEN i mer ung tålmodig. Markant sågs kicken TML i 8,2 procent av unga tålmodig vs. 2,6 procent av äldre tålmodig - över enveck skillnad.

”Är En av de ledande teorierna för, därför klassar av colorectal cancer, ökande i mer ung tålmodig förbinder till livsstilen dela upp i faktorer, däribland bantar och övar,” något att säga studie främsta utredare, Benjamin Weinberg, MD, högsta hematology/oncologykamrat på Georgetown Lombardi. ”Finns Det också ökande bevisar att bakterier och lokalinflammation av kolonet kan köra cancertillväxt. Vi kan nu tillfoga tumormutation laddar till lista av dela upp i faktorer och börjar undersökning, om det finns en anknyta mellan TML, och dessa livsstilen dela upp i faktorer.”,

Källa: https://gumc.georgetown.edu/news/A-Counterintuitive-Finding-That-Could-Benefit-Younger-Colorectal-Cancer-Patients

Advertisement