AmerikanChiropracticAnslutningen erbjuder spetsar för mer sund resor

Du har varit i bilen eller det plant för timmar, är din baksida mörbultad, och ditt lägger benen på ryggen är styvt och öm; du kan inte väntan att stå upp och få flyttning igen. Vi har alla som där vars. Denna sommar planerar för ettfritt reser erfar av lilla ändringar för danande som kan göra en stor skillnad i hur du känselförnimmelsen en gång din räckvidd din destination, råder AmerikanChiropracticAnslutningen (ACA).

”Orsakar Långvarigt sammanträde en för mycket av pressar i blodkärlen i din lägre lägger benen på ryggen, som orsakar soreness” förklarar Scott Bautch, DC, presidenten av ACA-Rådet på Yrkes- Vård-. ”Kan Enkla flyttningar, liksom sträckning eller att avtala och att koppla av av dina muskler, förhöjningblodflöde.”,

”Reser Fest likt en idrotts- händelse,”, föreslår han. ”Kyler Uppvärmning, innan den får in i en bil eller på det plant, och besegrar, när du ner din destination. Till exempel och att ta en kort stavelse som är frisk gå för att sträcka din knäsena, och kalvmuskler för och, efter ett långt har snubblat, kan hjälpa att förhindra problem.”,

Betrakta dessa extra spetsar för mer sund resor:

Resa med Bilen

  • Justera placera, så du är, som nästan styrningen rullar som bekvämt möjlighet.
  • Framsteg till och med en serie av muskeln sträcker, när köra: öppna dina toes som så är breda, som du kan, och räkningen till 10. Räkningen till fem stunder drar åt du dina kalvmuskler, då dina lårmuskler, då dina gluteal muskler. Rulla ditt knuffar framåtriktat och tillbaka. Se till Alltid att sätta säkerhet första, och den din uppehället räcker på styrningen rullar, och ditt synar på vägen.
  • Gripa inte styrningen rullar. I stället räcker suppleanten som tillfälligt drar åt och lossar ditt fattande för att förbättra, cirkulation, och minskningmuskeln tröttar ut i beväpnar, wrists och räcker.
  • Ta vilar avbrott och tar tillfället till flyttningen omkring att förnya sig yourself. Underskatta Aldrig de potentiella följderna av tröttar ut till dig, dina passagerare och andra chaufförer.

Resa med Flygplan

  • Stå upp raksträcka, och känselförnimmelsen som det normala ”S” buktar av din rygg. Att förhindra tillbaka smärta, kudder hoprullat bruk, eller filtar som ska underhållas, som buktar, när du sitter i ditt, placerar.
  • Kontrollera alla hänger lös tyngre, än 5 till 10 procent av ditt förkroppsligar väger. Över huvudet lyfta av något viktigt belopp av väger bör undvikas för att förminska riskera av smärtar i den lägre baksidaen eller hånglar.
  • När de är driftiga, tvingar din tillhörigheter under placera, inte anmärka med ett konstigt vinkar att använda som är ditt, lägger benen på ryggen, fot eller beväpnar. Detta kan orsaka muskeln anstränger eller spasms i de övrelåren och lower baksidamusklerna.
  • Fördriva placerat, variera ditt placerar tillfälligt för att förbättra cirkulation, och att undvika lägga benen på ryggen kramper.

Källa: https://www.acatoday.org/

Advertisement