Sterilization- och lokalvårdmetoder lämnar resterande förorening på ureteroscopes

Den van vid rengöringen för tekniker och steriliserar böjliga ureteroscopestjänstledighetar bak inklusive skräp för förorening, rest, och bakterier, enligt en ny studie som framläggas på den 44th Årliga Konferensen av Anslutningen för Professionell i Infektion, Kontrollerar och Epidemiology (APIC). Forskare avslutade att dessa fel kan resultera i bruket av smutsar ner räckvidder.

”Angå APIC som teknikerna som används i sätta in, är otillräckliga, och, som strömmetoder förlägger in, introducerar mer förorening med upparbetningen av varje räckvidd,”, sade Linda Greene, RN, MPS, CIC, FAPIC, president för 2017 APIC. ”Angår bör resultaten av denna studie och meddela sjukhus för att se till att riktiga lokalvårdverifikations- och visuellt hjälpmedelkontroller utförs.”,

Studien som föras av Ofstead & Bundsförvanter, Inc., är det senast av dess sort till lönelyftbekymmer om infektioner som är tillhörande med endoscopic tillvägagångssätt, som utbrott har anknutits till kontaminerade duodenoscopes, gastroscopes, bronchoscopes och cystoscopes.

Ureteroscopy är ett kirurgiskt tillvägagångssätt för allmänningpoliklinikpatient. Manipulerar mellanlägget en tunn böjlig räckvidd in i en tålmodigs urin- område för att söka efter och ta bort njurestenar. Mest böjliga ureteroscopes är den återanvände efter lokalvård och hög nivådesinficering eller sterilizationen.

”Understryker Denna studie betydelsen av den konsekvent övervakningupparbetningen resultat för att se till att ureteroscopes är sterila och kassaskåpet för tålmodigt bruk,”, sade den bly- studieförfattare Cori Ofstead, MSPH. ”Var angår Sterilizationfel oväntade och djupt.”,

Forskare tog prov 16 ureteroscopes på två institutioner, efter de gjordes ren, och steriliserat med väteperoxiden gasa. De avkände förorening på 100 procent av räckvidderna. Varje räckvidd överskred riktlinjen för protein, fanns hemoglobin på 63 procent, och 44 procent hade högre adenosinetriphosphate (ATP) jämnar än förutsett. Identifierat skräp för Visuellt hjälpmedel som kanaliserar kontroller sticker fram in i, oljiga insättningar, och hade foamy rest för vit, forskare för en abnormality aldrig sett.

Har Upparbetningen fel också funnits i andra endoscopes. Det finns inte för närvarande någon upparbetning normal, eller riktlinjer för tillåtet jämnar av restnärmare detalj till ureteroscopes. Därför de studie använda publicerade riktlinjerna för manuellt rengjorda gastrointestinala endoscopes, även om det jämnt av resterande förorening på steriliserade ureteroscopes bör vara långt lägre än beloppet som är tillåtet för rena gastrointestinala endoscopes. Sterilizationen är förment att utrota alla livsdugliga microbes, och, som sådan mikrobiella kulturer bör alltid vara negationen för steriliserat instrumenterar.

Forskare testade två nya ureteroscopes och grundar också hemoglobin, och protein jämnar ökande efter initial upparbetning--för de hade någonsin använts. Fördriva inga tålmodig var involverat i denna studie, sade Ofstead att studien är bevisar, att kontaminerade räckvidder används, med okända implikationer för tålmodig.

”Fungerar Sterilizationen inte, om räckvidder inte är rena,” Ofstead sade. att Notera som är det räckvidder, undersöks inte rutinmässigt efter upparbetning, henne sade, ”, Om de hade förat lokalvårdverifikation testar, eller visuellt hjälpmedelkontroller, varje av dessa skulle räckvidder har tagits bort från tjänste-. Varje räckvidd bör kontrolleras, varje tid - och det måste ansvarighet mäter uppsättningen förlägger in.”,

Studien som också är avtäckt en brist av bedsidelokalvård i fungeringsrummen och långa fördröjningar, i att bearbeta av räckvidder efter bruk, grundskavanker som kan ha bidragit till upparbetning fel.

En föregående studie förade vid forskare på HertigMedicinen som fanns det som, 15 procent av tålmodig lider komplikationer liksom sepsis, urin- områdesinfektioner och den efter ureteroscopy inläggning på sjukhus. Omkring 11 procent av manar och 6 procent av kvinnor i Förenta staterna har njurestenar åtminstone en gång under deras livstid.

”Extra bevisa behövs, så anvisning-utfärda förkroppsligar kan göra informerat att beslut om vilka normal till uppsättningen förlägger in,” Ofstead avslutade.

Källa: Anslutningen för Professionell i Infektion Kontrollerar

Advertisement