Studien avslöjer får effekt av Medicaid utvidgning på nöd- avdelningsbesök

Påstår att utvidgad Medicaid täckning under den Som man har råd med Omsorgen Agerar (ACAEN) sågar 2,5 nöd- avdelningsbesök mer per 1.000 folk efter 2014, fördriver aktien av nöd- avdelningsbesök vid det uninsured som minskas av 5,3 procent. Resultaten av en studie av 25 påstår ska publiceras on-line Måndag i Annaler av den Nöd- Medicinen, tillsammans med en medföljande ledare. (”Få Effekt av Utvidgningen för ACA Medicaid på Nöd- AvdelningsBesök: Bevisa från Statlig-Jämna Nöd- AvdelningsDatabaser”, och ”Besöker den Osäkra Nationalekonomin av Försäkring som Möjliggör Mer ED,”).

”Hade Medicaid utvidgning ett större att få effekt på den bitvis vårdsystemet, var mer folk förväntades att nå täckning,” sade den bly- studieförfattare Sayeh Nikpay, PhD, MPH, av den Vanderbilt Universitetar i Nashville, Tenn. ”Var ändringen i sammanlagda besök två gånger så stor i en statliga lika Kentucky, var mest barnlösa vuxen människa var olämpliga för Medicaid på någon inkomst som var jämn för 2014, än påstår in lika Hawaii, var barnlösa vuxen människa var redan valbara för Medicaid ovanför armodet fodrar.”,

Studien, som analyserade tålmodiga besök i 25, påstår (14 påstår den utvidgade Medicaid täckning och 11 som inte gjorde), funnit, att aktien av besök som täcktes av privat försäkring återstod konstant för utvidgning, påstår och ökade vid flera procentenhetar för non-utvidgning påstår. Affärsvinster i försäkringtäckning i non-utvidgning påstår var nästan helt i form av privat täckning, inte Medicaid.

Bland besöktyperna, som kunde mätas, var förhöjningar i nöd- avdelningsbesök störst för skada-släkta besök. Det fanns också en stor ändring i payerblandningen för tand- besök som var rimlig, därför att tand- nöd- avdelningsbesök är mest förhärska bland låg-inkomst, non-åldring vuxen människa, som skulle täckas av Medicaid. Ut-av-Fick- tand- kostar anmäldes som en av de mer unaffordable typerna av omsorg bland uppsätta som målbefolkningen för Medicaid utvidgning under ACAEN.

Ari Friedman, MD, PhD, av den Beth Israel DiakonissaMedicinskt center i Boston, Samlas., som skrev den medföljande ledaren, sade: ”Är Mer nöd- avdelningsbesök av Medicaid bidragsmottagare ingen av klart dåliga nor klart bra. Försäkringförhöjningar tar fram för att att bry sig, inklusive nöd- avdelningsomsorg. Vi behöver flyttningdet okända värderadomarna som har dominerat så mycket studie av nöd- avdelningsutilization in mot en mer rationell bas för hur vi strukturerar oplanerade besök i det vård- systemet. Om vi önskar att möta, tålmodigs behöver omsorg, som tålmodig sig själv definierar dem, den nöd- avdelningen har en huvudroll som leker i ett böjligt system.”,

Källa: http://newsroom.acep.org/2017-06-19-Medicaid-Expansion-States-Saw-ER-Visits-Go-Up-Uninsured-ER-Visits-Go-Down

Advertisement