Sex i tio fostrar kritiserat om barnuppfostranexpertis, nya rapportfynd

Något som mommy-drar skam över ”, kriger” blivna medborgarenyheternarubriker.

Aktrisen Reese Witherspoon mat-drogs skam över för en tid sedan för matning henne av litet barn kanelbruna bullar för frukost. Kritiker var snabba att bedöma modellerar Cocoen som Rocho för att ge henne behandla som ett barn formel. Och den tidigare popstjärnan Jessica Simpson startade för en tid sedan en frenesi, når den har postat ett foto av henne 5 som den åriga dottern i en mermaid kostymerar något klädde med filt avslöjde för.

Men problemet påverkar inte endast det berömdt. Sådan ”dra skam över” är en förtrogen vänbörda för många moms ut ur blickpunkten, för.

Sex i 10 fostrar av något att säga för barnåldrar 0-5 som de har kritiserats om barnuppfostran, på allt från disciplin till att amma, enligt en ny rapport från Röstningen för den C.S. Mott Barnet SjukhusMedborgare på Barn som är Vård- på Michiganuniversitetet. Rapporten baseras på svar från en medborgare tar prov av 475 fostrar med åtminstone ett barn mellan åldrar 0-5.

”Vänder mot gör Vårt rönklapp in i spänningsmomsna, när det uppfostrar rådgivningblytak till mer spänning än uppmuntran och dem känselförnimmelsen som kritiseras än stöttad,” något att sägaröstningco-direktören Sarah Clark, M.P.H.

”Kan Mothers få förkrossad av så många att kämpa beskådar på ”det bäst” långt till lönelyften ett barn,”, tillfogar hon. ”Unsolicited rådgivning -; speciellt från folket som är mest nära till henne barn -; märkas som menande kan hon gör inte ett bra jobb som en fostra. Det kan vara hurtful.”,

Skamthrowers

I Motsats Till några kändisföräldrar, som mottar anonyma tryckvågar på socialt massmedia, verkar mest moms till känselförnimmelsen att deras mest stora kritiker ligger inom deras egna familjer.

Mest frekventerar lagbrytare? En moders egna föräldrar. Thirty-seven procent av röstningsvaranden har klädde med filt understöder gissat av deras fostrar eller avlar.

Den etikett följdes av annan för spouse eller deras barns föräldern (36 procent) och i-lagar (31 procent.) Fostrar rapporten långt mindre kritik från vänner, fostrar annat dem mötet i allmänhet, sociala massmediacommenters, manipulerar deras barn och barnomsorgfamiljeförsörjaren.

Disciplin är mest frekventerar ämnet av kritik som anmälas av 70 procent av fostrar vem klädde med filt dragit skam över. Andra områden av bekymmer är bantar och näring (52 procent), sömn (46 procent), bröst vs. buteljera-matning (39 procent), säkerhet (20 procent) och barnomsorg (16 procent).

Clark noterar att betvinga av disciplin är speciellt utbredd med att motsätta beskådar och kulturella skillnader -; spanking kontra av automatiska frånslagningstider, för anföra som exempel -; eller strikt adherence till härskar, i stället för att låta utrymme för att ett barn ska undersöka.

Ny information om det vård- barnet och säkerhet också utmanar ofta lång-rymde barnuppfostran övar att andra familjemedlemmar använde sig eller har upp fullvuxet med.

”Familjemedlemmar bör respekt, som fostrar av ungt barn, kan ha mer uppdaterad information om det vård- barnet och säkerhet,” Clark något att säga, ”och ”vad vi som är van vid gör” kan ej längre vara den bäst rådgivningen.”,

Växling av konversationen

Även Om 42 procent av fostrar något att säga, har har kritiken gjort dem känselförnimmelse osäker om deras barnuppfostranval, det också skjutit dem för att vara proactive.

Många av fostrar i Motten som röstningen sade att de har reagerat till ”shamers” genom att konsultera en sjukvårdfamiljeförsörjare för rådgivning. I vissa fall fostrar meddelad ny information för att göra en ändring i deras barnuppfostran, men annan tider, forskar validerat en prima barnuppfostran.

Fostrar i Motten som Röstningen var mycket mindre rimlig att anmäla att kritiseras av deras barns sjukvårdfamiljeförsörjaren än vid familjemedlemmar.

”Indikerar Detta att mest fostrar beskådar deras barns sjukvårdfamiljeförsörjaren som en betrodd källa av exakt information och rådgivningen, inte som en kritiker,” något att säga Clark. ”Fostrar Barnet som vård- familjeförsörjare kan hjälpa vid uppmuntran, för att fråga ifrågasätter om några barnuppfostranosäkerheter, och erbjudandeuppmuntran och den praktiska rådgivningen, som hjälper ökningsmödrars förtroende, och förminskar ångest runt om val.”,

Sextio-tvåprocent av moms i den Mott röstningnågot att säga får de en radda unhelpful rådgivning från annat folk, fördriver 56 procent tros moms får för mycket klander, och inte nog krediterar för deras barns uppförande.

Och halvan av granskade de sade att de undviker enkelt folk som är för kritiskt.

”Är Den olycklig när känselförnimmelser för en fostra som kritiseras till peka, var hon begränsar tidsperioden henne och hon det ska barnet spenderar med en familjemedlem eller en vän,” henne något att säga. ”Att bevaka mot det läge, rådgivning till fostrar av ungt barn bör ge sig med inlevelse och uppmuntran.”,

Källa: http://www.med.umich.edu/

Advertisement