Som pensionärer får mer sjuk, är de mer rimlig att tappa Medicare Fördel planerar

Planera tidigare detta år, honom förväntade uppehället manipulera Då Solenoid Shipotow skriva in sig i ny en vård- Medicare Fördel, som fester som hans allvarliga synar, villkorar.

”Som vände ut för att inte vara så,” sade Shipotow, 83, som bor i Bensalem, Pa.

Shipotow sade att han måste att förvanska för att få baksida på ett vård- planerar honom kunde ha råd med och att hans longtime synar den skulle specialisten acceptera. ”Måste Du egentligen att förstå din politik,”, sade han. ”Tänkte Jag att det var den samma täckningen.”,

Hjälpmotorer något att säga, som kör privat Medicare Fördel, planerar, som skriva in sig om en-tredje allra folk som är valbart för Medicare, erbjudandegoda, värderar. De strävar uppehälletålmodig som är sunda, genom att koordinera deras medicinsk vård till och med kosta-medvetet, knyter kontakt av manipulerar och sjukhus.

Men några kritiker argumenterar planerar kan bevisa riskabelt för pensionärer i fattigt eller att gå ned som är vård-, eller det tar fram något liknande Shipotow, som behöver att se specialister, därför att de ofta vänder mot att få för häckar.

En ny rapport vid det Regerings- AnsvarighetKontoret, revidera beväpnar av Kongress, tillfogar nytt väger till kritik som något vård- planerar kan lämna mer sjuk tålmodig värre av.

GAO-rapporten som är utsläppt detta, fjädrar, planerar grundar granskad Fördel för 126 Medicare och att 35 av dem hade kick numrerar oproportionellt av mer sjuk folk som ut tappar. Den Tålmodig citerade svårigheten med tar fram ”föredraget manipulerar och sjukhus” eller annan medicinsk vård, som leda resonerar för att lämna.

”Är Folket, som är mer sjuk, mycket mer rimlig att lämna (Medicare Fördel planerar), än bemannar vem är mer sund,”, sade James Cosgrove, direktören av GAO'SENS sjukvårdanalysen, i förklaring av forskningen.

David Lipschutz, en advokat på Centrera för Medicare Advocacy, något att säga GAO-rönet var alarmerande och bör meddela mer åtsittande regerings- förbiseende.

”Planerar en Medicare Fördel sponsorn har inte en evergreen rakt till att delta in och gagna från det Medicare programet, om bestämt den ger fattig omsorg,” Lipschutz något att säga.

GAOEN namngav inte de vård- 35na planerar, fast den manade federala hälsotjänstemän för att betrakta en stor utflyttning från en planera, som en möjlighet undertecknar av undermålig omsorg. Mest av de vård- 35na planerar var förhållandevis litet, med 15.000 medlemmar eller mer få och hade mottagit fattiga ställningar på annat regerings- kvalitets- mäter, sade rapporten. Två som dussinet planerar, sågar 1 i 5 tålmodigtjänstledighetar i 2014, mycket högre omsättning än det normala, den fann GAOEN.

Medicare Fördel planerar nu fest mer än 19 miljon tålmodig och förväntas att växa, som rekordet numrerar av person född under en baby boomräckviddpensionsålder.

Kristine Växer, en spokeswoman för Amerika Sjukförsäkring Planerar, en branschyrkesgrupp, uppehällen för något att sägaMedicare Fördel som utvidgar, därför att mest folk, som undertecknar upp, tillfredsställs med omsorgen som de mottar.

Henne något att säga att tålmodig i GAO-studien som kopplas mestadels från en som är vård- planerar till another, därför att de fick ett bättre avtal, endera till och med mer billig eller mer inklusive täckning.

Väx många något att säga Medicare Fördel planerar erbjudandemedlemextraförmåner som inte täckas av standarda Medicare, liksom konditionklubbamedlemskap eller vision eller tandvård och gör ett bättre jobb av koordinerande medicinsk vårduppehällefolk aktiv och ut ur sjukhus.

”Måste Vi att minnas att dessa är planerar funktionsdugligt hårt för att leverera den bäst omsorgen som de kan,” Växer något att säga. Försäkringsgivarear konkurrerar kraftigt för affär, och ”önska uppehällemedlemmar för det långsiktigt,”, tillfogar hon.

Några pensionärer som är wary av problem framåt, väljer att gå med traditionell Medicare täckning. Pittsburgh invånareMarcy Grupp något att säga hon mulled över förslag från Medicare Fördel planerar, men oroat kan önskade hon ortopediskt behov eller annan specialiserad sjukvård och att friheten ska gå till några manipulerar eller sjukhuset. Hon har avgjort på standard Medicare täckning och har betalat för att ”en Medigap” politik ska välja upp några avtäckta laddningar.

”Är Allt redan förlägger in,” något att säga Grupp, en tidigare administrativ assistent som vänder 65 denna månad.

GAO-rapporten på Medicare Fördel kommer, som federal tjänsteman ramping upp botar, och andra straff mot vandrande vård- planerar.

I de första två månaderna av detta år för anföra som exempel, det federalt Centrerar för Medicare, & Medicaid Services bötfällde 10, vård- som Medicare Fördel planerar en slutsumma av mer, än $4,1 miljoner för föregett tjänstefel, som ”försenade eller förnekade tar fram” till doldt gynnar, mestadels receptdroger.

I några av dessa fall vård- planerar laddade tålmodig för mycket för droger, eller missat för att råda dem av deras vädjanförnekanden av läkarundersökningen servar rakt till, enligt regerings- rekord. Branschiakttagare förutsäger att mer straff är att komma.

Den Sist månaden CMS-representanter avslutade ett förbud för 16 månad på inskrivning i Fördel för Cigna Corp. ' s Medicare planerar. CMS tog handlingen, når det har citerat Cigna för ”utbrett, och systematiska fel” att ge nödvändiga medicinsk vård- och receptdroger, politikrepresentanter kallade ”ett allvarligt hot till enrolleen vård- och säkerhet.”,

En kastby av whistleblowerrättegångar har ytbehandlat, för. I sen Maj rid Vård- Frihet, en Florida Medicare Fördelsförsäkringsgivare som instämmdes för att betala nästan $32 miljoner för att sätta beskyllningar, som den överdrev hur sjukt några tålmodig skulle öka vinster, att få för stunder av andra som kostar ett lott till fest.

Vård- för Frihet som hålls allegedly en lista av några ”unprofitable” tålmodig, som den avskräckte från att bli i det vård-, planerar, den mer sunda stunduppmuntran, ”mer lönande” medlemmar för att återstå, enligt whistlebloweren passar. Den Federala reglementet förbjuder vård- planerar från att diskriminera som baseras på en vård- person.

Frågat av Kaiser Vård- Nyheterna för kommentar, emailed Vård- företags advokat Bijal Patel för Frihet ett meddelande, som läste, i del: ”Instämmde Vi för att lösa fallet, så att vi kan fortsätta fokusering på att ge utmärkt omsorg.”,

Casey Schwarz, en advokat med de Medicare Rätterna Centrerar, en tjänste- organisation för konsument, noterar som vård- planerar krävs för att ha ett formellt processaa för att tålmodig ska appellera förnekanden av läkarundersökningen servar. Hon något att sägatålmodig bör veta deras rätter och insistera på dem.

”Önskar Vi att folket ska rösta med deras fot, och tjänstledighet planerar inte portion dem,” Schwarz något att säga.


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement