Vård- Mount Sinai och Contessa sammanfogar räcker för att fördjupa hemmastatt program för sjukhus-jämn omsorg

Mount Sinai det Vård- Systemet meddelade i dag, att det har blivit partner med med Vård- Contessa, ett innovativt sjukvårdföretag som klarar av akut-omsorg servar hemma till och med presumtiva buntade betalningordningar, för att fördjupa Mounts Sinai det hemmastadda programet för existerande sjukhus-jämna omsorg som är bekant, som det Mobila Akut OmsorgLaget (MACT), till nytt marknadsför.

Som del av Mounts Sinai förpliktelse till att hålla gemenskaper sunda och ut ur sjukhuset, lanserade det Vård- Systemet initialt programet i 2014 med servicen av enår innovationutmärkelse från Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar. Till Och Med programet mottar valbara tålmodig sjukhus-jämn omsorg för utvalt villkorar i komforten av deras hem, i lieu av ett sjukhusstag, från Mount Sinai familjeförsörjare. Det Mount Sinai programet ger omfattande behandling av den akut sjukan i tålmodigns hem under övervakningen av läkare som ha omfattande att erfara i ledningen av sjukan både inom och utanför sjukhusinställningen.

För närvarande Mounts Sinai är program tillgängligt till Medicare tålmodig med specifik akut läkarundersökning villkorar vem skulle medges annars till ett sjukhus inom Mount Sinai det Vård- Systemet. Partnerskap med ska Contessa Vård- låter Mount Sinai till fjäll detta program inkludera tålmodig med olika typer av sjukförsäkring, och ett mer bred spänner av kliniskt villkorar.

”Behandlade Vi precis vår 600. tålmodiga, sedan programet började i November av 2014,” påstod Linda V. DeCherrie, MD, Klinisk Direktör av MACT. ”Har Våra data visat att vi kan förminska 30 dagsjukhusåterinträde, tjäna tålmodig tillfredsställelse för kick och förminska kosta av omsorg, all stund som ger sjukhus-jämn omsorg i en effektivare och säkrare inställning.”,

Vård- Contessa är en innovatör, i att skapa, och klara av värdera-baserad omsorg modellerar och att fungera till och med ett presumtivt buntat betalningprogram var alla fixad prissätter för servar är etablerad i förskott att leverera servar inom en episod av omsorg. Contessas ägare fordrar systemet som kopplas ihop med dess inbyggda kliniska omsorg, modellerar, ska hjälp Mount Sinai för att bredda dess existerande program som kommer med sjukhus-jämn omsorg in i hem av tålmodigalltigenom området. Contessa har genomfört ett hemmastatt program för sjukhus-jämn omsorg med det Vård- Systemet för den Marshfield Kliniken i Wisconsin.

I tillägg ska Mount Sinai arbete med Contessa för att tillfoga ett alternativ för posta-kirurgisk omsorg hemma. Detta ska valbara tålmodig för tillstånd för att återställa från kirurgier som skulle kräver normalt ett inpatientsjukhusstag (liksom gemensamma utbyten för slutsumma) i komforten av deras egna hem.

Stunder som levererar, läkare-ledde sjukhus-jämn omsorg i hemmet är inte nya, är samarbetet mellan Vård- Mount Sinai och Contessa nytt, och unikt till sjukvården landskap.

”Är Detta partnerskap med Vård- Contessa kritiskt till den total- omformningen av vårt vård- system som understryker Mounts Sinai förpliktelse till att skapa en innovativ vårdsystem, som betonar poliklinikpatient, ambulatoryen och hem-baserad omsorg med avlägsna övervakningkapaciteter,” påstod Niyum Gandhi, Verkställande vice ordförande, och Kommenderar Chefen Vård- Befolkning för Mount Sinai det Vård- Systemet. ”Är Vi upphetsada att fungera med Contessa för att utvidga räckvidden av detta program för att gynna mer tålmodig som skulle har annars hospitalized.”,

”Hänföras Vi för att bli partner med med Mount Sinai för att uppnå det ömsesidiga målet av att fälla ned kostar, och förbättra som är kvalitets- av omsorg för tålmodig,”, sade Travis Messina, den Vård- VD:N av Contessa. ”Mounts Sinai talar kliniska resultat för dem, och vi är upphetsada att hjälpa att accelerera deras program, så att mer tålmodig har att ta fram till en sjukvård modellerar som ändrar riktigt leveransen av omsorg.”,

”Behas Vårt lag för att ha sammanfogade styrkor med Contessa som utvidgar detta innovativt, modellerar av tålmodig omsorg till ett mer bred marknadsför,”, sade Erik Lium, PhD, Vice verkställande direktör på Mount Sinai InnovationPartners.

Källa: http://www.mountsinai.org/

Advertisement