Kvinna race, typ av väger affärsvinst på midlifen som anknytas för att riskera av fettig hjärta

En kvinna race och, var på henne förkroppsliga, packar hon dunkar på på midlifen kunde ge henne manipulerar värdesakledtrådar till henne sannolikheten av att ha mer stor volymer av hjärtafett, ett potentiellt riskerar dela upp i faktorer för hjärtsjukdom, enligt ny forskning ledde vid Universitetar av den Pittsburgh Institution för forskarutbildning av Allmän hälsa.

Rönet som publiceras den on-line todayen i föra journal överKlimakteriumet, visar att svart kvinna, som pålagt fett runt om deras midsection under midlife är mer rimlig att ackumulera fett runt om deras hjärtor, eftersom vitkvinnor riskerar av fettiga hjärtor är högre, när de tillfogar väger alla över. Resultaten ekar rönet av en Pitt Allmän hälsastudie tre år sedan i manar.

”Är Överskott fett runt om hjärtan, i båda manar och kvinnor, en evolving riskerar dela upp i faktorer för hjärtsjukdom. Men hur kan clinicians se det på en stamgästläkarundersökning? De kan inte utan en special hjärtabildläsning,”, sade den höga författare Samar El Khoudary, Ph.D., M.P.H., den förbundna professorn av epidemiology på Pitt Allmän hälsa. ”Ger sig Denna studie som kopplas ihop med vår föregående studie i manar, manipulerar another bearbetar för att utvärdera deras tålmodig, och att få en bättre avkänning av deras hjärtsjukdom riskera. Den också kan leda till förslag för att livsstiländringar ska hjälpa tålmodig att minska som riskerar.”,

El Khoudary och henne laget utvärderade kliniska data, liksom CT-bildläsningar och blodtryck, på 524 kvinnor från Pittsburgh och Chicago som skriva in sig i Studien av Kvinnor som var Vård- Över Nationen (SWAN). Kvinnorna var i varierande arrangerar av klimakterium, i genomsnitt uppgå till 51 gammala år och var inte på hormonutbytesterapi.

Når att ha redogjort för det potentiella vård-, verkställer av livsstil, och socioeconomic dela upp i faktorer, liksom att röka, alkoholförbrukning, och finansiellt anstränga, de beslutsamma forskarna det, inte förvånansvärt, mer fett kvinnor bär overallen, det högre henne riskerar för en fettig hjärta.

Emellertid förkroppsligar vitkvinnor med higher samlas index, eller BMI, som är en mäta av overallen, förkroppsligar fett, hade markant mer hjärtafett, som mätt av en CT-bildläsning, än svart kvinna med den samma BMIEN.

För svart kvinna jämnar av hjärtafett var mer stor, om de bar mer fett i deras midsection, som mätt av ensektions- CT-bildläsning som jämförs med vitkvinnor med den samma volymen av fett i deras midsection.

Laget för El Khoudarys grundar att hjärtan som feta svart kvinna med större waistlines ackumulerar är närmare deras hjärtor, än fettet vitkvinnorna med högre BMI ackumulerar. Fett hjärtan avsöndrar upphetsas markörer direkt till hjärtasilkespappret och producerar nästan ett mer stor skadligt verkställer, som det utvidgar.

”Har Vi nu kommit till mycket liknande avslutningar som visar att överskott buk- fett är värre för både svart man och kvinnor, och en högre BMI är värre för vit man och kvinnor, när den kommer till deras odds av att ha mer fett runt om deras hjärtor,” sade El Khoudary, som noterade att strömanalysen inte kunde bedöma ändringar med tiden. ”Finns Det något som går på här det garanterar mer ytterligare utredning för att bestämma därför den händer och vad anpassade ingripanden manipulerar kan ordinera för att hjälpa deras deras tålmodig lower att riskera.”,

Källa: http://www.upmc.com/media/NewsReleases/2017/Pages/elkhoudary-cf-race.aspx

Advertisement