Trådlös avlägsen övervakning: framtiden för tålmodig med atrial fibrillation?

insights from industryDr. Angelo AcquistaFounder of Peerbridge Health,New York

En intervju med Dr. Angelo Acquista, vård- som grundare av Peerbridge föras vid April Cashin-Garbutt, MOR (Cantab).

Vad är visionen bak Peerbridge vård-?

Alla vår vision är att ta bort binder tillhörande med övervakningtålmodig. Till exempel typisk, binder (ECG) electrocardiogramövervakning som system har en multitude av. Vi startade byggande ett övervakningsystem för radio som ECG kallades Peerbridgen Cor™ för att förbättra ECG-övervakning från som maldes upp.

Visionen kom till mig i 2004, då min fader blev sjuk, och jag måste att spendera tre månader i intensivvårdenheten (ICU). Under den tid spenderade jag mycket av min dag som tar omsorg av honom. Som en läkare- och bundsförvantchef av ICUEN på det Lenox kullsjukhuset i New York City för 17 år visste jag att alltför brunnen, att ICU-tålmodig är i grunden bedbound med binder tjudrat till dem för att övervaka deras vitals. Detta är vad som inspireras idén av ett trådlöst övervakningsystem för all vitals.

Då fanns det någon iPhone, eller smart apparater, teknologi var inte avancerade nog att stötta radion något. Når vi har framkallat begreppet för två år, i 2006, sände vi en patenterad applikation, som bevisade att vara början av sex-året resan, tills vi tilldelades patent i 2012.  Detta är när vi säkrade vår första företagkontroll och avgjorde att starta med trådlös övervakning av hjärtan. Den största svårigheten med radion ECG övervakar multipel beskådar av hjärtan från ett mycket litet läkarundersökningfotspår på förkroppsliga. Den traditionella teorin föreslogg att man måste göra mellanslag blytak långt ifrån varandra för att uppnå multipeln ECG kanaliserar, som denna är var binder är viktigt. Det är därför den dagens radion övervakar ger endast en singel kanaliserar av ECG och by i stort inte tillfredsställer därför många av de diagnostiska behoven av en cardiologist som är enkelt pröva att göra en exakt arrhythmiadiagnos.

Är vad gynnar av ett trådlöst system?

Nyckel- två utfärdar tillhörande med många binder fäst till tålmodig är, att de begränsar tålmodig' kapacitet att vara mobila, och när de frågas till flyttningen deras tarmar och att urinera i säng, det vänder ett unsanitary läge för någon övervakningapparat inom skjutavstånd av de vätskor ökande riskera av infektion. De binder torkas därefter besegrar och använde på den nästa tålmodig.  Med min fader skulle jag kopplar från försiktigt honom från binder och bär honom till badrummen. Under denna tid visste jag inte vad hans livsviktiga tecken var. Då jag kom med honom baksida till sängen, måste sjuksköterskorna som därefter skulle, att återinkoppla honom. Det processaa tog omkring 10 noterar för att koppla från och 10 mer som ska återinkopplas. Kapporna som tålmodig ha på sig, måste också tas bort för att göra detta.

Ett mer ytterligare resonerar för att förlora binder är för tålmodigns frihet och brunn-att vara. När känselförnimmelser för en person binder, har de en avkänning av den inte känsliga brunnen, att de tvings och så ett trådlöst system gör det lättare för individer till utstyrseln och flyttningen, som ger dem en avkänning av självständighet och brunn-att vara.

Kan du behaga skisserar framkallade det trådlösa vård- för system Peerbridge?

Vård- Peerbridge är ett avlägset övervakningföretag med en plattform, som har börjat med mång--bly- ECG, och utvidgar dess pipeline för att inkludera annan vitals.

Vi började med ECG-övervakning för två resonerar; en hjärtsjukdom är den ledande dödsorsaken i vårt land, och den ofta kan förhindras med riktig övervakning, och två, en klar ECG är en av den svåraste vitalsen som fortlöpande ska övervakas. För en riktig hjärta övervaka den måste ge multipel kanaliserar av ECG för att ge läkare en klar överenskommelse på hur en hjärta slår i ett tredimensionellt utrymme. Utmaningen var att mest branschexperter sade att det inte var möjligheten som övervakar multipel beskådar av hjärtan från en så liten apparat som vad var föreslagen. Vi är upphetsada att dela som är inte endast det möjligheten, utan den Peerbridge coren fanns för att ge markant klareraren ECG i en dubbel bländad studie mot den band Holteren övervakar att vård- Northwell använder för närvarande. Det annat livsviktiga teckenet som vi planerar för att övervaka i framtiden, är syresaturation som är respiratorisk klassar, temperaturen, och blodtryck, som vi ska, introducerar till och med vår utvidgade produkt fodrar.

Hur skilja sig åt teknologin från den traditionella guldmyntfoten, Holteren?

Den Peerbridge coren är olik från Holteren det är däri som radion som mycket är liten och, levererar tålmodiga startade händelser i real-time. Den producerar också bättre kvalitets- data, med förminskande artefacts och mindre falska realitet. Bevisa för att stötta detta fanns i det kliniska försök för det Lenox kullsjukhuset, var tålmodig följdes i ett övervakat och oberoende försök för IRB.

I den dubbla blinda studien hade vi tre tekniker för auktoriserad revisor ECG att granska ECG-remsorna från den Peerbridge produkten, och att granska ECG-remsorna från Holteren övervaka. Övervaka, även om technitionsna var omedvetna av vilken remsa kom från vilken apparat, alla tre teknikerna anmälde markant mindre artefact och mer få falska realitet från den Peerbridge coren över Holteren. Detta är, därför att mycket av vår produktR&D fokuserade på förminskande stojar från användarens muskelrörelsen och annan utvändig störning.  

Genom att ta bort, binder, och avbryta utsida stoja, mer analyzable data är kompetent att fångas som kan användas för diagnos. Dessutom är den inte ovanlig att erfara förlust av artefacten för data tack vare från band apparater, så läkare mottar inte en full 24 timme av analyzable data.

Another långt coren som avlägsen tålmodig övervakar, är olik från andra, det är nu trådlös, är att andra produkter är bly- produkter för singel som producerar en singel kanaliserar. Mer kanaliserar dig har, mer metar dig har av visning på hjärta contractility, som ger bättre information om läkare, när det diagnostiserar.

Kan du behaga skisserar ditt nya partnerskap med vård- Northwell?

Vi är mycket upphetsada om vårt nya partnerskap med den Northwell heathen. Inte endast delar de vår vision för körning av effektivitet och av bättre vård- resultat till och med avlägsen övervakning, utan de gjorde också en meningsfull investering.

Det finns omkring 890.000 [I] bemannade sjukhussängar i Förenta staterna, var en liten procentsats övervakas. Studier har kommit ut ur Harvard som visar, om du förhöjning utilizationen av övervakning, tålmodig erfar mindre motsatt händelser och att översätta till den minskade längden av staget. Frost & Sullivan bedömningar som denna förhöjning i övervakning kan förminska, kostar till upp till $15 miljard [ii], årligen.

Northwell har varit en stark strategisk partner som delar vår passion för att komma med effektiva digitala lösningar till konsumenter och vård- professionell med det högsta medicinska standart.

Vad får effekt du hoppas denna ska överenskommelse att ha?

Målet av detta partnerskap är att omdefinera det medicinska standart för ström för övervakningen av tålmodig. Northwell planerar vård- aktier denna vision med oss och oss för att fungera in mot konsolidering av annat livsviktigt tecken på plattformen i framtiden.

Gör vad dig funderare som framtiden rymmer för trådlös avlägsen övervakning?

Den gående radion är framtiden av sjukvården.

Som människor byggs vi till flyttningen. Att öva och rörs uppehällen oss som är sunda och, binder hindrar detta grundbehov. Jag föreställa sig en framtid var tålmodig ges 2-3 olika apparater till köp och uppehället på deras hem. Dessa apparater ska synkronisering med varje annan geende dynamisk information på en stamgästbas. Ska tålmodig uppmuntras att ha på sig deras avkännare för och under medicinska konsultationer förutom intermittent alltigenom deras liv passivt för att övervaka nyckel- biomarkers.

Vilka utvecklingar har vård- Peerbridge i pipelinen?

Målet är att börja som ett diagnostiskt företag, som är vad vi gör nu, och att fördjupa in i terapi.

Vi planerar för att utvidga från övervakning som hjärta klassar, och hjärtarytm som ge första erfarenh syresaturation, respiration, blodtryck och övervakaultimately sömn för att hjälpa att stötta en tålmodig, jagar av holistic behandling.

Dessa metrik låter manipulerar för att veta att mer om deras tålmodig, därför att de har mer sammanhang till hur deras förkroppsliga reagerar till vardagsliv. Till och med konstgjord intelligens kan vi analysera allt denna, och därefter manipulerar att ge klinisk beslutsservice, en lista av möjlighetdiagnoser, och terapierna som baseras på den fysiologiska tålmodign, fungerar.

Hur säkra är denna teknologi? Skyddas tålmodiga data?

Alla tålmodiga data är eftergiven HIPAA, och det är delen av submissionen till FDAEN. Vi måste att se till att allt följde lagarna av HIPAA och det är delen av deras granskar. Att gå den extra milen, har vi för en tid sedan rekryterat den tidigare högsta informationen, och säkerhet kommenderar av AT&T för att se till att vår tålmodigs data kompromissas aldrig.

Vad ser andra applikationer dig för den Peerbridge produkten?

I framtiden hålls övervakar denna ska Peerbridge produkt på och sömn på natten, så att vi kan studien en tålmodigs sömn utan dem som måste att gå till en lätthet. Detta är speciellt viktigt, därför att omkring twenty-three procent (23%) av folk i Amerika har sömnapnea. Vi har sparat patent, så att vi kan wirelessly övervaka och därefter obstructive sömnapnea för fest. Genom övre sömnapnea för plockning och att behandla den med trådlösa elektroder, som bäddas in på flå och att ta fram den hypoglossal muskeln och till och med trådlös anslutning på en persons bröstkorg, var vi väljer upp minskad respiration, kan vi stimulera det hypoglossal muskelstaget tonar in för att förhindra sömnapnea.

Vi har mer, än 200 delar i detta elektrodsystem, den Peerbridge coren och den tog oss från 2013 till nu, för att få till peka var vi är i dag, därför att vi måste att göra denna uppfinning som inte fanns ännu.  Stunder som vi är startas ut, som en hjärta klassar och rytmövervakningsystemet, oss, har stort planerar inför framtiden och ämnar göra mycket mer.

Var kan avläsare finna mer information?

Om Dr. Angelo Acquista

Angelo Acquista, M.D., mottog hans medicinska grad från den New York universitetar skolar av medicin och anslutas med det Lenox kullsjukhuset i Manhattan som en deltagande i läkare och en klinisk instruktör. Han stiga ombordintygas i inre medicin, pulmonary medicin och tropiska sjukdomar.

Han tjänade som som den medicinska direktören för det New York City kontoret av nöd- ledning och på borgmästareGuilianis specialgrupp på Bioterrorism. Han är New York Times som den bestselling författare av överlevnaden vägleder: Vad som ska göras i ett biologiskt, kemiskt eller kärn- nöd-. Förutom har sätta in av medicinen, Dr. Acquista en passion för husmanskost och publicerade av amason bästsäljar- kokböcker, det medelhavs- recept. Han bor i New York City.


[I] Amerikansjukhusanslutning. Fasta fakta på US-sjukhus. Tagit fram på Juli 12, 2017. http://www.aha.org/research/rc/stat-studies/fast-facts.shtml

[ii] HITkonsulent. Studie: Fortlöpande tålmodig övervakning kunde räddningsjukvården $15B. Tagit fram på Juli 12, 2017. http://hitconsultant.net/2016/08/08/study-continuous-patient-monitoring-healthcare/

April Cashin-Garbutt

Written by

April Cashin-Garbutt

April graduated with a first-class honours degree in Natural Sciences from Pembroke College, University of Cambridge. During her time as Editor-in-Chief, News-Medical (2012-2017), she kickstarted the content production process and helped to grow the website readership to over 60 million visitors per year. Through interviewing global thought leaders in medicine and life sciences, including Nobel laureates, April developed a passion for neuroscience and now works at the Sainsbury Wellcome Centre for Neural Circuits and Behaviour, located within UCL.

Advertisement