JWARG börjar studien att identifiera misstänkte stränga smittsamma sjukdomar i Västra Afrika

Den Gemensamma Västra Afrika ForskningGruppen (JWARG) började en studie som planlades i dag för att identifiera fall av den misstänkte stränga smittsamma sjukdomen på medicinskt center i Västra Afrika. Studien är ledde vid Programet för Forskning för U.S.-MilitärHIV (MHRP) av det Walter Reed ArméInstitutet av Forskning.

Mång--platsen studien som i dag öppnas på den 68th Nigeria Armén, Hänvisar till Sjukhuset i Yaba, Lagos, för att följas av tre mer platser i Nigeria. JWARG planerar för att utvidga denna forskningaktivitet in i Liberia och Ghana i de kommande månaderna.

Den ska studien skriva in sig vuxna volontärer som framlägger som strängt dåligt med en misstänkt smittsam källa. Förutom häleri den vanliga omsorgen för deras sjuka, ska de frågas att ge tar prov för laboratoriumanalys och att avsluta ett kort frågeformulär som grundläggande kliniska för tillfångataganden, demografiska och exponeringsdata.

Flera stränga akut smittsamma sjukdomar är endemicen till Västra Afrika, inklusive malaria, gula febern, Lassa feber och dengue. Andra den lika Ebola viruset har orsakat utbrott i regionen. Genom att identifiera och att övervaka dyka upp fall, är ska forskare kompetent att karakterisera, och att jämföra mönstrar av sjuka och beskriver epidemiologic mönstrar av infektion, tillhörande exponeringar och tålmodiga resultat.

”Kritiskt det är Att Identifiera ny hottidig sort och att genomföra ett kunnigt svar till den begränsande sjukdomen får effekt,”, sade Dr. David Brett-Ha som huvudämne, protokollstol och Knyter Kontakt den Förbundna Direktören för Klinisk Forskning för MHRP. ”Förstår informerar Rönet från clinicians för denna studien bättre ska hjälp regionala sjukdomhot och svar till framtida utbrott.”,

Källa: https://www.hivresearch.org/news/joint-west-africa-research-group-begins-infectious-disease-surveillance-study-nigeria

Advertisement