PCORI Stiger Ombord utmärkelsear $18 miljoner för två nya studier på skäracellsjukdom

DetCentrerade ResultatForskningsinstitut (PCORI) Stiger Ombord av Regulatorer i dag godkända omkring $18 miljoner för att betala två studier som jämför olik väg att klara av övergången av folk med skäracellsjukdomen från pediatriskt till vuxen omsorg.

Även Om barn med skäracellsjukdomen mottar allmänt omsorgen som de behöver att klara av deras villkorar, kan övergången till vuxen omsorg vara farlig. Många primära omsorgclinicians, som festvuxen människa är obekanta med att att bry sig för detta sällsyntt, villkorar, och tålmodig kan finna det som utmanar för att ta fram omsorg över specialister. Förlora en källa av omsorg, liksom pediatrisk specialtyomsorg, minskningar sannolikheten, som unga vuxen människa med skäracellsjukdomen som ska, mottar förebyggande medelomsorg och avskärmas besök och den förhöjningar riskera ska de nöd- avdelningsomsorg för sökanden, när smärtsamma tecken blossar.

”Tilltalar Dessa nyligen ska betalade studier viktiga mellanrum i vår överenskommelse av hur man förbättrar omsorg för äldre tonåringar, och unga vuxen människa med skäracellsjukdomen,”, sade PCORI-Verkställande direktör Joe Selby, MD, MPH. ”Är den bra nyheterna att ungdomaren med denna allvarliga sjukdom är mer rimlig än någonsin att bo väl in i vuxenliv. Den jämförbara kliniska effektivitetsforskningen, som PCORI betalar, kan ge dessa tålmodig, deras familjer och clinicians informationen som de behöver att göra bättre-informerade beslut om deras omsorgalternativ.”,

De två utmärkelsearna den godkända todayen för Stiga Ombord är:

  • En studie som $9,8 miljoner baseras på den Carolinas Medicinskt center som jämför två ingripanden, som har bevisat effektivt, i att göra omsorgövergångar för folk med annat lättare, villkorar. Ett ingripande gäller jämlikeservice förutom ett utbildningsprogram som planläggs för att hjälpa ungdomar att lära att klara av deras, villkorar. De andra fastställande av arvsföljd utbildningsprogramet bara. Den ska studien bestämmer hur effektivt varje att närma sig är i förminskande nöd- avdelningsbesök och sjukhuserkännandear och i att förbättra livskvalitet bland unga vuxen människa med skäracellsjukdomen.
  • En $8,5 miljon projekterar ledde av Barnens Sjukhus av Philadelphia som ska jämför tre att närma sig: villkorar vård- arbetare för gemenskapen som kopplar in med tålmodig, bruk av mobila apps att hjälpa individer att klara av deras, och förhöjd vanlig omsorg. Den ska studien testar som att närma sig är effektivast på att förbättra tålmodigs livskvalitet under deras övergång till vuxenlivet och minskning av deras beroende på den nöd- avdelningen.

Dessa två projekterar sammanfogar fem andra som tilldelas föregående, som fokuserar på skäracellsjukdom. Tillsammans är de en del av PCORIS investering $80 miljoner i forskning på sällsynta sjukdomar.

Förutom dessa utmärkelsear villkorar Stiga Ombord i dag godkända mer än $80 miljoner som stöttar nio studier på annan, och problem som lägger på kickbördor på tålmodig, caregivers och vårdsystemet. Dessa andra studier inkluderar fem testa strategier till festmultipelsclerosisen.

Med dessa senast har utmärkelsear, PCORIS Board godkänd $1,9 miljard i finansiering efter 2012 för mer, än 600 tålmodig-centrerade CER-studier och släkt projekterar för att förhöja metoderna och infrastrukturen som stöttar rigorös effektiv CER. Alla utmärkelsear är godkänd oavgjord avslutning av en affär, och programmatic granska vid PCORI bemannar, såväl som avslutning av en formell utmärkelse avtalar.

Källa: https://www.pcori.org/news-release/pcori-board-approves-18-million-research-sickle-cell-disease

Advertisement