MGH-forskare identifierar potentiell strategi för att förbättra effektivitet av angiogenesisinhibitors

Ett lag för Massachusetts (MGH) Allmänt sjukhusforskning har identifierat en potentiell strategi för att förbättra effektiviteten av angiogenesisinhibitors, droger som hjälper att slåss cancer, genom att blockera bildandet av nya blodkärl. I en uppföljning till en studie publicerade tidigare detta år som upptäckte, hur anti-angiogenesisen behandling kan störa med det immuna svaret mot colorectal cancer, laget beskriver nu en annan bana, som framkallar en immunosuppressive tumormicroenvironment, en, som kan blockeras med engodkänd drog.

”Har när Du Blockerar VEGF-signalerandet - ha som huvudämne uppsätta som mål av godkända anti-angiogenesis droger - visat viktig men inskränkt överlevnad gynnar för colorectal cancertålmodig, tack vare utvecklingen av motstånd,” förklarar Dai Fukumura, MD, PhD, ställföreträdande direktör av Edwinen L. Steele Laboratorium för TumorBiologi i MGH-Avdelningen av UtstrålningsOncology och denpensionär författare av strömstudien, som har publicerats i den on-line PNAS-Tidig sortUpplagan. ”, Genom att avtäcka en föregående okänd mekanism av motstånd till anti-angiogenic terapi, ger vårt rön en snabbt translatable strategi till förhöjning av behandlingresultat.”,

I deras tidigare studie publicerade i Föra Journal över av Klinisk Utredning, de fann forskarna att angiogenesisinhibitorbehandling ledde till ackumulationen av bestämda innate immuna celler - monocytes och neutrophils - i tumormicroenvironmenten. Tidig sortinfiltrationen av en specifik underdel av celler som kallas non-klassiska monocytes som framkallas flyttningen av neutrophils och uttryckt av, dela upp i faktorer, som förhindrar spridningen och fungerar av T-celler och att blockera anti-tumoren det immuna svaret.

Fördriva en genterapi att närma sig till att blockera den immunosuppressive banan som identifieras i förbättrade behandlingen för JCI studien i en mus modellerar av colorectal cancer, ingen drog som uppsätta som mål den bana, är för närvarande tillgängligt och att leda MGH-laget för att söka för alternativ. En studie 2009 från medlemmar av det samma laget hade funnit att uttryckt av en receptormolekyl som kallades CXCR4 och molekylen det röror till, CXCL12, ökades i tumorbiopsier från ändtarms- cancertålmodig som behandlades med anti-VEGF terapi. Sedan banan CXCR4/CXCL12 är bekant att reglera immuna celler, däribland undersökte mer vanligt klassiska monocytes, laget dess potentiella roll i regleringen av non-klassiska monocytes.

Når det har bekräftat, att anti-VEGF terapi ökade uttryck av CXCR4 och CXCL12 i mus modellerar av colorectal cancer, testade laget verkställer av att använda engodkänd inhibitor som CXCR4 kallades AMD3100 eller plerixaforen till kvarteret banan. De grundar att tillägget av AMD3100 förhöjde markant verkställer av anti-VEGF terapi och lättade denframkallade förminskningen i T-celler. CXCR4 fanns för att uttryckas i första hand på monocytes och neutrophils i tumormicroenvironmenten, och när du blockerar banan med AMD3100 förminskade infiltrationen av immunosuppressive non-klassiska monocytes och neutrophils som förbättrar behandlingeffektivitet.

”Förutser Vi, att dessa nya rön på den immunosuppressive rollen av non-klassiska monocytes i ska colorectal cancer startar uppföljande studier i andra typer av cancer, såväl som i upphetsas sjukdomar som leder till utvecklingen av terapeutiska dieter för multipeln,” något att säga Fukumura, en förbunden professor av UtstrålningsOncology på den Harvard Medicinsk fakultet (HMS).

Rakesh K. Jain, PhD - direktören av de Steele Labben, KockProfessor av UtstrålningsOncology (TumorBiologi) på HMS och denpensionär författare av den pappers- PNASEN - tillfogar, ”avskaffad anti-VEGF-framkallad innate immun cellackumulation för Stunder AMD3100 behandling, det påverkade inte grundläggande jämnar av dessa viktiga celler, som stöttar den gynnsamma säkerheten profilerar av detta medel och bör göra klinisk översättning lättare.”,

Källa: http://www.massgeneral.org/about/pressrelease.aspx?id=2147

Advertisement