Den TwinGuard frysen spänner från Panasonic möjliggör säkert tar prov lagring

Panasonic BiomedicalSalar Europa B.V. har introducerat två nya Upprätta Frysar TwinGuard för den Ultra Låga Temperaturen. Det nytt modellerar inkluderar förhöjda särdrag som förbättrar fotspåret, och lindra-av-bruk av TwinGuarden spänner för högt säker lagring av kicken värderar tar prov. De nya MDFNA-DU502VX-PE och MDFNA-DU702VX-PE ger en inre kapacitet av 528 liter och 729 liter, respektive.

Maximum säkerhet

Tar prov Frysar TwinGuard för den Ultra Låga Temperaturen med DubbelKyla Teknologierbjudande som det högsta jämnt av säkerhet för kick-värderar. Tillsammans med ovanlig lindra-av-bruk och dataövervakning, DubbelKylsystemet ger det högst jämnar av skydd.

De två oberoende refrigerationsystemen ger en pålitlig och ovanligt stabil miljö för ultra låg temperatur för -86°C. Om ett system missar oväntat, kan annat underhålla frysen i en-70°C spänner till tjänste- kan vara ordnat.

Nya särdrag

Byggnad på denna kärnar ur teknologi, Panasonic har förbättrat dess Upprätta Frysar TwinGuard för den Ultra Låga Temperaturen som även är mer ytterligare med de ändrande behoven av dess kunder i åtanke.

En kabinett design för innovativ frys med chamfered kantar, och hjälper POSITIV isolering för VIP att uppnå likformighet för optimal temperatur inom ett förminskande fotspår. Skevmallen av de yttre dörrsidorna förminskar utrymmet som krävs till sidan av frysen för dörren som öppnar, så mer frysar kan installeras inom ett stort mång--frys laboratorium.

Det nytt modellerar också särdrag en böjlig hyllaorientering med multipelhyllakonfigurationer som möjliggör en mer bred variation av lagringsalternativ. Existerande inventariumkuggar kan överföras in i de nya frysarna.

Ett nytt färgar LCD-handlagpanelen låter den fulla användaren kontrollerar, även med behandskadt räcker, fördriver USB-porten gör överförande loggade data till en PC lämpliga.

Lyfta normal

Kliva upp ditt tar prov säkerhet med Panasonic nya Upprätta Frysar TwinGuard för den Ultra Låga Temperaturen: En pelare av skydd i lagringen av värdesaken tar prov.

Källa: Panasonic