Studien markerar anslutningen av fetma med fecal incontinence i spina bifida tålmodig

I November 2017 utfärda av Sjukdomar av Kolonet, och Ändtarmen, Dr. Charlène Brochard och hon kollegor från spina en bifida remiss centrerar i Rennes, Frankrike, rapport på frekvensen av inälvs- problem i 26 - till 45 åriga tålmodig med bifida spina. De inklusive kliniska datan för tvärvetenskaplig studie erhållande över en 9 år period på nästan 400 spina bifida tålmodig som betonar anslutningen av fetma med fecal incontinence- och tarmdysfunction.

Bifida Spina är en medfödd abnormality för allmänning resultera, när det finns ofullständig stängning av det neural röret i den lägre delen av baksidaen och att resultera i framstickande av delen, eller alla av tillfredsställer av den ryggrads- kanalen till och med detta hoppar av. Denna abnormality kan vara tillhörande med multipelproblem liksom lägger benen på ryggen förlamningen som är fluid i hjärnan (hydrocephalus) och blåsan, såväl som sexuella problem för tarm och. Även om det har finnas många studier på dessa tålmodig, när de är barn, har det finnas få rapporter på hur biljettprisen för dessa individer, som de framkallar in i vuxenliv, speciellt med hänsyn till tarmproblem liksom incontinence.

Författarna av denna studien använda mycket försiktiga utvärdering bearbetar för att bedöma närvaroen och strängheten av tarmincontinencen, förstoppning och den urin- incontinencen, såväl som bestämma närvaroen av problem med sexuellt fungera i både manar och kvinnor. Fäll Ned urin- områdesdysfunction, inklusive urin- incontinence, såväl som urin- områdesinfektioner, var det mest allmänningproblemet och uppstått i 28% av tålmodig. Detta följdes av tarmdysfunction i 16% av tålmodig. Tre-Inkvarterar av tålmodig var kompetent att gå, stunder en-inkvarterar av tålmodig var obese, definierat, som ha en förkroppsliga samlas indexet över 30kg/m.2 Mer än halva av dessa tålmodig hade åtminstone att dämpa tarmdysfunction som mätt av den Neurogenic TarmDysfunctionStällningen, med 70% av tålmodig som erfar fecal incontinence, många med stränga tecken. En-Tredje av tålmodig hade både urine och tarmincontinence.

Manar, de, som var obese, de, som hade urin- incontinence och de med sträng förstoppning var mer rimlig att ha sträng fecal incontinence. De neurologic jämnar av den bifida spinaen hoppar av, och annat neurologic dela upp i faktorer (liksom närvaro av hydrocephalusen) var inte tillhörande med sträng fecal incontinence, nor med den stränga tarmen fungera (definierat som ha mer få tarmförehavanden som behöver en längre tid till flyttningen deras tarmar som kräver frekventerar bruk av den digitala stimulansen för defecation, och ha ett mer stor numrera av episoder av den fecal incontinencen).

Författarna markerar hög frekvens av förstoppning (85%), fecal incontinence (70%), sträng fecal incontinence (60%), och sträng tarmdysfunction observerade denna grupp av förhållandevis unga vuxen människa. I Motsats Till några föregående studier fanns det någon korrelation med fecal incontinence, eller tarmdysfunction med det neurological jämnar av den bifida spinaen hoppar av. Korrelationen med modifierbara fetma- och förstoppninggåvor dela upp i faktorer att styrkan förbättrar markant livskvalitet i denna grupp av tålmodig. Försiktiga studier liksom denna har det potentiellt som förbättrar livskvalitet med många barndomoordningar, som uppföljningen i vuxenliv inte är ofta så bra i, som den bör vara.

Källa: http://journals.lww.com/dcrjournal/

Advertisement