Forskningrönet kunde stenlägga långt till nya terapier för behandling av beslag och av autism

Nya forskningupptäckter i utvecklingen av hjärnoordningar kunde stenlägga långt till nya terapier för behandling av beslag och även några barn med autism, något att säga en ledande oncologist och forskare på Universitetar av Alberta.

David Eisenstat och hans lag undersökte en neurotransmitter i hjärnan som kallades GABA som är nödvändig till forebrainutveckling i embryot. De grundar att två specifika gener, DLX1 och DLX2, reglerar GABA-syntes under hjärnutveckling, och att mutationar till generna resulterade i onormal hjärnmaturation.

Om dessa mutationar händer under foster- utveckling, kunde det finnas flera neurological problem: barnet kunde bli autistic, kunde ungar vara födda med beslagoordning eller de framkallande neuronsna som kan för att inte migrate till deras riktiga plats i hjärnan. I vuxen människa kunde det finnas beteende- utfärdar.

”Har Vårt rön potentiella implikationer för autism- och beslagoordningar som inte är för närvarande behandlingsbara--åtminstone inte genom att uppsätta som mål GABA,”, sade Eisenstat, den höga författare av studien och stolen av Avdelningen av Oncology på Uen av A såväl som professorn i avdelningarna av Pediatrik och LäkarundersökningGenetik.

Enligt forskare är GABA den viktigaste inhibitory neurotransmitteren i hjärnan. Den produceras, när gener DLX1 och DLX2 agerar som ett molekylärt kopplar och att aktivera ett enzym som konverterar ett kemiskt kallat glutamat till GABA. Problem uppstår när balansera mellan glutamat--en excitatory neurotransmitter i hjärnan och nervsystemet--och GABA-nedgång ut ur synkronisering.

”Berättar GABA hjärnan att sakta besegrar. Glutamat berättar hjärnan att rusa upp. En sund hjärna finnas i balansera,” förklarade Eisenstat. ”I någon väg har vi utklurat hur man vänder på GABA. Och, om och att gå tillbaka till dessa sjukdomar, vi har en bättre idé av hur man balanserar glutamat och GABA, kunde vi potentiellt komma upp med nya terapier för behandling av beslag och kanske även av några barn med autism.”,

Han sade, att stunder, som kan låta något liknande en radda räcker att vinka, 25 procent av barn med autism har en beslagoordning.

”Som inte är väl som förstås. All Den är inte på grund av GABA, skulle är det en oversimplification, men denna hypotes är värt mer ytterligare testa,”, sade han.

Eisenstat tror rönet har avslöjt nya forskare för en bana kunde använda till fest som utvecklings- hjärnoordningar, genom att få till rota, orsakar av problem. Han hoppas andra forskare tar nu upp arbetet och bygger på det.

”Sade Jag funderare som vi har rivit upp en bana för att börja för att ta något, som inte var druggable och att göra den druggable,”, Eisenstat. ”Är Jag funderare i någon väg, det kommande upp med mer smart terapi.”,

Källa: https://www.ualberta.ca/medicine/news/2017/october/uncovering-origins-of-developmental-brain-disorders-could-eventually-help-treat-seizures

Advertisement