Villkora av räcker får effekt livskvalitet, och jobbtillfredsställelse för sjuksköterskor, granskning finner

Överansträngt. Undervalued. Mindre möten som kommer med glädje. Denna är en skymt på vilka sjuksköterskor är upp mot i dagens sjukvård landskap. Med 43 procent av svaranden till ett nytt ordstäv för RNnetwork sjuksköterskagranskning stöttar deras arbetsplatser också inte ett sunt arbete/liv balanserar, nytt tänkande och att närma sig för att köra clinicianen som denär, är krävda kvalitets- sjuksköterskor för uppehälle i sjukvård.

En caregivers bearbetar mest värdesakuppsättning av är räcker, som är också det mest sårbar bearbetar som ett resultat av konstant räcker tvagningen som skurar och sanitizing. Som del av en ny CaregiverBrunn - vara begynnelse- vid Medline, företagsuppsättningen ut att avtäcka djupet av problemet och de påtagliga lösningarna.

Nyckel- Rön

Medline bemyndigade granskningar bland nästan 340 sjuksköterskor från över landet på ämnen som spänner från, villkorar av räcker och handskebruk att räcka hygien och anställdmoral. Det Nyckel- rönet inkluderar:

  • 94 procent erfar flår retning (torrt flå e.g),
  • För 57 procent räcker villkora av får effekt frekvens av tvagningen eller sanitizationen
  • 79 procent något att säga som villkora av räcker får effekt livskvalitet
  • Villkora av räcker affektjobbtillfredsställelse för 66 procent av sjuksköterskor

”Kan den konstant fuktiga och torra miljön av handskar skapa göra perfektscenariot för flår sammanbrott,” något att säga Martie Moore, R.N., MAOM, CPHQ, den högsta sjukvården kommenderar, Medline. ”Bör Handskar inte vara hjälpmedel till en avsluta. Vi behöver att förstå vad händer riktigt under handsken så clinicianen räcker kan vara sund.”,

Klicka för Att Tweet: Från @Medlinen CNO: ”Är Det tid att förstå att vad händer riktigt under handsken att hjälpa, räcker clinicianen.”, #nursehands

Det Tuffa Samtalet Räcker på

Räcka dermatit är ett viktigt problem som påverkar mer än 50 procent av inpatientclinicians. Matthew Zirwas, en av hudspecialisterna, som hjälpte att avtäcka denna statistik, specialiserar i eksem bestämt bland sjukvårdarbetare i inpatientinställningar. Han något att säga som stunder frekventerar, räcker tvagning, och gelling var bekant att leda för att räcka dermatit, handskar kan förvärra retningen.

”Räcka eksemet i sjukvårdarbetare är mycket mer allmänning, än mest läkare och sjukhusledare realiserar, därför att den anmälas sällan av sjukhuset bemannar, om inte den ner ett utomordentligt strängt jämnar,” något att säga Matthew Zirwas, hudspecialisten, Bexley Dermatologi i Ohio. ”Bemannar Sjukvårdlättheter som intresseras i optimerande jobbtillfredsställelse bland sjukvård, och maximera räcka hygienöverensstämmelse bör välja handskar som optimerar flå som är vård- av clinicians, som ha på sig dem. Sök efter ingredienser gillar den colloidal oatmealen, en beståndsdel som är välkänd för att dess kapacitet ska lugna och att ge lättnad.”,

ÅterställandeExamenHandskar

Genom Att Använda en bekant ingrediens för att dess naturliga kapacitet ska lugna irriterat flå, Medlines handskar för examen för den Restore™ nitrilen innehåller maxOat+™, en privat blandning av den colloidal oatmealen. I 2016 Återställande som mottas Försegla av Acceptance™ från MedborgareEksemAnslutningen (NEA). Organisationen vägledas av läkare, och forskare och hängivet till att förbättra livskvaliteten för folk, som lider från eksem och känsligt, flår. Medline utvidgade också dess Återställande fodrar tidigare detta år för att inkludera en tunnare alternativ erbjudande överlägsen tactile känslighet som kallades Återställande Avkänning.

Källa: https://www.medline.com/newsroom/survey-79-percent-nurses-say-condition-hands-affect-quality-of-life/

Advertisement