Forskare upptäcker att mekanismen bakom flår inflammation i eksem

Publicera direktanslutet denna vecka i Cell Vara värd, & Microben, forskare på Johns Hopkins anmäler upptäckten av en nyckel- bakomliggande immun mekanism som förklarar varför till, hur vårt flå blir inflammerat från villkorar liksom atopic dermatit som mer gemensam är bekant som eksem. Toxin-Producera bakterier på ytbehandla av vårt flå framkallar ett protein som orsakar våra egna celler för att reagera och orsaka inflammation.

”Vårt flå täckas med bakterier, som delen av vår det normala flår microbiome och typisk servar som en barriär som skyddar oss från infektion och inflammation. Emellertid när den barriär är bruten, orsakar den ökande exponeringen till bestämda bakterier egentligen problem,” den något att sägaLloyd Mjölnaren, M.D., Ph.D., förbunden professor av dermatologi på Johnset Hopkins som Universitetar Skolar av Medicin.

Det aureus för aureus Staphylococcus - eller för S. för bakterier, är en viktig människapathogen, och den mest vanlig anledning av flår infektioner i folk. Mjölnarenågot att säga, ”20 till 30 procent av U.S.-befolkningen har aureus uppehälle för S. på deras att flå eller i deras näsa, och med tiden, upp till kommer 85 procent av folk in i kontakt med den. Eksemet är ett upphetsa flår sjukdomen som påverkar 20 procent av barn och omkring 5 procent av vuxen människa. Nittioprocent av tålmodig med eksemet har kick numrerar exceedingly av aureus bakterier för S. på deras inflammerat flår.”,

”Vet Vi inte egentligen att vad orsakar atopic dermatit och det inte finns många bra behandlingar för den,” något att sägaMjölnaren. Så hans laguppsättning ut som lärer mer om hur villkora uppstår i hopp att andra behandlingar kan framkallas.

Det visades föregående av andra att en sällsynt sjukdom som kallades den generaliserade pustular psoriasisen (i vilken flå får utbrott in i pustules) orsakades av en genetisk mutation som resulterade i ohämmad aktivitet av ett protein som producerades normalt i vårt, flå, kallat IL-36. Denna något att säga Mjölnare, var en ledtråd som styrkan IL-36 har något att göra med hur bakterier på flå ytbehandlar framkallar inflammation. Dem Så uppsättning ut som testar denna idé i möss. De blötte ett litet flor vadderar med aureus för S., och applicerat det till baksidaen flå av det normalamöss och de som hade genetiskt iscensatts för att sakna receptoren för IL-36, som startar upphetsas svar. Mjölnare lag grundar det normalamössna framkallade scaly, och inflammerat flå, och de genetiskt iscensatte mössna som saknar aktivitet IL-36, hade nästan inget att flå inflammation.

”Är Vi mycket upphetsada om dessa resultat, som det finns för närvarande endast en biologic behandling för singel som uppsätta som mål en upphetsa mekanism i atopic dermatit på marknadsföra. Som det finns tålmodig som inte reagerar eller har behandlingfel, skulle det är bättre, om det fanns biologicsen på marknadsföra som uppsätta som mål involverad alternativ mekanism flår in inflammation,” något att sägaMjölnaren.

Det Untreated eksemet kan leda till annat allergiskt villkorar, inklusive astma, matallergier, säsongsbetonade allergier och bindhinneinflammation. När Du Blockerar flåinflammationen i eksem har det potentiellt som förhindrar dessa oönskade, villkorar.

Källa: https://www.hopkinsmedicine.org/news/media/releases/how_the_skin_becomes_inflamed_

Advertisement