Forskning visar hur matförgiftningbakterier kan multiplicera och spridda inre mikro-organismer

Ny forskning av ett lag från London den Kingston Universitetar har visat hur Campylobacteren för matförgiftningbakterier kan multiplicera och spridda inre mikro-organismer som kallas amoebae vilken kunde leda till en bättre överenskommelse av hur bakterier fortlever och hjälper försök att förhindra spridningen av infektion.

Forskare från London den Kingston Universitetar har visat hur leda orsakar av bakterie- matförgiftning kan multiplicera och spridning - genom att använda en annan organism celler som en Trojan häst.

Campylobacterjejunien är en av de mest vanlig anledning av gastroenteritis i Förenta staterna och Europa och ofta att smitta människor till och med rå eller undercooked höna. Den avslöjda nya studien, hur bakterierna kan infiltrera mikro-organismer som kallas amoebae och att multiplicera inom deras dess skyddade insida för celler stunder varar värd från hårt miljö- villkorar.

Såväl som leda till en bättre överenskommelse av, hur bakterier fortlever, kunde forskningen hjälpa försök att förhindra spridningen av infektion, enligt den bly- författare och PhD-deltagaren Ana Vieira.

”Viktigt det är Att Upprätta, att Campylobacteren kan som multiplicera, insida dess amoebic varar värd, som de finns ofta i de samma miljöerna - liksom i dricksvatten för hönor på hönserier - som kunde förhöjning riskera av infektion,” henne sade. ”Kan amoebaen agera som ett skyddande varar värd mot några desinficeringtillvägagångssätt, så rönet kunde vara van vid undersöker ny väg av portionen förhindrar bakterierna som var spridda, genom att bryta kedja av infektion.”,

Förhållandet mellan Campylobacteren och amoebae har varmt debatterats i vetenskapligt cirklar - med motstridigt rön i föregående studier om huruvida bakterierna multiplicera insida, eller endast i den välgörande miljön omkring, amoebaeceller.

Professorn Andrey Karlyshev sade att Campylobacter'sens kapacitet att multiplicera inre amoebaeceller som hjälps för att skydda den från hårt miljö- villkorar. Det Kingston UniversitetarLondon laget använde en ändring av ett processaa som bedömer bakterie kapacitet att invadera celler - kallade gentamycinskyddsanalysen - för att bekräfta dem kan fortleva och multiplicera stundinsida amoeba'sens skyddande miljö.

Detta låter Campylobacteren blomstra och att fly amoebacellerna i större numrerar - glänsande ett ljust på hur det spridningar och orsakar sjukdomen, professor av microbiology Andrey Karlyshev, en arbetsledare på studien som förklaras.

”Ger Vår forskning oss en bättre överenskommelse av bakterie- överlevnad,”, sade han. ”Därför Att amoebae är utbredda, har vi visat hur Campylobacterbakterier är kompetent att använda dem som en Trojan häst för infektion av maten kedjar. Annorlunda skulle de för att inte fortleva, som de är mycket känsliga till miljön.”,

Som delen av studien visade forskarna hur ett system som användes av bakterierna för att driva ut bekant, toxins - som en multidrugavloppslvatten pumpar - lekar en huvudroll i dess kapacitet att blomstra inom amoebaena.

Det undersökta laget, hur detta system hjälper bakterierna för att bli resistent till antibiotikummar, som kunde leda till nya metoder av att förhindra motstånd från att framkalla, Professorn Karlyshev tillfogade.

”Är Campylobacteren passande mer och mer resistent till antibiotikummar på grund av deras breda bruk på människor, och djur,”, sade han. ”Tack vare pumpar dess roll i antibiotiskt motstånd och bakterie- överlevnad i amoebae, avloppslvattenen kunde bevisa att vara en goda uppsätta som mål för utvecklingen av antibacterial droger.

”Dela upp i faktorer att Uppsätta som mål det bakterie- krävt för överlevnad inom amoebae kunde hjälpa att förhindra Campylobacteren från att fördela i miljön och att kolonisera hönor. Denna är vänden kunde hjälpa att förminska dess kapacitet att skriva in maten kedjar och orsakar sjukdomen hos människor.”,

Källa: http://www.kingston.ac.uk/news/article/1967/13-nov-2017-kingston-university-study-reveals-how-food-poisoning-bacteria-campylobacter-uses-other-organisms-as-trojan-horse/

Advertisement