Barn som har atopic dermatit på ålder en troligen som framkallar astma- och matallergier

Barn på ett som är årigt, vem har eksemet eller atopic dermatit (AD) och sensitizeds till en allergen är sju tider mer rimlig än andra spädbarn som framkallar astma och som markant är mer rimlig att ha en matallergi vid ålder tre.

Detta nya finna från den Kanadensiska ska hjälpen för BARNET Studien manipulerar bättre förutsäger vilka ska barn framkalla astma och allergier, enligt ett pappers- som i dag publiceras av Föra Journal över av Allergin och Klinisk Immunologi.

Det long har long varit bekant, att spädbarn med eksemet eller atopic dermatit (AD) är mer rimlig att framkalla astma och allergisk rhinitis i mer sistnämnd barndom, en fortgång som är bekant som ”den atopic marschen.”, Men förutsägelsen, som barn med den ska ANNONSEN går på att framkalla dessa, villkorar exakt har varit svår.

BARNforskarna fann det som har ANNONSEN bara, utan sensitization till en allergen, förhöjningbarn riskerade inte markant av framkallande astma.

”Över åren, har den kliniska gemenskapen kämpat för att förklara den atopic marschen,”, sade Dr. Malcolm Sears som grundar direktören av BARNStudien, en professor av medicinen på den McMaster Universitetar och en forskare på FirestoneInstitutet för Respiratoriskt Vård- på Sts Joseph Sjukvård Hamilton.

”Hjälper Dessa rön oss att förstå att det växelverkande verkställer av allergisk sensitization för ANNONS och för tidig sort på riskera av astma och matallergin och visar att i kombination de poserar ett viktigt riskerar för den framtida allergiska sjukdomen.”,

Genom Att Använda data från mer än 2.300 barn från över det Kanada deltagande i BARNStudien, utvärderade forskarna närvaroen av ANNONSEN och allergisk sensitization på ålder en. Då barnen var tre myndiga år, utförde forskarna en klinisk bedömning för att bestämma närvaroen av astma, allergisk rhinitis, matallergin och ANNONSEN. Kombinerade verkställer av ANNONS, och allergisk sensitization fanns för att vara mer stor, än summan av deras individ verkställer, både på riskera av astma och på anmäld matallergi.

”Är Vårt rön användbart att hjälpa att förutsäga vilka barn kan framkalla astma och allergier,” sade att studien varar upphovsman till först, Maxwellen Tran, en BHSc kandidat från den McMaster Universitetar- och AllerGendeltagaren i utbildning som studerar nu medicinen på Universitetar av Toronto.

”Finns Det bestämt att genetiska variants, som vi vet är riskerar dela upp i faktorer för allergi, men genotyping inte används brett i kliniskt övar, så professionell för denna forskningerbjudandesjukvård en alternativ metod av att identifiera på-riskerar barn.”,

Rönbyggandet på en annan BARNstudie som finner, som visade att, barn, som undviker, komjölkprodukter, ägget och jordnöten under det första året av liv är på ökande riskerar av allergisk sensitization till dessa matar sedermera. Tvärtemot den föregående rådgivningen för att föräldrar ska undvika matning dessa matar till spädbarn, är det nu bekant att tidig sortinledning är välgörande, i att främja tolerans och förminskande riskera av matsensitization och matallergin.

”Förbinds Mycket av vad händer till oss som är mer sistnämnd i liv, till exponeringarna oss mötet i tidig sortbarndom,”, sade Sears.

”Realiserar Regeringar att vi inte kan lära om sunt åldras, om vi inte förstår vad händer till ett barn under de första få åren av liv och även till fostra under havandeskap,” ökad Dr. Judah Denburg, en professor av medicinen på den McMaster Universitetar, och den Vetenskapliga Direktören och VD:N av AllerGenNCE, medborgareforskningen knyter kontakt betala studien.

”Som är, därför BARNET, som har varit efter 3.500 Kanadensiska barn och deras familjer från för födelse, har sådan jättelikt att värdera, i att svara, ifrågasätter om beskärningarna av kroniska sjukdomar.”,

Källa: http://www.mcmaster.ca/

Advertisement