Bevattna så effektiva bad precis, som blekmedel badar på förminskande stränghet av eksemet

För tålmodig som lider från eksemet (atopic dermatit), rekommenderar förminskar ska hudspecialister ibland blekmedelbad till bakterie- infektion för minskning och tecken. Men en ny Nordvästlig Medicinstudie grundar ingen skillnad i effektiviteten av ett blekmedelbad som jämförs till stamgästen, bevattnar bad. I tillägg kan blekmedelbad orsaka att sticka, och bränningen av flår och startar tillfälligt även astma signalljus-ups i tålmodig.

”Vet Jag inte, om den kastar behandla som ett barn ut med badvatten, men blekmedelbad saknar bevisa för att stötta, hur de rekommenderas gemensamt,” sade hög författareDr. Jonathan Silverberg. ”Verkar bevattnabaden att göra mest av lyfta för skurkroll. Om blekmedel tillfogar, gynnar några, det är ganska blygsamma.”,

Silverberg är en assistent som professorn av dermatologi på den Nordvästliga Universitetar Feinberg Skolar av Medicin, en hudspecialist på den Nordvästliga Medicinen, och direktören av den Nordvästliga Medicin Tvärvetenskapliga Eksem Centrerar.

Studien publicerades i föra journal överAnnalern av Allergi-, Astma- och ImmunologiNov. 13.

Resultaten bör uppmuntra tålmodig med eksemet att bada regelbundet, sade Silverberg. Många blygt i väg från badningen för skräck, att den ska torrt ut deras, flår, honom noterade.

Ett blekmedelbad är ett bad med varmt eller kyler bevattnar blandat med ett litet belopp av blekmedel. Tålmodig instrueras att doppa i badet från hångla besegrar, och att undvika exponering av blekmedel nära synar. Bevattna bad innehåller endast varmt eller kyler bevattnar, och tålmodig kan använda enfri washcloth för att tvätta deras vänder mot.

Tvål kan inte vara nödvändig under bevattnar bad, därför att den kan vara hård på känsligt flår, och Silverberg sade att blöta för 10 noterar in bevattnar endast ska effektivt ”tvättar bort mest bakterierna och crud från ditt flå.”, Efter badet har varit färdigt, uppmuntras tålmodig att applicera fyllig fuktighetsbevarande hudkräm.

Studien, ett systematiskt granskar och meta-analys allra tillgängliga studier som jämför blekmedel och, bevattnar bad (fyra i slutsumma) som visas bevattnar bad var precis så effektiv, som blekmedel badar på förminskande strängheten av det synliga teckenet och graden av eksemet och bakterie- infektion.

Blekmedel är ett extra uppta som omkostnad för tålmodig, another resonerar bevattnar bad är ett bättre alternativ. Blekmedel också kan befläcka handdukar, linnen och annat bekläda, att sticka eller bränna synar och öppna skav på flå, och Silverberg har sett att några tålmodig att erfara astma signalljus-ups från blekmedelen ångar.

”Har Tålmodig med eksemet klassar mycket higher av astma, än non-eksemet tålmodig,”, sade Silverberg. ”Går Alla heminställningen att vara olik, och många badrummar har inte stor ventilation, så ett varmt bad, som orsakar blekmedelen för att ånga, kan vara göra perfekt ställer in potentiellt för att ha en astmauppblossande.”,

Studien markerar också skavanker, och inkonsekvenser i strömblekmedel badar studier. Många av studierna i granska kontrollerade inte för huruvida tålmodig omgående moisturized efter badet för att förhindra dryness. De tog också inte in i konto, om tålmodig använde tvål, eller typerna av tvål som de använde bevattnar in bad.

”Ger Denna studie en ritning för att förbättra framtida blekmedelbadstudier,”, sade Silverberg.

Källa: https://news.northwestern.edu/stories/2017/november/bleach-baths-eczema/

Advertisement